آمدنیوز می نویسد : بر اساس مستنداتی که هماکنون در اختیار «آمدنیوز» قرار دارد، «علی خامنهای» رهبر جمهوری اسلامی قصد دارد مبلغ ۲۸۰ میلیارد دلار از درآمدهای دپو شده نفت ایران در کشور «آفریقای جنوبی» را به حسابهای بانکی خود در کشورهای «سوئیس، اتریش و لیختن اشتاین» منتقل کند. این تلاشها تا زمان تنظیم این خبر در حال انجام است.
به گزارش «آمدنیوز»، در اواخر اسفندماه سال ۱۳۹۶ بود که «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران طی ابلاغ ویژهای، خواستار انتقال مبلغ ۲۸۰ میلیارد دلار از درآمدهای بلوکه شده نفت ایران در کشور آفریقای جنوبی شد.
بخشی از درآمدهای نفت ایران که از سال ۱۳۸۴ در چندین بانک شهرِ «کیپ تاون» آفریقای جنوبی نگهداری میشود، پس از تحریم بینالمللی علیه جمهوری اسلامی به حالت فریز در آمد، در حالیکه درآمدهای فروش نفت به کشورهای مختلف جهان، همچنان به این حسابها واریز میشد.
پس از نوسانات اخیر قیمت ارز، «حسن روحانی» در راستای «تعدیل و کنترل بازار ارز»، «تزریق مالی به بنگاههای تولیدی و اقتصادی برای به رونق رساندن اقتصاد کشور»، و «بیم توقیف مجدد حسابهای بانکی ایران پس از خروج آمریکا از برجام» (اردیبهشت ۹۷)، به تیم ویژهای مأموریت داد تا هرچه سریعتر برای انتقال درآمدهای بلوکه شده نفت ایران در آفریقای جنوبی اقدام کنند. اما به دلیل «اشکالات ساختاری موجود در انتقال بین بانکی»، «تعطیلات عید نوروز سال ۹۷» و تلاش برای عدم اطلاع «فدرال رزرو» از انتقال این وجوه به کشور، مقرر شد این مبالغ به صورت نقدی و در پالتهای ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون دلاری بستهبندی و با هواپیمای مخصوص به فرودگاه مهرآباد تهران انتقال یابد.
پس از صدور این دستور محرمانه، یکی از اعضای دفتر «حسن روحانی» در ریاست جمهوری، موضوع را در یک جاسوسی خبری به اطلاع فرماندهان ارشد سپاه پاسداران رساند و متعاقب آن بیت رهبری در جریان این انتقال گرفت. بلافاصله پس از این اطلاع، «علی خامنهای» طی دستوری، «اسماعیل صفاریان نسب» یکی از افراد دو تابعیتی نزدیک به «سیدمجتبی خامنهای» (دارای تابعیت اتریش)، را مأمور کرد که از انتقال این پولها به کشور جلوگیری و این محمولهی بزرگ را به چند بانک در کشور سوئیس، اتریش و لیختن اشتاین منتقل کند. علی خامنهای بدین منظور دستخطی با مضمون «تعلق این پول به امام زمان» را ممهور به «مهر انگشتری خود» کرد و به «اسماعیل صفاریاننسب» داد تا آن را به دست «رابط ایران در آفریقایی جنوبی» برساند. «صفاریان نسب» همچنین وکالتی را از مجموعهی اقتصادی تحت نظر «علی و مجتبی خامنهای» در دست دارد که این وکالت با عنوان «نماینده تامالاختیار حاکمیت ایران و رهبری»، به تأیید سفارت ایران در ژوهانسبورگ رسیده است.
«اسماعیل صفاریاننسب» پیشتر نیز در سال ۱۳۸۷ با دستور «علی خامنهای»، از انتقال ۱۸/۵ میلیارد دلار از درآمدهای فروش نفت ایران به داخل کشور در دولت احمدینژاد جلوگیری کرده بود که آن محموله توسط دولت ترکیه توقیف و باعث شکوفایی اقتصادی ترکیه در اوج بحران مالی این کشور شد. وی قرار بود محموله بارگیری شده از اروپا که حاوی میلیاردها دلار، یورو و شمش طلا بود را با دستور کتبی رهبر ایران، به حسابهای بانکی «علی و مجتبی خامنهای» در سوئیس بازگرداند. این محموله از اروپا به مرز خسروی آمد و با هدایت «صفاریان نسب» در حال بازگشت به سوئیس و کارسازی در حسابهای شخصی علی خامنهای و فرزندانش بود که به طور اتفاقی و با اطلاع پلیس ترکیه، توقیف و «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه، از آن به عنوان «هدیه الهی» نام برد. کشور ترکیه برای بازگرداندن این پول، باج سنگینی از علی خامنهای گرفت اما علیرغم دریافت این باج، از بازگرداندن پول به کشور خودداری کرد.
