شهرداری میاندوآب گفته است که پرونده این ضرب و شتم در دادسرا در حال بررسی است.
درپی انتشار فیلمی از ضرب و شتم یک دستفروش توسط ماموران شهرداری میاندوآب در استان آذربایجان غربی، روابط عمومی این شهرداری از «برکناری مأمور متخلف» خبر داد.
در روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشرشده که در آن مأموران سد معبر شهرداری میاندوآب با یک دستفروش درگیر میشوند و یکی از مأموران با چوب این دست فروش را کتک می زند.
در این زمینه روابط عمومی شهرداری میاندوآب روز دوشنبه ۱۵ آبان، در پاسخ به خبرگزاری ایلنا اعلام کرد که این پرونده در دادسرا در حال بررسی است.
این شهرداری خبر داد که «مأمور سدمعبرِ خاطی برکنار و از آن محل برداشته شده است».
پیش از این وحید اصغریپور، سرپرست شهرداری میاندوآب، ضمن عذرخواهی از رفتار مأموران این نهاد گفته بود که این دستفروش «ابتدا به مسئولان و همکاران توهین کرده و به سمت مأموران شهرداری که برای رفع سد معبر در محل حضور داشتند، حملهور شده و در ادامه برخورد اتفاق افتاده است».
او اعلام کرده بود که از این دستفروش «دلجویی» شده و با مأمور «خاطی» نیز «برخورد قانونی» انجام خواهد شد.
پیش از این نیز برخورد مأموران شهرداری با دستفروشان در شهرهای مختلف ایران خبرساز شده است.
از جمله در پی مرگ یک دستفروش در قم در روز شنبه ۲۱ مرداد، دادستانی پنج تن از مأموران شهرداری را احضار کرد.
در آن زمان حمید صدیقی آخا، مدیرکل پزشکی قانونی استان قم، با اعلام اینکه در بررسیهای اولیه آثار ضرب و جرح ناشی از نزاع دیده نشده، گفته بود که «به نظر میرسد به دنبال نزاع لفظی، احتمالاً علت مرگ سکته قلبی بوده باشد».
پس از گذشت حدود سه ماه از این حادثه، گزارشی درباره نتیجه این پرونده اعلام نشده است.
پیش از این حادثه نیز علی چراغی، دستفروش در تهران، در مرداد سال ۹۳، در پی ضرب و شتم با پنجه بکس در خیابان تهرانپارس به دست چند تن که عوامل پیمانکاری بازیافت زباله معرفی شدهاند، زخمی شد و در بیمارستان جان خود را از دست داد.
یونس عساکره، دستفروش خرمشهری، که روز ۲۳ اسفند سال ۹۳ در اعتراض به جمع شدن بساط میوه فروشیاش توسط مأموران سد معبر شهرداری خودسوزی کرده بود، در نخستین روزهای فروردین سال ۹۴ به دلیل شدت جراحات ناشی از سوختگی در بیمارستان مطهری تهران درگذشت.
در آبان ماه سال گذشته هم موضوع سیلی زدن یک مأمور شهرداری به یک زن دستفروش در فومن در استان گیلان خبرساز شد.
یک ماه بعد در روز ۱۶ آذر سال گذشته هم مأموران اجرائیات شهرداری اهواز با حضور در خیابان خوانساری این شهر اقدام جمعآوری اجناس یک دستفروش سالمند زن کردند و به گفته شاهدان عینی، با شوکر الکتریکی او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
+29
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۴
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
مثلاً تصور کید. که یک کارمند شهرداری در آلمان با چماق بر سر یک دستفروش زند. میگویند فاجعه ملی . شرهدار که چه عرض کنم. اولین نفر که باید استهفا دهد. پشت سرش استاندار. پشت سرش نماینده این شهر در پارلمان. پشت سرش یخه پلیس شهر را میگیرند. مردیکه مگر دولت امام زمان است. که هرکی به هرکس رسید.با چماق بر سرش زند، بعد هم در مجلس حزب اپوزوسیون یک کمیته تحقیقات را میاندازد. و حزب حاکم باید جواب گوی باشد . که چرا یک کارمند دولت با چماق بر سر دیگران میزند. مملکت علی مافیای دیگر . عدل اسلامی را از خود مولا یاد گرفته. طرف هم توی اصفهان با شمیشر قدم میزد. و میگفت . عدل اسلامی بله ولی فقط برای عرب. نه عجم. هر کسی هم قر میزد. با سرش فوتبال اسلامی بازی میکرد.
6
33
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.