سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز جمعه در بیانیهای٬ با تأکید بر مرزبندی میان «انقلابیگری» با «انقلابینمایی»٬ هشدار داد که عدهای در آرزوی «فتنهآفرینی جدید» هستند.
بیانیه سپاه پاسداران روز جمعه هشتم دی، به مناسبت سالروز راهپیمایی حکومتی نهم دیماه سال ۸۸ که در واکنش به اعتراضهای انتخاباتی همان سال برگزار شد٬ صادر شده است.
سپاه در این بیانیه٬ بر اساس ادبیات رایج در جمهوری اسلامی، حوادث سال ۸۸ در ایران را «فتنه» نامیده و نوشته است که با گذشت هشت سال از آن اتفاقها و نیز راهپیمایی نهم دیماه، در صورت «غفلت» از «بازخوانی درسها و عبرتهای این رخدادهای مهم و تأثیرگذار... بایستی در انتظار پدید آمدن توطئهها و فتنههای پیچیدهتر علیه نظام و میهن اسلامی بود».
این نیروی نظامی-امنیتی، با دفاع از راهپیمایی حکومتی نهم دیماه سال ۸۸ اضافه کرده که باید «اعمال فتنهگران و نیات پلید حامیان» آنان مثل «آینهای شکسته هر روز برابر تردیدکنندگان این جنایت و خیانت بزرگ و فراموشناپذیر قرار گیرد».
سپاه پاسداران همچنین آنچه ارائه تعریفی دقیق و درست از «انقلابیگری و مرزبندی آن با انقلابینمایی» نامیده را دارای «اهمیت» اعلام کرده و «انقلابینماها» را متهم کرده که در «آرزوی فتنهآفرینیهای جدید هستند».
با آنکه در این بیانیه به نام جریان یا فرد خاصی اشاره نشده٬ اما به نظر میرسد اشاره سپاه به اقدامات محمود احمدینژاد و شماری از مدیران دولتهای نهم و دهم است که به شدت علیه قوه قضائیه موضعگیری میکنند.
انتقادهای آنها نسبت به صادق لاریجانی٬ رئیس این قوه که منصوب آیتالله علی خامنهای است٬ به اندازهای پیش رفته که رهبر جمهوری اسلامی نیز به آن واکنش نشان داده است.
آقای خامنهای بدون اشاره به نام احمدینژاد و تیم وی گفته است: «کسانی که همه امکانات کشور دستشان هست یا بوده حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند».
او افزوده که «امروز اینها میگویند و شب در در رادیوی انگلیس و رادیوی آمریکا بازتاب وسیعی پیدا میکند، اینها دشمن را شاد میکنند».
راهپیمایی نهم دیماه سال ۸۸ پس از شش ماه اعتراضهای خیابانی پراکنده معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری همان سال و برای مقابله با معترضان٬ از سوی حکومت راهاندازی شد.
با آنکه هواداران رهبر جمهوری اسلامی معتقدند این راهپیمایی٬ «میخی بر تابوت فتنه ۸۸» بود٬ اما پس از گذشت هشت سال از آن زمان٬ کماکان از حوادث آن سال یاد میکنند.
آذرماه سال جاری٬ احمد جنتی، رئیس مجلس خبرگان رهبری گفته بود که ریشه «فتنه» در ایران هنوز «خشک» نشده و کماکان عدهای «منافق نو» درصدد ادامه آن حرکت هستند.
صادق لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه هم دیماه سال ۹۵ گفته بود: «هنوز هم عدهای به ما ایراد میگیرند که چرا شما پرونده فتنه را مکرر باز میکنید؟ اتفاقا این پرونده هنوز گشوده است».