سحرخیزان بیشتر عمر می‌کنند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افراد سحر خیر طول عمر بیشتری دارند.
 
پژوهشگران ۴۳۳،۲۶۸ نفر را در سن ۳۸ تا ۷۳ سالگی مورد مطالعه قرار دادند و تعدادی افراد را در گروه “سحر خیزان” قرار دادند و گروهی “شب زنده داران” به خود اختصاص دادند و گروه آخر “افرادی بودند که ما بین دو گروه ذکر شده” قرار داشتند. سالانه به طور متوسط تمامی مسائل سلامت و بهداشتی آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گرفت. این یک پژوهش کرنوبیولوژی بین المللی است.
 
کرونوبیولوژی (Chronobiology) علمی است که به بررسی ریتم بیولوژیک در موجودات زنده می‌پردازد، ریتم‌های بیولوژیک شامل طیفی از پدیده‌های بیولوژیکی هستند که دوره‌ای و قابل پیش بینی اند.
 
پس از بررسی سن و جنسیت، استعمال دخانیات، شاخص توده بدنی، مدت خواب و سایر متغیر‌ها، محققان دریافتند که “افراد سحر خیز” در مقایسه با گروه دوم و سوم، ۱۰ درصد بیشتر عمر می‌کنند و گروه سوم شاهد مرگ ومیر بیشتری هستند.
هر چه ساعت بیداری از صبح تا ظهر بیشتر می‌شود، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها نیز بالا می‌رود. افرادی که شب زنده دار هستند تقریبا احتمال ابتلا به بیماری‌های روانشناختی را تا دو برابر و ۳۰ درصد احتمال ابتلا به دیابت را بالا می‌برند. خطر بروز بیماری‌های تنفسی نیز ۲۳ درصد و بیماری‌های دستگاه گوارش را تا ۲۲ درصد افزایش می‌دهند.
 
Kristen L. Knutson استاد دانشگاه نورولوژیک دانشگاه نورث وسترن گفت: در حالی که شب زنده داری بخشی از ژنتیک است، افراد می‌توانند این مسئله را تنظیم و کنترل کنند – به تدریج زود‌تر به رختخواب بروید، در استفاده از گوشی‌های هوشمند قبل از خواب پرهیز کنید و در نهایت به راحتی به خواب بروید.
+9
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.