«آمدنیوز» در این مقطع موفق شده از طریق منابع نزدیک به «اسماعیل صفاریاننسب» در کشورهای سوییس و اتریش و منابعی در «معاونت اقتصادی نیروی قدس سپاه پاسداران» به برخی از مستندات این راهزنی دست یابد که آخرین نسخه از پاسپورت «صفاریان نسب»، یکی از این مدارک است. با مقایسهی تصویر «اسماعیل صفاریان نسب» در آخرین پاسپورت صادره توسط سفارت ایران در وین با پاسپورت توقیف شده از وی در ترکیه، مشخص میشود که او به طور کلی تغییر چهره داده تا کسی به راحتی نتواند وی را شناسایی کند.
همچنین «آمدنیوز» به فایل صوتی گفتوگوهای «اسماعیل صفاریاننسب» با رابط «سیدمجتبی خامنهای» در لندن دست پیدا کرده که از وی راهنماییها را برای انتقال پول باز آفریقا به اروپا کسب کند. در بخشی از این فایل «صفاریان نسب» اظهار میکند: «این یک پروژه نیست، صدها پروژه این چنینی وجود دارد و هر کسی عرضه دارد بیاید اینکارها را انجام دهد.» وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، از تیم ویژه «حسن روحانی» در داخل و خارج کشور به خاطر ممانعت از انتقال درآمدهای نفتی ایران به حسابهای شخصی «علی خامنهای و فرزندانش» به شدت انتقاد میکند.
«اسماعیل صفاریاننسب» طی سه روز گذشته زمانیکه دید با ممانعت سخت عوامل حسن روحانی برای انتقال درآمدهای نفتی به اکانتهای شخصی رهبری و فرزندانش مواجه شده، با عوامل «سیآیای»، «فدرال رزرو» آمریکا و «اُفَک» (سازمان وضع کننده تحریمهای مالی علیه جمهوری اسلامی) ملاقاتهایی را در «کیپ تاون» انجام داده تا با پرداخت درصدی از این مبالغ به آنان، بتواند این انتقال را از طریق بانکی انجام دهد.
«صفاریان نسب» همچنین ساعتی پیش از انتشار این خبر، با «ورونیکا» عامل اسرائیلی سازمان موساد در «کیپ تاون» قرار ملاقاتی را انجام داده تا بتواند از طریق شرکتهای حملونقل تحت نظر وی در آفریقای جنوبی، درآمد نفتی ایران را به کشورهای اروپایی منتقل کند.
«آمدنیوز» همچنین دریافته هماهنگی برای انتقال ۲۸۰ میلیارد دلار از درآمد نفت ایران برای کارسازی در اکانتهای شخصی رهبر ایران و پسرش، در زمان سفر نوروزی «سیدمجتبی خامنهای» به بریتانیا صورت گرفته که دلیل انتخاب این مقطع زمانی، «تعطیلی ادارات، عدم تحرک دولت و نهاد ریاستجمهوری و عدم اطلاع حسن روحانی» از این موضوع بوده است.
به دلیل حساسیت بالای این موضوع برای منافع ملی (مردم)، انتشار کامل مستندات این انتقال غیر قانونی در این مقطع به منافع مردم، لطمات جبران ناپذیری را وارد خواهد کرد اما «آمدنیوز» تا آخرین لحظه، با رصد «راهزنی بزرگ علی خامنهای و فرزندانش به درآمدهای نفتی ایران»، آن را پیگیری و مردم را در جریان آخرین وقایع خواهد گذاشت.
روز سیزدهم فروردین ماه سالجاری، «غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی» نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «مبارزه با فساد باید از دفتر رهبری آغاز شود.» اظهارات این نماینده مجلس موجی از حملات به وی توسط وابستگان سپاه و دفتر علی خامنهای را در پی داشت. اما آنچه به نظر میرسد، مبارزه با فساد نه از «دفتر رهبری» بلکه باید از «شخص رهبری» آغاز شود و عملکرد غیر شفاف وی تحت حسابرسی یک سازمان مستقل قانونی قرار گیرد که متأسفانه چنین سازمانی در کشور وجود ندارد.
جای سؤال از «علی خامنهای» رهبر ایران است که چگونه با انتقال درآمدهای نفتی به اکانتهای شخصی خود و فرزندانش در کشورهای مختلف، باعث شکوفایی اقتصادی سایر کشورها شده، اما از انتقال دارایی مردم ایران و شکوفایی اقتصاد کشوری که خود رهبر آن است و سال جدیدِ آن را، سال «حمایت از کالای ایرانی» نام نهاده، خودداری میکند؟ چگونه است کوچکترین تماس از جانب فعالان سیاسی – مدنی یا افراد عادی در داخل کشور با افرادی در خارج از کشور، با برچسب «جاسوسی» مواجه و فرد مذکور تحت شدیدترین فشارهای امنیتی و بازجوییها قرار میگیرد اما نمایندگان رهبر و سپاه به راحتی با عوامل امنیتی سرویسهای متخاصم در کشورهای دیگر ملاقات میکنند و آب از آب تکان نمیخورد؟