محمد امین انصاری، پدر زینب یک دختربچه شش ساله پاکستانی در این کشور مورد تجاوز جنسی قرار گرفت و فرد متجاوز پس از تجاوز او را کشت. ماموران جسد او را در میان انبوه زبالهها پیدا کردند. مرد متجاوز ۲۴ ساله سحرگاه چهارشنبه در لاهور اعدام شد.
زینب انصاری، دختربچه ششساله پاکستانی، در چهارم ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۱۸) ناپدید شد. خویشاوندان او خبر ناپدید شدناش را به پلیس دادند. یک مامور پلیس پنج روز بعد جسد او را در شهرک کاسور در پنج کیلومتری مرز هند در میان انبوه زبالهها پیدا کرد.
شهر ۳۶۰ هزار نفری کاسور پاکستان پس از این حادثه ناآرامیهای فراوانی را تجربه کرد، زیرا زینب دوازدهمین دختربچهای بود که طی ۱۲ ماه گذشته در کاسور و حومه آن مورد تجاوز قرار گرفته و پس از آن به قتل رسیده بود.
مردم شهرک کاسور خشمگین بودند و ترس همهجا حکمفرما بود، زیرا پلیس نتوانسته بود هیچ سرنخی بیابد و اقدام مثبتی در جلوگیری از این خشونتها انجام دهد. چند تظاهرات خشونتآمیز در سراسر پاکستان بر پا شد. تظاهرکنندگان خواستار "عدالت برای زینب" بودند.
تظاهرکنندگان خواستار پایان بخشیدن به خشونت علیه زنان و دختران و مجازات شدید متجاوزان بودند. ملاله یوسفزی، برنده جایزه صلح نوبل، نیز خواهان پایان یافتن این خشونتها شد. همچنین افراد پرنفوذ پاکستان خواستار مجازات خاطیان شدند.
تحقیقات پلیس نشان داد که زینب در راه مدرسهای که در نزدیک خانهاش قرار داشت ربوده شده بود. پدر و مادر زینب در زمان ربوده شدن فرزندشان به سفر حج رفته بودند و خاله زینب در این زمان سرپرستی او را به عهده داشت.
صدور حکم سریع اعدام
نتایج تحقیقات دیانای (DNA) نشان دادند که متجاوز در موردهای مختلف یک فرد است. سرانجام مردی ۲۴ ساله به نام عمران علی دستگیر شد. او در جریان بازجوییها به چندین مورد قتل اعتراف کرد.
قوه قضائیه پاکستان به سرعت فراوان به خاطر آرام کردن مردم معترض، عمران علی را در دوازدهم ماه فوریه سال جاری میلادی (۲۰۱۸) به اعدام محکوم کرد. اعتراض عمران علی به دادگاه تجدیدنظر نتیجهای نداشت و رئیس جمهوری پاکستان نیز با تقاضای بخشش او مخالفت کرد.
عمران علی سرانجام سحرگاه روز چهارشنبه ۲۵ مهر (۱۷ اکتبر) در زندانی در لاهور به دار آویخته شد. در مراسم اعدام او یک مامور زندان، یک پزشک، محمد امین انصاری، پدر زینب، و عموی او حضور داشتند.
محمد امین انصاری، پدر زینب، پس از پایان مراسم در مقابل خبرنگاران اعلام کرد که زندگی او و همسرش پس از این جنایت نابود شده است. او از اجرای حکم اعدام اعلام "رضایت" کرد، زیرا به گفته او، "متهم به سزای اعمال خود رسیده است".
پدر زینب گفت اگر دخترش زنده بود "امروز هفت سال و دو ماه داشت، اما او (متهم) او را از ما گرفت".
ماموران پلیس فراوانی منطقه زندان را به شدت زیر نظر داشتند تا جلوی هر گونه اغتشاشی را در جریان اجرای حکم اعدام بگیرند. جسد عمران علی روز چهارشنبه در کاسور به خاک سپرده شد. او اجازه یافته بود قبل از اجرای حکم ۵۷ نفر از خویشاوندان خود را در زندان ببیند.
از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵ هیچ مجازات اعدامی در پاکستان اجرا نشد. پس از حمله تروریستی به یک مدرسه و کشته شدن دهها نفر، اعدام متهمان بار دیگر آغاز شد. از آن زمان تاکنون صدها نفر در این کشور اعدام شدهاند. سازمانهای حقوق بشری پاکستان به شدت با اعدام محکومان مخالفاند.
+36
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۲
Elish - وگن، سوئد
یعنی چی که رییس جمهور پاکستان با بخشش او مخالفت کرد؟ یعنی میخواستن ببخشنش؟ . چه عجب که تو پاکستان بالاخره مجازات سخت برای متجاوز گذاشتن.
3
30
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۰
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
عمران علی ....از اسمش علی !!! پیداست که متجاوز است،هرکس حامل این اسم باشد جعنی کسی که خشونت را سرلوحه زندگیش قرار داده
1
2
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.