شاهزاده هری سردبیر رادیو شد و با اوباما مصاحبه کرد

شاهزاده هری در حال نظارت بر برنامه. او تا سال نو چند روز سردبیر برنامه 'تودی' رادیو چهار بی‌بی‌سی است شاهزاده هری، نوه ملکه بریتانیا، برای چند روز سردبیر مهمان یک برنامه رادیویی پرشنونده شده و در این برنامه با باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و پدرش شاهزاده چارلز که ولیعهد بریتانیا است، مصاحبه کرده است.
 
او گفته که در آستانه سال نوی میلادی، از جایگاهش به عنوان سردبیر در این برنامه استفاده کرده تا موضوعاتی را که فکر می‌کند باید برجسته شود، در برنامه "تودی" رادیو چهار بی‌بی‌سی بگنجاند از جمله تغییرات اقلیمی، جرایم جوانان و بیماری‌های روحی.
 
برنامه "تودی" (امروز) صبح‌ها به مدت سه ساعت از رادیو پخش می‌شود. بی‌بی‌سی در گذشته هم از افراد سرشناس با دیدگاه‌های مختلف دعوت کرده تا اداره بعضی از برنامه‌ها را به عهده بگیرد.
 
شاهزاده هری به تازگی با مگان مرکل، بازیگر آمریکایی دورگه نامزد شده و قرار است به زودی ازدواج کند. این موضوع او را به سرخط خبرهای بریتانیا تبدیل کرده و در کانون توجه قرار داده است.
 
هشدار اوباما درباره خطرات اینترنت
 
در روز اول برنامه‌ای که شاهزاده هری، سردبیر مهمان آن بود، باراک اوباما در مصاحبه‌ای گفت که استفاده غیرمسئولانه از شبکه‌های اجتماعی و تحریف وقایع باعث شده تا فهم عمومی از مسائل پیچیده جهان منحرف شود.
 
رییس‌جمهور پیشین آمریکا از این موضوع ابراز نگرانی کرد که در آینده واقعیت‌ها تحریف شود و مردم فقط چیزهایی را بخوانند و ببینند که تأییدکننده نظر خودشان است: "یکی از خطرات اینترنت این است که انسان‌ها وقایع را از نگاه خودشان ببینند. یعنی اطلاعاتی که تفکر غیرمنصفانه خودشان را تأیید می‌کند، مانند پیله آنها را در برگیرد و از ارتباط با واقعیت بیرون فاصله بگیرند."
 
از نگاه باراک اوباما، باید راهی پیدا شود که صداهای گوناگون در اینترنت شنیده شود و جامعه دسته دسته نشود.
مصاحبه شاهزاده هری با رییس جمهور پیشین آمریکا او به بی بی سی گفت: "همه ما به عنوان رهبر مسئولیت داریم راهی پیدا کنیم که بتوانیم یک فضای مشترک عمومی در اینترنت ایجاد کنیم."
 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به استفاده زیاد از توییتر برای اعلام نظرات شخصی خود معروف است. از او انتقاد می‌شود که فقط دیدگاه‌های خاصی را در توییتر دنبال می‌کند هر چند خود او معتقد است که توییتر وسیله خوبی برای ارتباط مستقیم با شهروندان آمریکاست.
 
باراک اوباما در این مصاحبه نامی از آقای ترامپ نبرد. اما گفت که ارتباط چهره به چهره می‌تواند از تفکرات افراطی جلوگیری کند.
 
رئیس‌جمهور آمریکا گفت که می‌داند اینترنت وسیله خوبی برای ارتباط گروه‌های هم‌فکر با یکدیگر است، اما انسان‌ها باید از خانه بیرون بروند، در مکان مذهبی محله، در کافه و در مکان‌های عمومی محله دیگران را از نزدیک ببینند و با تفکر آنها آشنا شوند. چون به اعتقاد او اینترنت همه‌چیز را با ساده‌سازی تقلیل می‌دهد اما هنگام مواجه رو در رو با افراد متوجه می‌شوید که چیزها چقدر پیچیده هستند.
+19
رأی دهید
-7

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.