جزییات سود میلیاردی تامین اجتماعی از خرید و فروش ۱۰هزار موبایل اپل

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرگزاری ایلنا جزییات بیشتری از روند واردات گوشی‌های آیفون توسط شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی را افشا کرد.
 
به گفته سید مهدی میرمهدی کمجانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران شرکت‌های سرمایه گذاری تامین اجتماعی محموله بزرگی از گوشی‌های برند آیفون را خریداری کرده است که شامل ۱۰ هزار دستگاه تلفن همراه برند اپل است.
 
میرمهدی می‌گوید: بر اساس اطلاعات موجود، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی یا همان شستا نه تنها با یک شرکت بلکه چند شرکت از این مجموعه در حال سرمایه گذاری در صنعت موبایل و واردات موبایل به ایران هستند چرا که سرمایه گذاری در این صنعت سود بسیار بالایی دارد اما باید بدانند ورود آن‌ها با رانت می‌تواند صنعت موبایل یا هر کالای دیگری را به خطر بیاندازد.
 
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران درباره ورود دولتی‌ها به صنعت موبایل گفت: طرح رجیستری موبایل باعث ایجاد رانت برای ورود دولتی‌ها به صنعت موبایل شده است و هم اکنون شرکت‌های سرمایه گذاری تامین اجتماعی بدون هیچگونه تجربه‌ای در این زمینه به دنبال واردات گوشی آیفون به بازار ایران هستند. تمامی مسئولان صنف موبایل و کالای دیجیتال از ورود دولتی‌ها به این صنعت شاکی هستند چرا که آن‌ها هیچ گونه مجوزی برای واردات موبایل ندارند و حق ندارند تا در امور بخش خصوصی تداخل ایجاد کنند.
 
میر مهدی با اشاره به محموله موبایل شرکت‌های سرمایه گذاری تامین اجتماعی اظهار داشت: شرکت‌های سرمایه گذاری تامین اجتماعی محموله بزرگی از گوشی‌های برند آیفون را خریداری کرده است که شامل ۱۰ هزار دستگاه تلفن همراه برند اپل است که بیشتر محموله را گوشی‌های گران قیمت آیفون X تشکیل داده و بخش کوچکی از این محموله وارداتی به گوشی‌های آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس اختصاص دارد.
 
وی افزود: با احتساب این که ارزش میانگین هر دستگاه موبایل آیفون X و ۸ حدود ۵ میلیون تومان باشد، ارزش محموله موبایل گروه شستا بالغ بر ۵۰۰۰۰۰۰۰ هزار تومان است. همچنین سود فروش هر دستگاه آیفون X در بازار ایران ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است و همین مسئله باعث شده تا گروه سرمایه گذاری تامین اجتماعی وارد این صنعت شود تا بتواند درآمد بالایی کسب کند.
 
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران تاکید کرد: هیچ اطلاعاتی از کشور مبدا واردات این گوشی‌های آیفون در دست نیست و مشخص نیست که این گوشی‌ها از امارت یا چین خریداری شده است.
 
میر مهدی درباره چگونگی واردات آیفون توسط تامین اجتماعی گفت: تامین اجتماعی فقط یک سرمایه گذار است و به این دلیل که پول بسیار زیادی دارد وارد این صنعت شده و سرمایه‌ای را وارد می‌کند و در انتها سود خود را برداشت می‌کند. شرکت‌های سرمایه گذاری تامین اجتماعی با رانتی که رجیستری ایجاد کرده به سراغ یکی از نماینده‌های برند اپل در ایران می‌روند و پول خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند و از سود کلان واردات این گوشی‌ها درآمد کسب می‌کنند.
 
وی تاکید کرد: در ایران سرمایه گذاری در واردات گوشی آیفون بهترین فرصت برای درآمد زایی است چرا که بسیاری از تلفن‌های آکبند برند اپل که به نام کالای اصلی وارد بازار ایران می‌شود و دارای گارانتی معتبری است، کالای ریفر یا همان دست دومی است که مشکلی داشته و توسط کارخانه بازسازی شده است. در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمی‌خواهند مشتری کالای نامناسب استفاده کند اما سودجویانی در ایران برایشان مهم نیست که آیفون اصلی به مشتری تحویل دهند یا کالا ریفر باشد.
 
میر مهدی با اشاره به طرح رجیستری موبایل گفت: رجیستری موبایل یک اشتباه محض است که توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرایی شد و حالا به لطف وزیر یک عده در بخش خصوصی و دولتی با رانت‌ها میلیاردر شده‌اند. طرح رجیستری تلفن همراه به دلیل این که با برند اپل شروع شد، باعث وسوسه سرمایه گذاران در واردات گوشی‌های آیفون و ایجاد انحصار در بازار موبایل شده است که می‌تواند بازار را از ثبات خارج کند و به صنعت ضربه وارد کند.
+41
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Dogisgod - مونرال، کانادا

    صنعت؟ کدوم صنعت؟
    3
    25
    یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۴
    mok432 - تهران، ایران

    رقابت رهبری و شرکتهای او با آقازاده و حاجی بازاری‌های رانت خور،،هر ۲ گروه فاسد هستند و ضمانت و سرویس هم با جمکران و چاه رهبری ، همانطور که رهبر دزد گفت تحریمها نعمت است، مرگ بر حکومت آخوند فاسد
    3
    26
    یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    فک کردید مثلا همین آقا که آمده مثلا افشاگری کرده دلش به حال مردم سوخته؟ شک نکنید اینم آدم سپاه و سایر نهادهای برادران قاچاقچی هستش که با این طرح رجیستر کردن حسابی کاسبیشون بهم ریخته و حالا چون نون خودشون آجر شده بقیه رو هم میخوان بکشند پایین. کلا تمام وسایل لوکس و تجملاتی و گران قیمت در همه صنایع رو سپاه و سایر نهادهای زیر نظر آقا قاچاق میکنند چون هم فرودگاهش هواپیما و شرکت هوایی و بندرکشتی و شرکت کشتی رانیش هم شرکت حمل و نقل و پایانه و هم بازار و پاساژش رو دارند یعنی تمام زنجیره قاچاق بی دردسر رو دارند و الان درگیری به سمتی داره میره که قاچاقچی ها و رانتی ها باهم درگیر شدند.
    0
    4
    دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.