بریتانیا سفیر خود در تهران را تغییر داد

راب مکر، سفیر جدید بریتانیا در تهران وزارت خارجه بریتانیا راب مکِر را به عنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفی کرده است.
 
آقای مکر از ماه آوریل (حدود دو هفته دیگر) جانشین نیکلاس هاپتون، سفیر فعلی بریتانیا در ایران خواهد شد.
 
آقای هاپتون از سپتامبر ۲۰۱۶ (یک سال و نیم پیش) و بعد از آن که روابط دو کشور در سطح سفیر از سر گرفته شد، به عنوان سفیر بریتانیا در تهران معرفی شد. پیش از آن هم ۹ ماه کاردار بریتانیا در ایران بود.
 
بوریس جانسون، وزیر امور خارجه بریتانیا درباره انتصاب آقای مکر گفت: "ایران نقش مهمی در خاورمیانه دارد، اما بسیار حیاتی است که این نقش به شیوه‌ای سازنده اعمال شود - مسئله‌ای که من در سفر ماه دسامبرم به ایران هم بر آن تأکید کردم."
 
آقای جانسون ابراز خشنودی کرده که راب مکر "تجربه گرانبهای خود در سطح بین‌المللی" را در نمایندگی بریتانیا در تهران به کار خواهد گرفت. وزیر امور خارجه بریتانیا به مشکلات پیش روی سفیر تازه از جمله پرونده زندانیان دو تابعیتی بریتانیا در ایران هم اشاره کرده است.
 
راب مکر بعد از انتصاب خود گفته است که رابطه با ایران برای ساختن خاورمیانه‌ای "امن‌تر و باثبات‌تر" حیاتی است.
 
او گفته در انتظار همکاری با دولت ایران و همین طور شرکای جهانی برای حفظ توافق هسته‌ای و افزایش روابط دوجانبه از طریق گفت‌وگو درباره "حقوق بشر، تجارت و پیدا کردن راه حل سیاسی برای درگیری‌ها در سوریه، یمن و مناطق دیگر" است.
 
نیکلاس هاپتون، سفیر فعلی بریتانیا در تهران، در توییتر خود از این که ایران را ترک خواهد کرد ابراز ناراحتی کرده و نوشته است که روابط دو کشور از زمان بازگشایی سفارت‌ها در سال ۲۰۱۵ "پیشرفت مثبتی" داشته، "اما کارهای زیادی هنوز باقی مانده است".
 
راب مکر، سفیر تازه بریتانیا در تهران از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ در سمت‌های مختلف در وزارت امور خارجه بریتانیا فعال بوده و در این فاصله در کشورها و مناطق مختلفی حضور داشته است.
 
او از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ میلادی یکی از مدیران ارشد گروه بی‌جی ( BG Group) بوده که یک شرکت نفت و گاز بین‌المللی با مرکزیت بریتانیا است.
+9
رأی دهید
-14

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    کلا سفرای انگلیس از ضعیفترین افراد بودند و باج دادنهای انگلیسی ها باعث شده سپاه واقعا یک منبع درآمد برای خودش درست کنه و یک بخش برای خودش راه انداخته که فقط کارش شناسایی ایرانی های مقیم انگلیس که از نظر تحصیلات و علمی بالا هستند و توانستند شغلهای مهمی در غرب بگیرن رو شناسایی کنند تا بشه توسط آنها باجگیری کنند. متاسفانه باج دادن انگلیس این بدبختی رو بر مردم ایران هم افزده و اگر این متوقف بشه و دولت انگلیس برای کسی که جاسوس نیست و ربطی به سیستم آنها نداره و میدونند که گروگان گرفته شده تا جیب بری کنند اصلا پاسخی نده و حتی اعلام کنند که شهروند ایران هستش و به دولت انگلیس ربطی نداره و آب پاکی رو رودست سپاه بریزند و برای موج سازی و خبرسازی ها و اعتصاب غذا یا از این خبرها که توسط خود سپاه و رسانه های وابسته اش پخش میشه توجهی نکنند این گروگانگیری ها تمام میشه چون میفهمند دیگه جواب نمیده.
    5
    11
    ‌چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.