غلامحسین محسنیاژهای، سخنگوی قوه قضاییه ایران، میگوید که دستگاه قضایی ایران مصمم است تا با "همه عوامل مخل امنیت و آرامش مردم" برخورد کند.
سخنگوی قوه قضایی ایران تاکید کرده است "کسانی که در این راستا مجرم هستند هر چه زودتر باید به مجازات قانونی برسند" و افزوده است "درحال حاضر کسانی که مسبب اصلی هستند، در حال شناسایی شدن" هستند.
خبرگزاری میزان به نقل از آقای محسنیاژهای گزارش کرده است که "به دادسرای تهران تاکید شده است که با سرعت و جدیت و با کمک سیستم اطلاعاتی و انتظامی در مورد همه عوامل مخل امنیت و آرامش مردم و کسانی که تحریق و تخریب داشتهاند" اقدام کرده و "هر چه سریعتر پرونده اینها را تکمیل و کسانی را که در این راستا مجرم هستند، هر چه زودتر به دادگاه معرفی کنند."
این مقام ارشد قوه قضایی ایران با اشاره به حوادث اخیر در خیابان پاسداران تهران گفته است که این حادثه "موضوعی است که نه دستگاههای مسئول میتوانند از آن بگذرند و نه مردم."
آقای محسنیاژهای در ادامه سخنان خود افرادی را که در این حوادث نقش داشتهاند به "الهام گرفتن از بعضی از جریانهای بیرون و با بعضی تحریکاتی که شبکهها و ماهوارههای معاند" متهم کرده است.
درگیریها
دوشنبه (۱۹ فوریه) شب همزمان با درگیری خشونتآمیز میان دراویش گنابادی و پلیس در محدوده خیابان پاسداران تهران، سه مأمور پلیس در حمله یک اتوبوس کشته شدند و دو نیروی بسیجی هم در جریان این وقایع جان خود را از دست دادند.
از آن سو بسیاری از دروایش مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و به گفته مقامات حدود ۳۰۰ نفر از آنها بازداشت شدند که از وضعیت بسیاری از آنها خبری در دست نیست.
در همین حال نیز کانال تلگرام مجذوبان نور، وابسته به دراویش گنابادی، نوشته است که تعدادی از دراویش بازداشتشده که با ضرب و جرح پلیس "به شدت زخمی شده بودند با عناوین "اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام،شرکت در تجمعات غیرقانونی و اخلال در نظم و آسایش عمومی" تفهیم اتهام شده و بعد از صدور قرار وثیقه به زندان قرچک منتقل شدهاند. گفته شده است که حال بعضی از این دراویش بسیار وخیم است.
همزمان حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، در واکنش به درگیریهای اخیر دراویش گنابادی و پلیس گفته است که برخوردهای خشونتآمیز و اهانت به پلیس را "به هیچ وجه تحمل نمیکنیم".
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، آقای روحانی امروز چهارشنبه دوم اسفند در جلسه هیئت دولت ایران "ضمن احترام به همه عقاید و افکار و پذیرش تنوعهای فکری و فرهنگی، رفتارهای خشونتآمیز از طرف هر گروهی را به شدت محکوم کرده است."