داروهای تقویتکننده سیستم ایمنی بر روی همه مردان دارای سرطان پروستات موثر نبوده داروهای تقویتکننده سیستم ایمنی در مواردی باعث نجات جان مردانی شده که سرطان پیشرفته پروستات داشتهاند.
پژوهشگران رویال مارزدن، یک بیمارستان تخصصی پژوهشی سرطان در لندن، این یافته را "موضوعی مهم" و "ویژه" توصیف کردهاند.
با این حال داروهای تقویتکننده سیستم ایمنی بر روی همه مردان دارای سرطان پروستات موثر نبوده است.
در مرحله بعدی، پژوهشگران به دنبال آن هستند که بفهمند این داروها بر کدام بیماران موثر خواهد بود.
ایمنیدرمانی یا ایمونوتراپی در درمان سرطان تحولی اساسی ایجاد کرده و در حال حاضر بخشی مهم از درمان سرطانهای پوست و ریه است.
این روش با کنترل سیستم ایمنی بیمار سرطانی باعث میشود که سیستم ایمنی خود بیمار به غدههای سرطانی حمله کند.
سرطان پروستات در بریتانیا فراگیرترین سرطان در میان مردان است و اخیرا با پیشیگرفتن از سرطان پستان به سومین عامل کشنده در این کشور تبدیل شده است. مایکل انگلیش ده سال تحت درمان بود و هیچ کدام از روشها بر او جواب نداد مایکل انگلیش ۷۲ ساله یکی از ۲۵۸ بیماری است که در این تحقیق مشارکت داشته است.
اولین بار سال ۲۰۰۵ سرطان او تشخیص داده شد اما رادیوتراپی، شیمی درمانی و هورمون درمانی هیچ کدام در کنترل بیماری او نتیجه نداد.
دو سال پیش پزشکان برای مایکل داروهای ایمنی تجویز کردند تا دوره ایمنیدرمانی را آغاز کند.
کوچک شدن غده سرطانی، او و پزشکانش را شگفتزده کرد. مایکل میگوید امروز کاملا عاری از سلولهای سرطانی است. پروفسور یوهان دو بونو به بیبیسی گفته که در بیمارستان رویال مارزدن این روش بر روی چند بیمار دیگر هم کاملا موثر بوده است.
با این حال ایمنیدرمانی فقط بر روی ۱۰ تا ۱۵ درصد بیماران مورد آزمایش موثر بوده است. یعنی این روش بر روی اکثر مردان متبلا بیاثر است.
این موضوع درباره ایمنیدرمانی اتفاقی تازه نیست. چون ظاهرا این روش فقط بر روی عده بسیار کمی اثر چشمگیر میگذارد، بر روی عدهای دیگر اثر موقت دارد و در مورد بیشتر مبتلایان کاملا بیاثر است.
+18
رأی دهید
-1
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.