دزدی بنزین و گازوئیل در فرانسه به ده هزار مورد رسید

همزمان با افزایش کم‌سابقه قیمت سوخت خودرو در فرانسه، شمار دزدی بنزین و گازوئیل در این کشور به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش یافت.
 
روزنامه محلی لوپاریزین فرانسه با انتشار گزارشی در این مورد نوشت از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون در فرانسه دست کم ۱۰ هزار مورد دزدی سوخت خودرو گزارش شده است. بیشترین موارد دزدی سوخت نه از باک خودروهای سواری شخصی، بلکه از خودروهای سنگین، ماشین‌آلات کشاورزی و راه‌سازی و نیز خود جایگاه‌های سوخت‌رسانی بوده است.
 
این در حالی است که مقادیر سوخت به سرقت رفته نیز در ماه‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته و برای نمونه یک شبکه از تبهکاران تنها در شهرستان اوآز در شمال پاریس، توانسته است با دستبرد به ۸ پمپ بنزین، ۱۶ هزار لیتر سوخت بدزدد.
 
مأموران ژاندارمری اوآز چندی پیش مردی را دستگیر کردند که شب‌هنگام بدون وارد کردن کارت بانکی مشغول دزدیدن بنزین از یک جایگاه سوخت بود. این فرد به هفت ماه زندان قطعی محکوم شده، اما روزنامه لوپاریزین به نقل از فرمانده ژاندارمری اوآز می‌نویسد که این شبکه دزدی سوخت هنوز به طور کامل متلاشی نشده است.

روش دزدی از جایگاه
 
دزدان بنزین و گازوئیل معمولا با استفاده از خلوتی جایگاه‌های سوخت‌رسانی در شب با کامیون‌های کوچک به این مکان‌ها مراجعه می‌کنند. آنها با استفاده از یک دستگاه ریموت کنترل کوچک رمز پمپ را وارد کرده و قفل آن را باز می‌کنند.
 
دستگاه کنترلی که دزدان از آن برای باز کردن نازل پمپ استفاده می‌کنند، در واقع یک ریموت کوچک است که در اینترنت قابل دسترسی و سفارش دادن است. آنها با خریدن این ریموت به جایگاه رفته و چهار صفر را به عنوان رمز درخواستی چهار رقمی وارد می‌کنند، رمزی که در اغلب موارد کار می‌کند.
 
یک فرمانده پلیس به روزنامه لوپاریزین گفته است که تا کنون مالکان جایگاه سوخت از سر تنبلی یا هر عامل دیگری، رمز پیچیده‌ای به ریموت کنترل پمپ نمی‌داده‌اند و تنها با داده رمز چهار صفر کار خود را راحت می‌کرده‌اند. اما اکنون پلیس از آنها خواسته است که رمز پیچیده‌تری برای دستگاه خود بگذارند تا دزدان نتوانند آن را باز کنند.
 
به گفته پلیس، دزدان پس از گشودن قفل پمپ جایگاه، بنزین یا گازوئیل را درون تانکرهای ۲ هزار لیتری ریخته و آن را در اطراف پاریس به فروش می‌رسانند.
 
قیمت بنزین و گازوئیل در فرانسه از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون به طور میانگین هفته‌ای یک و نیم سنت افزایش داشته است.
 
