بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از مجلس و نمایندگان آن به عنوان «عصاره فضائل ملت» یاد کردند. چند صباحی است اما رفتارهایی از نمایندگان مجلس سر میزند که آدم تصور میکند خانه ملت تنها عصاره فضائل ملت نیست و برخی نمایندگان ناهنجاریهای اجتماعی را با خود به همراه دارند.
نمونه بارزش رفتار روز گذشته هاجر چنارانی نماینده نیشابور با سیدجواد حسینی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در اختتامیه همایش ملی «زن، خانواده و سلامت» در نیشابور بود.
برخورد تند خانم نماینده با معاون استاندار که حتی در آستانه درگیری فیزیکی هم پیش رفت و کم بود جناب معاون با پایه میکروفن مورد ضرب و شتم قرار بگیرد تنها به این دلیل بود که حسینی به صورت سهوی یا فرض میکنیم عمدی از واژه « خراسان غربی» استفاده کرده بود.
گویا ماجرا اعتراض این نماینده به معاون استاندار بر میگردد به یک دعوای نه چندان کهنه میان سبزوار و نیشابور بر میگردد. حسینی، معاون استاندار خراسان اصالتا سبزواری است. او دو ماه پیش به صورت سهوی در حین سخنرانی از عبارت خراسان غربی استفاده کرده بود. تشکیل خراسان غربی پروژهای است که سبزواریها پیگیر شکلگیری آن هستند و نیشابوریها با آن مخالفند.
نماینده زن مجلس در حالی که در جایگاه حضور داشت فریاد میزد:« هنوز یک ماه از سخنانش نگذشته که الان تازه آمده و عذرخواهی میکند. در حالی که دو ماه فرصت داشت از مردم نیشابور معذرتخواهی کند. قسم بخورد و بگوید غلط کردم تا پایان عمرم...»
در ادامه چنارانی یکباره پایه میکروفن را بلند کرد و به طرف حسینی حرکت کرد و فریاد زد: «پاشو برو بیرون.» حاضران در درگیری به زور این پایه میکروفن را از این نماینده مجلس گرفتند.
رفتار این نماینده مجلس درست مانند افرادی بود که در خیابان تصادف میکنند و با قفل فرمان به استقبال هم میروند. یا کسانی که به خاطر یک حرف به جان هم میافتند. گویی این خانم فراموش کرده بود که نماینده است و عصاره فضائل ملت.
جدا از اینکه او یک نماینده مجلس است، چنارانی یک خانم است و یک مادر. کسی از یک خانم و یک مادر انتظار ندارد در برخورد یا یک مشکل این چنین رفتار کند. معمولا مادرها سعی میکنند در بحرانهای خانوادگی فضا را آرام کنند نه اینکه بنزین به آتش اختلاف بپاچند.
مردم از یک نماینده مجلس انتظار دارند با چنین اشتباهی « استفاده از واژه خراسان غربی» به صورت قانونی برخورد کند. این نماینده به راحتی میتوانست با یک سوال در مجلس از وزیر کشور علت رفتار این معاون استاندار را جویا شود. این نماینده میتوانست در جلسهای با استاندار این موضوع را حل کند.
نماینده مجلس باید گفتوگو را ترویج دهد. فلسفه پارلمان در سراسر جهان همین است. مردم یاد بگیرند که با هم گفتوگو کنند و حرف بزنند. گفتوگو کردن باعث میشود ما کمتر عصبانی شویم. عصبانی شدن یعنی بروز یک فاجعه. شاید اگر همراهان خانم نماینده نبودند او میتوانست با یک پایه میکروفن یک فاجعه ببار بیاورد.
واقعا دیدن رفتار نماینده مجلس با معاون استاندار باعث بسیار بود و آدمی را به یاد آن شعر مشهور « هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک»
حمله خانم هاجر چنارانی نماینده نیشابور در مجلس با پایه میکروفن به معاون استاندار - ویدیو
+21
رأی دهید
-34
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
بگذارید که این نوع دعواها باجدیت تمام صورت بگیرد شاید بتلف شدن یکطرف بیانجامد چون زهر طرف شود کشته بسود مردم است.!؟
5
41
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۷
جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان
از دیو و دد ملولم و انسانم ارزو است
4
7
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۹
Audi A6 - روتردام، هلند
Audi A6 , Holland - این خانم نماینده بسیار بی شخصیت و بی ادب تشریف دارند و خدا به داد شوهرش برسه که واقعا لیاقت کلمه پتیاره را دارند .
3
16
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۳
az tabare korush - بروکسل، بلژیک
عصاره ی فضا یل ملت نه باید گفت عصاره ی فضولات ملت
3
14
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۵
شب ناب - یوکوهاما، ژاپن
وای وای هاجر هاجر! بارون میاد جر جر- پُشت خونه(مجلس) هاجر- هاجر عروسی داره- دُمب خروسی داره!
4
9
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۵
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
من قبلان هم گفتم .این مرسومات دین مبین میباشد. ما اینگونه تبادل نظر میکنیم. کلا این رسم با شکوه را خود حضرت بنیاد گذشت. کلا دو نمونه موجود وجود داشت . یک گرو مسلمان .عرب مرد. و بقیه مثل ایرانیها . بردگان -کنیزان . زنها .چرندگان. خزندگان . پستاندارن در گروه دیگر بودند. تیم دوم کاملا آزاد بود. به عقیده تیم اول احترام گذارد. و عقیده تیم اول را با آزادی قبول کند. اگر قبول نمیکرد. تیم اول حق داشت. به تیم دوم لگد زند. گاز گیرد. با میکروفون مغز را پریشان کند. اگر هم کم بود. در فاز دو، آلات کمکی مثل زنجیر .قمه چاقو و اسید پاشی بسیار مرسوم بود. به کوری چشم کافران
6
14
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.