هفت ایرانی تحریم شده چه کسانی هستند؛ از صادق نیتروژن تا امید پلاس

هفت ایرانی مورد تحریم همگی فعالیت سایبری داشته و قبل از این تحت تعقیب اف‌بی‌آی بوده اند. صدای آمریکا : دولت ایالات متحده روز پنجشنبه هفت فرد و دو نهاد ایرانی را، به اتهام دست داشتن در فعالیت‌های بدخواهانه سایبری یا پیشبرد برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داد.
 
هفت ایرانی که تحت تحریم قرار گرفته اند، اغلب افراد جوانی هستند که پیش از این توسط اداره تحقیقات فدرال موسوم به پلیس «اف‌بی‌آی» تحت تعقیب قرار گرفته اند. در زیر به مشخصات این افراد اشاره می شود:
 
صادق احمدزادگان مشهور به نامهایی چون: محمد صادق احمدزادگان، صادق احمدزادگان، صادق نیتروژن
 
متولد ۵ آبان ۱۳۷۱ (۵ شهریور ۱۳۷۱ هم استفاده شده است)
 
قد ۱۷۸ سانتیمتر، وزن ۷۷ کیلوگرم
 
محمد صادق احمدزادگان به اتهام دست داشتن در یک توطئه برای انجام حملات گروهی «دی داس» بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. احمدزادگان یکی از بنیانگذاران مرصاد، یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای است که از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. ظاهراً وی بات نت مرصاد را برای حملات دی داس مدیریت کرده است، همچنین در آمورش دادن پرسنل اطلاعاتی ایران نیز دست داشته و درطی حملات دی داس به بات نت کاماکازی دسترسی داشته و فرمان می فرستاده است.
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک احمدزادگان را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده است.
 
 احمد فتحی او نیز با نام های سایبری "M3S3C3" و "M3HRAN" فعالیت داشته است.
 
احمد فتحی به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ ، تحت تعقیب قانونی قرار دارد. فتحی مالک و مدیر تیم آی تی سک «ITSecTeam» است که ملقب به امن پردازش خوارزمی که یک شرکت فناورئ اطلاعات ایرانیست، میباشد. ظاهرا وی سرپرستی و هماهنگی تیم آی تی سک در حملات دی داس را بر عهده داشته است. وی همچنین درساخت بات نت برای استفاده دراین رشته عملیات حمله، و همچنین ساخت بدافزار توسط تیم آی تی سک برای بکار بردن درحملات دست داشته است.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک فتحی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.
 
 حمید فیروزی متولد ۲ تیر ۱۳۶۰ (۱۱ دی ۵۸ و ۱۵ مرداد ۶۰ نیز استفاده شده است)
 
قد ۱۷۷ سانتیمتر، وزن ۷۷ کیلوگرم
 
شغل رئیس شبکه
 
حمید فیروزی به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد.
 
فیروزی متهم به تهیه زیرساخت سرور کامپیوتری در ایالت متحده و دیگر نقاط است، که این تسهیلات بعداً توسط تیم آی تی سک که یک شرکت فن آوری اطلاعات ایرانیست، برای هماهنگی وهدایت کردن حملات دی داس (DDoS) مورد استفاده قرارگرفته شده است. و همچنین در اواخر سال ۲۰۱۳ میلادی فیروزی به جرم نفوذ درسامانه سرپرستی و گرد آوری داده (اسکادا) مربوط به سیستمهای سد خیابان بومان درمنطقه رای نیویورک محکوم شد.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک فیروزی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری و دسترسی غیر مجاز به کامپیوترهای محفوظ ، حکمدستگیری فدرال برای او صادر گردید.
 
 امید غفارنیا مشهور به نام Plus
 
متولد ۳ تیر ۱۳۶۹
 
قد ۱۷۰ سانتیمتر، وزن ۶۳ کیلوگرم
 
امید غفاری نیا به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. غفاری نیا یکی از بنیان گذاران مرصاد، یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای است که از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. او بدافزاری را ساخت که میتوانتست از راه دور به سیستمهای کامپیوتری نفوذ کند که قسمتی از آن برای ایجاد بات نت مرصاد در حملات دی داس استفاده شد. و در طی حملات دی داس، متن حمله که توسط بات نت کاماکازی استفاده شده را نوشته است. غفاری نیا مدعی است که با موفقیت توانسته است به هزاران سرورهای کامپیوتری که درایالت متحده، انگلستان واسرائیل تحت نفوذ قرارگرفتند، دست یابد.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک غفار نیا را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.
 