بهای سوخت فسیلی بعد از کاهشی قابل ملاحظه در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، در سال ۲۰۱۸ دوباره روند صعودی شدید به خود گرفت و پیش‌بینی می‌شود که این روند صعودی در فرانسه و در سایر کشورهای اروپا در سال‌های آینده ادامه داشته باشد.
+14
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    kkarkas - اصفهان، ایران
    اپوزیسیون که از بهشت اون ور مرزهای ایران حرف می زنند یک قدم بروند جلو
    28
    15
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
    چند روز پیش زیر پیام ویدوئی ظریف از افزایش بی سابقه سوخت و ازدیاد قیمتش در آلمان گفتم وپرسیدم آیا ممکنه ربطی به تحریم ها داشته باشه؟بزرگ وفرهیخته نمائی از فرهیختگان سایت به جای جواب از سیاست محیط زیستی سوئد ونروژ وآلمان سخن راندند واز زیبائی اسکاتلند گفتند و رندانه طفره رفتن.
    18
    4
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
    تکرار سئوال.آیا ممکن است کمبود سوخت وافزایش شدید قیمت آن ربطی به سیاست های آمریکا وتحریم های نفتی ایران داشته باشد؟
    17
    5
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
    [::kkarkas - اصفهان، ایران::]. ککرکس جان.براشون نمی صرفه عزیزدل برادر.برای جماعت بع بع گو نمی صرفه از مشکلات معیشتی شون توو خارجه بگن.نمی صرفه بگن توو خونه های نقلشون در شهر یا خونه های بزرگتر شون در روستاها وقصبه های دور از آبادانی برای گرم کردن خونه هاشون در سرمای اروپا دچار مضیقه بودن وبیشتر خواهند بودو زمستان رو بیشتر از گذشته باید مثل خ حلاج ها بلرزن.
    19
    3
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kkarkas - اصفهان، ایران
    [::mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان::]. درود بر تو، امیدوارم هر کجا که هستی خوب و خوش باشی.
    8
    2
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان::]. کدام رندی ، جوابت را قبلا در کامنت ظریف مفصل داده‌ام، اگه اون روزی که برای خرید بنزین نیم ساعت در آلمان تو صف بودی ، میتونه صحبت از کمبود سوخت کنی ، و من رسما به امداد های غیبی اسلام اعتقاد پیدا کرده و مسلمان میشم ، تولیدات ایران یک میلیون بشکه در روز است که آن هم برای باز مفت خور های آسیا ست ، نکته طنز داستان در اینجاست که اتفاقا در حال حاظر برگترین کشور های تولید کننده نفت دنیا یعنی آمریکا ، روسیه و عربستان تلاش برای بالا بردن قیمت در حد معقول دارند ، استخراج نفت از طریق پیچیده لایه های نفتی برای کمپانی شل امریکا چندین برابر استخراج معمولی هزینه دارد و اگه قیمت نفت به ۵۰- ۶۰ دلار برای هر بشکه برسد زیان آور است ، به عبارت دیگر آمریکا هم صنعت نفتی خود را نجات می‌دهد و هم با کمک عربستان خلا ء نفت ایران را جبران می‌کند ، تولید نفت از طریق دریا هم برای انگلیس و نروژ پر هزینه تر از صحرا ست ، لذا بخشی از اروپا هم سود می‌کند ، روسیه هم که بخاطر تحریم ها در فشار است به همین افزایش قیمت نیاز مبرم دارد ،
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان::]. ادامه ، سال‌های به چرندیات مموتی گوش کردی و فکر کردی که چرخه اقتصادی و سوختی دنیا به نفت ایران وابسته است، نه عزیز ، اتفاقا کار به جایی رسیده که استکبار جهانی حتی همان یک میلیون بشکه در روز را هم می‌توانند ببندند ، چهار تا نفتکش ایران را حتی می‌توانند مصادره کنند و بعنوان مثلا خسارت به بازماندگان حمله حزب الله در لبنان بردارند ، حالا ایران با کدام ناو جنگی میتونه شاخ به شاخ بشه ، دو بار تهدید کردند که خلیج را میبندند و بعد از تهدید دنیا از ترس به روغن سوزی افتادند و خفه شدند ، میرزاده ، واقعا تو مغزت چه میگذرد ، واقعا مثل دکتر مموتی فکر میکنی دنیا به شما التماس میکنه که مرگ من ، به ما نفت و بنزین بفروش‌، نه اون ممه را لولو برد ، خود را برای قر دادن قهرمانه ، و ذهر مار زبونانه ، آماده کنید ،
    2
    10
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان::]. ادامه ، استخراج نفت در عربستان ۸-۱۱ دلار در بشکه در عربستان و بطور کلی از طریق سنتی تا ۲۹ دلار در سایر کشور ها بر بشکه هزینه دارد ، از سبک حفاری عمیق دریا ۴۰-۶۵ دلار / بشکه هزینه دارد،‌ از مناطق قطبی ۴۰-۱۰۰ دلار بر بشکه ، شیفر نفتی ۵۰ تا ۱۰۰ دلار بشکه ، طریقه GTL , gas to liquids 30-105 ۳۰ تا ۱۰۵ دلار قیمت دارد ، CTL , coal to liquids 45-100 usd , بنابراین خواسته های دنیای سرمایه داری و کارتل های نفتی خواهان نرخی هستند که ورشکست نشوند ، بعد از سقوط بی سابقه قیمت نفت در ۲ سال پیش امریکا که متد ستخراج شیفر را در دست داشت شدیدا ضرر کرد و هزاران کارگر بیکار شدند ، راستی کی بود که میگفت اقتصاد مال گاو است ، شاید از پهن گاو هم بشه سوخت ساخت و چراغ تو قبر اون هندی زاده روشن کرد
    2
    14
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان
    چقدر بع بع.توضیح بدید شاید منم به راه راست هدایت بشم وبع بع کنم.من طرفدار دولت ایران نبودم.اما از زمانی که خارج از کشور منافق وتوده ای ووچریک وسلطنت طلب واز همه بدتر شما عوام الناس رو خوب شناختم طرفدار جمهوری اسلامی ولاجوردی شدم.
    15
    3
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::mirzadeh i eshghi - آلمان، آلمان::]. همان لیاقت طرفداری از جلاد کریه لاجوردی را دارید ، کسانی که انسان‌ها را از جمله برادر من را به جرم دگر اندیشی اعدام کردند ، معلوم نیست تو اون مغز اسلامی تو چی میگزره ، دوست داری تک تک کافرها ، باغی ها ، ضد مسلمانان ، همجنسگرایان ، دمکرات ها را اعدام کنی . اصلا تو مغز شما حرمت انسانی وجود ندارد ، نکته جالب اینجاست که دنیا هم از شما اسلامیست ها نفرت دارد ، شرم داشته باش کاسه لیس لاجوردی و خلخالی
    4
    14
    ‌پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.