هر چه موی زائد سیاه تر و ضخیم تر باشد، به لیزر بهتر جواب می دهد و هر چه کرکی تر و کمرنگ تر باشد، پاسخ ضعیف تری می دهد.
دکتر مجتبی امیری ، متخصص پوست و مو با اشاره به رشد بیش از حد مو در برخی از بانوان افزود: مشکلی که به نسبت در جامعه ما شیوع بسیار دارد، رویش بیش از حد مو در بدن بانوان است، این عارضه، ناشی از بیماری هیستوتیزم است.
وی با بیان اینکه این بیماری به معنای رویش موهای مردانه در بخش هایی از بدن خانم هاست که به صورت طبیعی فاقد موست، ادامه داد: حدود 60 تا 70 درصد موارد، این موها ایدیوپادیک هستند، یعنی هیچ اختلال هورمونی و زمینه ای برایشان نمی بینیم، ولی حدود 10 تا 20 درصد موارد، این موها اختلالات زمینه ای و هورمونی دارند.
امیری در ادامه تاکید کرد: در هر دوحالت، درمان اصلی این ها استفاده از لیزر برای از بین بردن موها است، ولی در مواردی هم که بررسی های آزمایش ها اختلالات هورمونی را نشان بدهد استفاده از داروهای خاص هم کمک کننده است.
وی اضافه کرد: نکاتی که درباره لیزر موهای زائد باید بدانیم این است که موهای زائد سفید به کمک لیزر از بین نمی روند. هر چه مو سیاه تر و ضخیم تر باشد به لیزر بهتر جواب می دهد و هر چه کرکی تر و کمرنگ تر باشد، پاسخ ضعیف تری می دهد.
امیری در ادامه گفت: نکته ی دیگر این است که حتما نیاز است فاصله جلسات لیزر 4 تا 6 هفته یک بار تکرار شود و معمولا به دنبال تکرار و استفاده از لیزرهای جدید و خوبی که هست بعد از دو تا سه جلسه موها از بین می روند؛ ولی توصیه ما به این بانوان این است که به صورت منظم 4 تا 6 جلسه لیزر را انجام بدهند.
این متخصص پوست و مو در پایان اظهارداشت: در اکثر موارد کسانی که موهایشان را لیزر کرده اند رشد موی مجدد ندارند؛ ولی کسانی که اختلالات هورمونی دارند گاهی نیاز است هر شش ماه ، یک سال یا دو سال، لیزر را تکرار کنند تا این موها به حالت اول برنگردد.