گفتگوی جنجالی علی فلاحیان با حسین دهباشی : عقد اجباری دختران منافق با پاسدارها شایعه است/سعید امامی خودکشی نکرد
+10
رأی دهید
-72
*فردوست در زندان مرد. به محاکمه نرسید.*حکم منافق و محارب اعدام است. این فتوای امام و همه علما و مراجع و حتی آیتالله منتظری است. عقد اجباری دختران منافق با پاسدارها شایعه است.
*وقتی کسی عضو جریانی مسلحانه است، چه مسلح باشد چه نه، حکم محارب دارد؛ حتی وقتی برود برای خانه تیمی نان بخرد.
*در دوره ما همه آزاد بودند، حتی آیتالله منتظری. همه صحبتهای ایشان آزاد بود؛ ما فقط نمیگذاشتیم پخش شود.
*خیلی از خبرنگاران از عوامل اطلاعات هستند.
*در دوره دوم آقای هاشمی قرار بود وزیر کشور شوم.
*ایران دخالتی در ماجرای رستوران میکونوس و انفجار آمیا نداشت.
۶۵

fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
...«همه صحبتهای ایشان آزاد بود؛ ما فقط نمیگذاشتیم پخش شود.»!! بیاه! بازم بگو سانسور میکنن! بازم بگو آزادی بیان نیست!
15
83
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۸
۴۵

شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
خیلى از خبرنگاران اطلاعاتى هستند! بقول قاسم در دائى جان ناپلئون ( از این بى ناموسى بالاتر )!؟
19
92
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۶
۵۵

احتراز - دورف، آلمان
آقای دهباشی وجود داری برو با علی چلاق مصاحبه کن. تو هم یه خود فروختهای اسم خودتو گذاشتی تحلیل گر تاریخ.
11
60
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴
۴۶

SinaGoli - کلن، آلمان
این فرد یک عامل وزارت اطلاعات بصورت پنهان و آشکار و با کادر مخوف سعید امامی بوده است ! و نباید به حرف های این فرد اطمینان کرد ،معلوم پشت این حرف ها چه هدفی رو دنبال میکنه ! خوشبین به این گرگ های خونآشام نشوید !!
2
39
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱
۵۱

kawir - فرانکفورت، آلمان
چقدر پستی مردک رزل.میگی کسی که زیر شکنجه چیزی بگه میتونه تو دادگاه بگه قبول ندارم!؟ یعنی این همه اعدام شدند عقلشون به اندازه توی کثافت نبود!؟.
0
24
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۴
۴۵

Pooia - بریزبن، استرالیا
از قیافه و حرفهای این مردک شرارت و جنایت میباره
0
29
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۴
۴۵

Dara20 - تهران، ایران
آخوند قاتل بی شرف، جانور جنایتکار
5
29
سه شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴
۶۵

شاه و شیخ - قم، ایران
آره ارواح اون بابای حرام لقمه ات. تو گفتی مردم هم باور کردند!!
1
7
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