خوزه ماریا اسنار نخست وزیر پیشین اسپانیا و استیفن هارپر نخست وزیر پیشین کانادا، نویسندگان نامه، عضو «دوستان ابتکار اسرائیل» هستند که این مقاله را در نشریه وال استریت ژورنال منتشر کرده اند.
صدای آمریکا : ماه پیش نیروهای مسلح اسرائیل یک فروند پهپاد ایرانی راکه از سوریه وارد فضای اسرائیل شده بود سرنگون کردند. اقدام نظامی اسرائیل در آن مورد محدود بود اما جهان می بایست هشدار را دریافته باشد. اگر تهران همچنان به اعمال زور در خاورمیانه ادامه دهد چنین رویدادهایی تکرار خواهند شد. آمریکای شمالی و اروپا باید برای پیشگیری از یک بحران تمام عیار به اسرائیل بپیوندند.
ایران را یک دولت انقلابی روحانی سالار اداره می کند که خود را به گسترش افراط گرایی دینی در سراسر جهان اسلام متعهد می داند. این ماموریت ایدئولوژیک را با تاکیتک های مصلحت جویانه در هم آمیخته و در نظر دارد قدرت نظامی خود را از خلیج فارس تا دریای مدیترانه و دریای سرخ بسط بدهد.
حکومت ایران درحمایت از این سیاست بلندپروازانه، به طور غیر قانونی به دنبال دستیابی به جنگ افزارهای هسته ای است، رهبران ایران از طریق گروههای تروریستی دست نشانده بارها و بارها کشور اسرائیل را به نابودی تهدید کرده و اکنون برای نخستین بار پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ قدرت ایران به مرزهای اسرائیل رسیده است.
به رغم آنکه تهران در صدد کنترل منطقه است اعتراض های مردمی در ماههای دی و بهمن نشان داد اکثریت شهروندان این کشور با برنامه های رژیم موافق نیستند. سیاست بی ثبات سازی منطقه از سوی رژیم با مقاومت عربستان سعودی و قدرتهای منطقه رو به رو شده است. شهروندان ایران و نیز همسایگان این کشور به نیات بدخواهانه رژیم واقفند و همه کشورهای نگران باید این هشدار آنان را جدی بگیرند.
نخستین هدف باید جلوگیری از دستیابی ایران به جنگ افزارهای هسته ای باشد. «دوستان ابتکار اسرائیل» که ما عضو آن هستیم پیوسته گفته اند برجام به حد کافی نمی تواند رژیم ایران را از دستیابی به تسلیحات هسته ای باز دارد.
بازرسی های هسته ای به موجب برجام، به ایران فرصت کافی می دهد تا شواهد فعالیت های غیر قانونی اش را پنهان سازد. برجام، مانع توسعه و پیشبرد ساز و کارهای حمل سلاح از جمله موشکهای بالیستیک و کروز نخواهد شد. بدتر از همه، تبصره «غروب» در برجام است که افق روشنی راپیش روی ایران باز می کند که پیشروی به سوی مسابقه تولید بمب هسته ای را آغاز کند.
برجام به جای آنکه جلوی ایران در دستیابی به بلند پروازی هسته ای را بگیرد نقشه راه رسیدن به آن هدف را به رژیم می دهد. پیش بینی ها در این باره که برجام موجب تنش زدایی خواهد شد و بر میزان همکاری ها خواهد افزود درست از آب در نیامد.
ایران از زمان امضای توافق ۲۰۱۵بر تجاوز و دشمنی هایش افزوده است. اما اصلاح برجام و متوقف ساختن ایران از دستیابی به سلاح هسته ای نیز تهدید را از میان نمی برد. آمریکا و متحدانش باید فعالیت های ایران در تجاوز و اعمال نفوذ در سراسر خاورمیانه را خنثی کنند و به عقب برگردانند. تهران با استفاده از دست نشاندگان تروریست اش در لبنان، سوریه و یمن به جنگ ادامه می دهد.
خوشبختانه آمریکا اکنون توان خود را در جلب موافقت متحدان برای برقراری ثبات منطقه به کار گرفته است. رژیم روحانی سالار ایران تنها چند گروه معدود شیعی را در کنار داشته و درگیری طولانی اش باسایر فرقه های اسلامی منطقه موجب شده است بسیاری از کشورها مشتاقانه خواهان همکاری با هدف محدود کردن نفوذ ایران بشوند.
متحدان زیادی را می توان در مبارزه علیه ایران بسیج کرد، از عناصر قبیله ای کرد تا بسیاری از گروههای عرب سنی و شیعه که حاضر به همکاری با ایران نیستند. این گروهها و فرقه ها باید بر ای مهار برتری طلبی منطقه ای ایران با هم همکاری کنند.
