انتقادهای تند آقای حاتمیکیا از حاشیههای پررنگ مراسم اختتامیه بود فیلم «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی و تهیه کنندگی سعید ملکان با دریافت شش سیمرغ بلورین پیشتاز فیلمهای برنده سی و ششمین جشنواره فیلم فجر است.
این فیلم که بهترین فیلم امسال شناخته شد در رشتههای کارگردانی، صدابرداری، چهرهپردازی و جلوههای ویژه میدانی سیمرغ بلورین گرفت. امیر جدیدی هم جایزه بهترین هنرپیشه نقش اول مرد را بخاطر بازی در فیلم «عرق سرد» و «تنگه ابوقریب» از آن خود کرد.
فیلم هومن سیدی به نام «مغزهای کوچک زنگزده» یکی از فیلمهایی بود که امسال بسیاری آن را تحسین کردند. این فیلم علاوه بر اینکه بهترین فیلم هنر و تجریه شناخته شد، جایزه فیلم منتخب تماشاگران، سیمرغ بهترین فیلمنامه و صداگذاری را هم دریافت کرد.
فیلم جنگی «سرو زیر آب» سه سیمرغ، طراحی صحنه، بهتریم فیلمبرداری و جایزه بهترین فیلم از نظر نگاه ملی را گرفت. جایزه آخر را اسحاق جهانگیری به این فیلم اهدا کرد.
فیلم «به وقت شام» با مضمون داعش ساخته ابراهیم حاتمیکیا سیمرغ بلورین بهترین موسیقی فیلم، بهترین کارگردانی و صداگذاری را گرفت. آقای حاتمیکیا وقتی برای دریافت جایزه خود روی صحنه آمد، به شدت از صداوسیما به ویژه شبکه دو و سه تلویزیون و برخی سینماگران که منتقد فیلم او بودند انتقاد کرد و گفت که شکایتش را پیش خدا میبرد. بعد از حملات تند آقای حاتمیکیا، آقای رشیدپور گفت که از او برای شرکت در برنامه سینمایی هفت دعوت کرده بوده، اما او این دعوت را نپذیرفته است.
فیلم «عرق سرد» هم در سه رشته تدوین، نقش مکمل زن و نقش اول مرد سیمرغ بلورین گرفت.
بر همین اساس سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن به سارا بهرامی برای بازی در فیلم «دارکوب» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی محمود رضوی و سیمرغ بهترین بازیگر مرد به امیر جدیدی برای بازی در فیلم «عرق سرد» به کارگردانی سهیل بیرقی رسید. جمشید هاشمپور بازیگر باسابقه هم بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد برای ایفای نقش در فیلم دارکوب.
کارن همایونفر سیمرغ بهترین موسیقی فیلم را برای به وقت شام به ارمغان آورد و «خجالت نکش» ساخته رضا مقصودی بهترین فیلم اول جشنواره امسال شناخته شد. فیلم کوتاه «حیوان» ساخته ساخته بهمن و بهرام ارک جایزه بهترین فیلم کوتاه جشنواره سی و ششم را گرفت و امین حیایی برای بازی در فیلم «شعلهور» به کارگردانی حمید نعمتالله دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را گرفت. آقای حیایی بر خلاف سایر برندهها ترجیح داد میکروفون را نگیرد و روی صحنه صحبت نکن.
جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» پیمان معادی که درباره موشکبارانهای زمان جنگ است رسید.
سیمرغ بهترین فیلمنامه به کامبوزیا پرتوی برای فیلم «کامیون» اهدا شد. آقای پرتوی گفت: قبل جشنواره گفته بودم شب اختتامیه داوران شام خانه ما ولی حالا می گویم حق سعید آقاخانی دیده نشد. او از سعید آقاخانی خواست روس صحنه بیاید و سیمرغش را به او هدیه داد.
سیمرغ بهترین فیلمبرداری جشنواره امسال را علیرضا زریندست برای فیلم «سرو زیر آب» گرفت و زمانی که برای دریافت جایزهاش روی صحنه میرفت محود کلاری نامزد دیگر فیلمبرداری و فیلمبردار قدیمی دیگر سینمای ایران را در آغوش کشید.
مجری این مراسم طبق اعلام قبلی رضا رشیدپور بود؛ مراسم با پیام طولانی حسن روحانی، رییسجمهور ایران آغاز شد. آقای رشیدپور ضمن کنایه به طولانی بودن این پیام گفت: آقای رییسجمهور خیلی حرف داشتند درباره سینما. اگر اینقدر زیاد حرف دارند خوب است هرچندوقتیکبار با اهالی سینما دیداری داشته باشند؛ خوب نیست این دوری و دوستی.
بخش اول برنامه با اجرای زنده یک قطعه موسیقی توسط رضا بهرام شروع شد. سالار عقیلی هم در میانه مراسم قطعهای را اجرا کرد.
+5
رأی دهید
-27
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۵
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
در این سیرک ایدئولوژیک مشخص است که "تنگه ابو غریب" بر "مغزهای زنگ زده" فائق میشود. جشنواره خودفروشان فجر همیشه در اختیار پشمکهای اسلامی بوده. هیچ ارزشی هم ندارد.
6
17
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۱۰۷
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
عنوان درست این «جشنواره فیلم فارسی» است. استفاده از پسوند «ایران» آنهم برای تبلیغ جشنواره فیلم فارسی، سیاست رسوا شده ای است که هدف آن دست درازی به آب و خاک و زبان و فرهنگ ملت هایی است که هر قسمت این سرزمین وطن و سرزمین مادری آنهاست. این دست را باید برید. دست اندرکاران این سیاست مذموم و رسوا اگر ریگی در کفش ندارند، چرا موسیقی ترکی را موسیقی ایرانی نمی خوانند، اما موسیقی فارسی موسیقی ایرانی می نامند! مگر بیش از سی میلیون از جمعیت این کشور را کلت ترک تشکیل نمی دهند. چرا موسیقی بلوچی را موسیقی محلی می نامند! مگر بلوچستان سرزمین و وطن ملت شرافتمند بلوچ در این مملکت قرار ندارد؟ چرا موسیقی، زبان و فرهنگ ملت بزرگوار عرب را فرهنگ ایرانی نمی نامند؟ مگر نمی دانند هر چه دارند از سر برکت زبان و ادبیات غنی و وسیع عربی است؟ دست زبان فارسی را باید برید. دست هر کسی را که به ارزشهای فرهنگی یک ملت دست درازی کند باید برید تا عبرتی برای آیندگان باشد. فارسی تنها یکی از اقلیت های زبانی و فرهنگی در این سرزمین است. ما به سیاست شوم «به نام ایران - بکام فارس» پایان خواهیم داد. حتی اگر به قیمت جانمان باشد.
3
1
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۱۰۷
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
ملت های شریف تورک و عرب و ترکمن و کرد و بلوچ در یک مورد اشتراک دارند. و آن برچیده شدن سیستم هلوکاست فرهنگی و زبانی. آنانی که امروز در برابر این هولوکاست زبانی و فرهنگی سکوت می کنند، و همراه و همدل زیر پرچم حاکمیت ظالم سینه می زنند، در فردایی که دور نیست خود را زیر چرخهای سنگین حرکت بیداری اجتماعی ملت تورک و ملت عرب و ملت کرد و ملت بلوچ و ملت ترکمن و ملت بزرگوار عرب خواهند یافت.
4
1
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.