هسته این ۵ میوه کشنده است!

مهم است مردم اطلاعات کافی داشته باشند و بدانند که برخی از انواع میوه‌ها هسته‌های سمی دارند که به هیچ عنوان نباید خورده شوند. علاوه بر این، خوب است بدانید هسته میوه‌ها برای کودکان سمی‌تر از بزرگسالان است.
 
به گزارش  الف، مهم است مردم اطلاعات کافی داشته باشند و بدانند که برخی از انواع میوه‌ها هسته‌های سمی دارند که به هیچ عنوان نباید خورده شوند. علاوه بر این، خوب است بدانید هسته میوه‌ها برای کودکان سمی‌تر از بزرگسالان است.
هسته سیب هسته‌های موجود در سیب حاوی ماده شیمیایی هستند که وقتی هضم می‌شوند ماده‌ای به نام سیانید در بدن آزاد می‌کنند. خوردن هسته سیب به تعداد زیاد خیلی خطرناک خواهد بود و عارضه جبران‌ناپذیری خواهد داشت.
 هسته زردآلو به گفته یک سایت داروشناسی، هسته زردآلو حاوی سیانید است و اگر در تعداد زیاد و بازه زمانی کوتاه خورده شود، می‌تواند منجر به مرگ افراد گردد. خوردن چند دانه هسته زردآلو برای بزرگسالان خطرناک نیست.
 هسته گیلاس هسته گیلاس دانه‌هایی حاوی سیانید هستند. بهتر است از خوردن آن‌ها اجتناب کنیم. خوردن یک دانه گیلاس ممکن است منجر به آسیب جدی نشود، اما اگر زیاد خورده شود منجر به سرگیجه، استفراغ و حتی مرگ خواهد شد.
 هسته آلو هسته آلو هم سیانید دارد و نباید در مقدار زیاد مصرف شود.
 هسته هلو هسته هلو هم هسته‌هایی دارد که حاوی سیانید است. پوست سخت هلو که هسته نرم آن را پوشانده بسیاری از افراد را از خوردن آن باز می‌دارد. خوردن یک هسته هلو اشکالی ندارد و بی‌ضرر است.
 
+16
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۱
    fardin42 - لاستوناس، کوبا
    هسته زردآلو سرشار از ویتامینی کمیاب و نادر به نام آمیگدالین یا ویتامین B17 می باشد. هسته زردآلو را دور نیاندازید چون این هسته کوچک دشمن سرسخت سلول های سرطانی است. تشریح این جمله را در سلامت دات لایف مطالعه کنید…. کمتر کسی می‌داند که هسته زردآلو حاوی ترکیبات طبیعی است که در پیشگیری و نابودی سلول های سرطانی موثر عمل می‌کند : ویتامین B17 که با نام « آمیگدالین » نیز شناخته می‌شود. هسته زردآلو می‌تواند از تشکیل سلول‌های سرطانی در بدن پیشگیری کند. این نکته را ادوارد گریفین ، ۳۰ سال پیش در کتاب « جهان عاری از سرطان » نوشت. او می‌گوید که این حقیقت به دلیل سود مالی فراوان ناشی از درمان سرطان مخفی نگه داشته شده بود. گریفین همچنین می‌گوید که سرطان به دلیل اختلالات متابولیسمی بدن ایجاد می‌شود ، چرا که خودش نیز از اساس مربوط به کارکرد متابولیسم بدن است. از سوی دیگر ، عدم تعادل در متابولیسم بدن خود می‌تواند ناشی از عدم تعادل در مواد معدنی و ویتامین‌ها باشد. شرکت‌های تولید کننده داروهای سرطان سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار سود کسب می‌کنند.
    0
    4
    دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.