اسرائیل همچنان پشتوانه ای محکم علیه ایران است. ایران هم خود را به نابودی کشور اسرائیل متعهد می داند. درگیریهای اخیر مرزی نشان داد که سلاح ایرانی مستقیما تا فضای اسرائیل پیش رفته است. نظامیان ایرانی هرچه بیشتر به مرزهای شمالی اسرائیل نزدیک شده و تهدید فزاینده ای را متوجه امنیت اسرائیل ساخته اند.
به نظر می رسد پرزیدنت ترامپ به حکم غریزه دریافته است که برجام چه پیمان ضعیفی است. همچنین به نظر می رسد او این را درک کرده است که آمریکا و متحدانش منافع گسترده ای در ایستادن محکم در پشت سر اسرائیل دارند. او درست می گوید که برجام باید مورد مذاکره مجدد قرار بگیرد. آمریکا باید با افزایش فشار بر ایران، رهبری خود را نشان دهد و در برابر مداخله سایر کشورها از جمله بخشی از کشورهای اروپایی که خواهان ادامه برجام به شکل کنونی اند مقاومت کند.
به کارگیری توافقهای نیم بند دیپلماتیک و پیوند زدن آنها با مسائل استراتژیک کلان، به «بن بستی» شبیه آنچه در کره شمالی شاهدیم منجر خواهد شد.ایران به پیروی از رفتار کره شمالی، هم اکنون با استفاده ازموشکها ی حزب الله لبنان شهرهای اسرائیلی را به گروگان گرفته است. چنانچه تجاوز ایران مهار نشود این کشور در نهایت، اروپا و آمریکای شمالی را هم در معرض تهددید قرار می دهد.همه باید برای مقابله با این تهدید امنیتی جهانی به فوریت کار کنیم.
+87
رأی دهید
-36
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۴
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
شما اگر راست میگی و خائن به ایران و ایرانی نیستید 3 بیلیون دلاری را که خاوری به کانادا اورده بود را پس بده . شما رفیق دزد و شریک قافله اید.
10
10
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۲
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا
همشون وقتی سر کار هستن هیچی نمیگن وقتی میشن سابق تازه صداشون در میاد
2
13
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
شما غربیها٤٠ ساله یکپارچه و تمام قد برای حفظ منافع تجاری میلیاردی تان یکپارچه کنار جمهوری اسلامی ایستاده اید!!!
3
12
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
مقام و قدرت رو بِرم پول ، چکارها که نمیکنى !!؟ مجاهدین خلق واسه یک تجمع و سخنرانى از چهار ، پنج نَفَر سناتور بازنشسته آمریکایى و جیولیانى شهردار سابق نیویورک و پرنس زهوار در رفته عرعرستان بن بندر و چهار تا خُل و چِل دیگه دعوت به سخنرانى به نفع مواضع خودشون و مخالفت با رژیم ضحاکعلى میکنند و به هر کدوم هم تا سقف پنجاه هزار دلار حق سخنرانى میدن !. حالا اینجا هم ، همون راه کار آبکى و مسخره رو اسرائیل و لابیهاى خرمایه اش با این دو نجِست وزیرسابق و پیزورى اسپانیا و کانادا انجام میدن!! حالا اگر این ترفند، دوقِرون ارزش داشته باشه و کمکى به جلوگیرى از توسعه طلبى و جاه طلبیهاى رژیم ج ا داشته باشه بد نیست !!احمقها !!
2
13
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
Dogisgod - مونرال، کانادا
استفن هارپر، دست راستیه ابله و باج بده و ملیجک سیاستهای جنگی بوش از جنبه اقتصادی به کانادا کلی صدمه زد و از سیاست خارجی کلی مشکل برای کانادا بوجود آورد، فقط بخاطر بدست آوردن دل یهودیهای امریکایی. کلی هم هزینه ی جنگ در افغانستان کرد بدون هیچ جنبه ی انساندوستانه و فقط بخاطر اینکه امریکا بدهی اقتصادی خود را به کانادا بپردازد! با ایده های سیاسی کودکانه و احمقانه. اسپانیا هم در زمان بوش، وارد جنگ افغانستان شد با همان افکار!
2
6
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۲
Iranemaa - قم، ایران
لعنت بر طرفدارهای رژیم عربپرست که مردم ایران را تحقیر و کشور ایران بی آبرو کرده
3
12
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۲
کیومرث اعتماد - ایران، ایران
جهان ما یک جهان افراطی ست، حال شورِ شیعی نباشد، سودای کاپیتالیسم باشد، و یا پروژه تهی سازی آدمی با بزرگنمایی ابعاد و نیازهای ماتریالیستی او و بی پاسخ گذاشتن نیازهای فطری او. جهان ما یک جهان افراطی است چون بزرگترین سود سازیها در پس همین افراط پروری هاست. شما خواننده محترم پای کامپیوتر زیاد از معمول وقت میگذرانید؟ شما هم قربانی افراط گرایی خود هستید.
4
2
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.