 
سینا کیسر متولد ۳۰ اردیبهشت ۱۳۶۹
 
قد ۱۷۷ سانتیمتر وزن ۶۸کیلوگرم
 
سینا کیسر به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. کیسر کارمند مرصاد ، یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای بود، که به نمایندگی از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. ظاهر ا وی پروژه های حمله به کامپیوتر که از جانب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود را انجام می داد. وی متهم است که با استفاده از سرورهای مرصاد در ایالت متحده، موفق به دسترسی و دستکاری بات نت مرصاد درحملات دی داس (DDoS) به بخش صنایع خدمات مالی شده است. کیسر همچنین متهم به انجام تستهای اولیه، دسترسی و صدور فرمان بر روی همین بات نت، قبل از استفاده از آن در حملات دی داس شده است.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک کیسر را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.
 
 نادر سعیدی  نام مستعار: Turk Server
 
متولد ۱ اسفند ۱۳۶۸ در میانه
 
قد: ۱۷۳ سانتیمتر وزن ۶۳ کیلوگرم
 
نادر ساعدی به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. ساعدی کارمند مرصاد یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای بود، که به نمایندگی از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. وی عضو سابق یک گروه نفوذ کامپیوتری به نام سان آرمی بود. وی مدعی است که در حملات دی داس خبره است و متن حمله کامپیوتری که توسط مرصاد برای شناسایی و لطمه زدن به سرورهای کامپیوتری آسیب پذیر استفاده شد، را
نوشته است. این سرورها بعداً به عنوان بات نت در حمله بات نت کاماکازی استفاده شد.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک ساعدی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری،
حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.
 
 امین شکوهی  متولد ۲۰ تیر ۱۳۶۸ (۱۴ مرداد ۶۰ و ۲۰ تیر ۶۹ هم استفاده شده)
 
قد: ۱۷۰ سانتیمتر وزن ۷۲ کیلوگرم
 
شغل: مهندس نرم افزار
 
امین شکوهی به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. شکوهی یک هکر کامپیوتر بود که برای تیم آی تی سک که یک کمپانی فناوری اطلاعات ایرانی است، کار میکرد. وی متهم به کمک در ساختن بات نتی بود که در هدایت کردن حملات دی داس استفاده شد، نویسنده اسکریپت حمله بود و بد افزاری که در حملات استفاده شده بود را ساخت. همچنین شکوهی ظاهراً بات شلهایی که در حملات دی داس مورد استفاده قرار گرفتند را فراهم کرد.
 
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک شکوهی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری،
حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده.
+65
رأی دهید
-29

