بازیگر نقش بهتاش در «پایتخت ۵» با بیان اینکه بسیاری قدش را مشکلساز میدانستند، گفت: آنها میگفتند وقتی قرار است از تو و بازیگر مقابل، نمای دونفره بگیریم، صحنه قناس میشود، زیبا نیست و برای خیلی کارها به این دلیل من را رد کردند.
به گزارش ایسنا، بهرام افشاری در گفتوگویی دربارهی حضورش در مجموعه «پایتخت ۵» بیان کرد: حضورم در «پایتخت ۵» تأثیر زیادی در سرنوشتم دارد. خیلی زیاد! تئاتر برای من همیشه جایگاه خود را دارد اما حالا سینما و تلویزیون هم برایم جدی است. در سریال پایتخت پیشینه تئاتری به کارم آمد.
او درباره چگونگی انتخاب خود برای سریال «پایتخت ۵» اظهار کرد: محسن تنابنده بهواسطه شناخت و تعریفهایی که از من شنیده بود، به کار دعوتم کرد. بهتاش هم خیلی زود با خانواده هماهنگ شد. انگار از ابتدای سریال پایتخت این شخصیت حضور داشت. به قول معروف سربار مجموعه نبود.
بازیگر نقش بهتاش در «پایتخت ۵» درباره علت کمکاری خود در تئاتر گفت: این اواخر مدتی نتوانستم در تئاتر کار کنم تا اینکه نمایش جوجه تیغی را کارگردانی کردم. من قائل به تجربیات تازه و جدید هستم و دوست دارم تجربه کنم. در همه سالهایی که به این حرفه پرداختهام، سعی کردم جسارت کارهای جدید را داشته باشم؛ مثلاً وقتی آتیلا پسیانی در نمایش «دیابولیک رومئو و ژولیت»، از من دعوت کرد با اشتیاق پذیرفتم چون مخاطب چهره تازهای از من دید.
او ادامه داد: هر چند این کار در جشنواره تئاتر فجر دیده نشد و داوران این کار را ندیدند، اما متر و معیارهای داوران با مخاطبان زمین تا آسمان تفاوت دارد. برای آن نقش (رابینسون کروزوئه) باید جایزه میگرفتم. نقشی که ۹ ماه تمرین کردم و میدانستم جایزه برای من است. در نمایش «جنگیر» کار کوروش نریمانی خیلی متفاوت بودم یا در نمایش پاییز کار نادر برهانی مرند، نقش یک پیرمرد ۷۰ ساله را بازی کردم. حرف من بر سر متر و معیارهاست وگرنه کسی هست که از جایزه خوشش نیاید؟ هر کس بگوید من تشویق را دوست ندارم دروغ میگوید!
افشاری درباره چگونگی موفقیت در حرفه بازیگری اظهار کرد: من با افتخار میگویم بچه شهرستانم و برای موفقیت بسیار تلاش میکنم. خیلیها پیغام میگذارند که ما شهرستانیها چطور باید شروع کنیم، کسی ما را نمیبیند. من همیشه گفتهام باید ایمان داشت و تلاش کرد. زمانی که به تهران آمدم، حتی تئاتر شهر را نمیشناختم. در نمایش «جوجه تیغی» ماجرای خودم را تعریف کردم و اینکه لحظهای ناامید نشدم.
او با بیان اینکه جایزه فجر برای نمایش رابینسون کروزوئه، در عزت نفس او تأثیر گذاشت، گفت: این نمایش در اجرا درخشید. خیلیها ما را نادیده گرفتند و همراهی نکردند اما به موفقیت ایمان داشتیم. بعد از آن کار مدتها بیکار شدم و سخت گذشت. طعم بیکاری را آن زمان خوب حس کردم. جایزههای دیگری هم داشتم، اما جایزه تئاتر فجر چیز دیگری است.
افشاری که پس از این جایزه برای ایفای نقش شیرعلی، برادر بهبود به پایتخت ۲ دعوت شد، تصریح کرد: محسن تنابنده تئاترهایم را ندیده بود ولی از من شنیده بود. وقتی دعوتم کرد اول پرسید زبان مازنی بلدی، میتوانی صحبت کنی؟ گفتم نه اما میتوانم این لهجه را دربیاورم. خودم عاشق سریال پایتخت بودم حتی از تمریناتم میزدم که حتماً این سریال را ببینم.
بازیگر نقش بهتاش افزود: سکانسی بود که شیرعلی باید زیر تخت دراز میکشید. بهدلیل شرایط فیزیکی من خیلی سخت بود و اذیت شدم اما نتیجه خوب بود طوریکه شیرعلی محبوبترین بازیگر مهمان فصل دوم سریال پایتخت شد. بعد از پایتخت ۲ فکر میکردم ارتباطم با سریال پایتخت قطع شده تا اینکه برای فصل جدید از من دعوت شد؛ آن هم به عنوان یکی از بازیگران اصلی مجموعه و برای ایفای نقش پسر بهبود.
بازیگر سریال «پایتخت« درباره قد بلند خود گفت: بسیاری قد من را مشکلساز میدانستند و میگفتند وقتی قرار است از تو و بازیگر مقابل نمای دونفره بگیریم، صحنه قناس میشود و زیبا نیست و برای خیلی کارها به این دلیل من را رد کردند. اما خیلی از کارگردانانی که با من کار کردند، مثل رضا درمیشیان یا منوچهر هادی و سیروس مقدم قد من را فراموش کردند. اتفاقاً کارهایشان هم زیبا بود و خلاقیت به خرج دادند.
افشاری در پایان خاطرنشان کرد: تئاتر خانه من است. آدم هر جایی برود به خانهاش برمیگردد. سعی میکنم حداقل سالی یک کار تئاتر داشته باشم اما به سینما هم با جدیت فکر میکنم. پیشنهادات تئاتری زیاد دارم اما خیلیها باب میل من نیست. اگر تجربه تازهای باشد، حتماً میپذیرم. دوست دارم از تکرار دوری کنم. در این مسیر به کارگردانی تئاتر هم فکر میکنم.