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران

    اینا که نتونستن عکس و قد و وزنشونو از اف بی آی یا سایت یوکی مخفی نگه دارن چطوری هکر بودن آخه. الان بابای من نمیدونه قد و وزن من چنده. والا ما تو یه سایت پرجمعیت ایرانی دوران جنبش سبز کلی مطلب علیه حکومت نوشتیم این اطلاعاتیهای بدبخت کارشون شده بود با پروفایل و عکس دختر بیان مثلا از من شماره بگیرن یا قرار بزارن. منم همیشه میگفتم کره خر، پروفایلم من عکس میرحسینه تو عاشق چی شدی الان به من پیشنهاد آشنایی میدی. اطلاعاتی بدبخت فلک زده. :) فقط آی پی خودمو مخفی کرده بودم هیچی دیگه. فقط میومدن فحش میدادن. جالبه همشونم میگفتن ما ارتش سایبری هستیم الان میریزیم در خونتون. منم میگفتم فلان فلانتون اگر نیایید. میرن 4تا برنامه هک پیدا میکنن وارد سایتای خبری یا موسسات میشن افتخار هم میکنن. خرابکاری افتخار نداره.
    27
    64
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]میگن دست بالا دست بسیار است. اینا فک میکنند میتونند مخفی بمونند و تو ایران کسی بهشون دسترسی نداره ولی یادشون رفته این یانکی ها خودشون مبدع انیترنت و شبکه هستند و اینا اگر نتونند شماها رو پیدا کنند دیگه خنده دار میشه. همیشه پیشرفته ترین و به روزترین تجهیزات دست ایناست و اینا خیلی ساده هستند که فک میکنند مثلا فلان چیز رو نوشتند اونا نمیتونند ردگیری کنند حتی کدوم کامپیوتر و کجا هستند. قلب تمام سیتمهای مخابراتی ساخت آمریکاست و اینا به راحتی به همه آن داده ها دسترسی دارند و میتونند ردگیری کنند و خیلی راحت در زمان مناسب عکس طرف رو با لپ تاب خودش یا گوشی خودش ازش بگیرن. اینا یک عده بچه هستند ولی تنها کسی که واقعا میدونه آمریکا کجاست پوتین هستش که دستور داده همه کامپیوترهای کاخ کرملین رو با دستگاههای تایپ قدیمی عوض کنند. اگر میبینید دخالت روسیه در انتخابات آمریکا سروصدا کرده و یکم گنگ هستش چون روسها از فیس بوک و سایتهای آمریکایی استفاده کردند ولی بازم اکثرشون رو شناسایی کردند
    3
    9
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    آذری باهوش - میانه، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. حالا اینا هم توی ایران دیگه برا خودشون کلاس میذارن و با دخترا ی خوشگل حال میکنند چون همه فکر میکنند این بابا نابغه هستش و روی امریکا رو کم کرده. فقط من به یه چیز شک کردم. اف بی آی پلیس فدرال هست . یعنی توی ایالت خودش فقط میتونه کسی رو دستگیر کنه و اصلا قدرت اینکه بره توی ایالت دیگر کسی رو بگیره ندارد چه برسد به اینکه برود توی ایران کسی را بگیرد
    5
    13
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    فقط عکس یکنفر رو نتونستند با سیستم خودش بگیرند و اونم احمد فتحی بوده و مشخصه عکسی که دارند عکس پاسپورتش هستش این نشون میده اینا به داده های فرودگاهی تمام دنیا دسترسی دارند و اگر این آقا از ایران خارج نشده باشه مشخصه سیستمهای فرودگاهی داخل ایران هم هر دیتایی وارد میکنند رو اینا میتونند رصد کنند.
    2
    9
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    جدا از دشمنی من با رژیم مخوف ایران اسلامی، من از این اشخاص "متفکر" دفاع می‌کنم که "اگر" از علم سابری خود استفاده کرده و به "راز و اسرار" از اکتشافات نظامی و سیاسی کشورهای گوناگون دست یابند! هرچند نباید فراموش کرد که "آنان" (=آمریکا و همه ابر قدرتها) هم از این افراد استفاده کرده و دستبرد به اسرار "همدیگر" میزنند. و از همه مهمتر "حمله سابری مشترک آمریکا و اسرائیل به موسسات اتمی‌ ایران بنام Stuxnet، پس هر چه که عوض داره گله نداره! و این حمله سابری یک شیوه "متداول" در دنیای اقتصادی و نظامی برای جمع آوری اطلاعات میباشد، پس چرا ایران نه‌!
    6
    8
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    ziba shar - استکهلم، سوئد
    خدای من موندم این جونا با ایکن سرعت چراغ نفتی‌ ایران چطور تونستن به این موسسات نفوذ کنن هکر بشن :) ;)
    6
    3
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Jalal50 - ونکور، کانادا
    [::scandal - برلین، آلمان::]. احسنت برشما. اینها ایران و مغز ایرانی را دست کم گرفتن و از دانش و خلاقیت ایرانیها میترسن. یک عده ایرانی وطنفروش و اجنبی پرست هم ازاینها حمایت میکنن. غیرا از خاءن به مملکت چیزی دیگه نیستن.
    15
    4
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    آذری باهوش - میانه، ایران
    [::scandal - برلین، آلمان::]. امریکا دنبال بهانه برای جنگ هستش وگرنه اینا قدرت آنچنانی ندارند. برو چارراه ولیعصر یه سی دی بگیر 50 تا برنامه هک توش هست . یکیشو که اجرا کنی اینا میرند سراغت
    3
    18
    جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.