کریمی قدوسی: روحانی تهدید کرده بود اگر رد صلاحیت شوم، انتخابات برگزار نخواهد شد
+3
رأی دهید
-43
جواد کریمی قدوسی، نماینده حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دوره هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی است.

۴۵

شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
اصل شیطان رجیم از نوع مشهدیش! این پفیوز یه پیوند خونى با سرپرست اراجیف نامه کیهان شریعتمدارى داره ! تعجب میکنم ، با این دروغ پردازیهایى که میکنه کسى از دستش شکایت نمیکنه !!
4
48
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱
۶۴

shirzan e irani - استکهلم، سوئد
یعنی امام زمان هم باید جانش را فدایِ جبهه باطل که شما هستید بکند چون قرار بود ناحق با او بجنگد نه نظامی که ادعایِ حقانیت میکند !ا پس زاویه تان با دیگر مسلمانان مانندِ عربستان یا وهابیان در چیست ؟! با این تفسیر و رأی که مکتبِ شیعه را هم زیرِ پا گذشته از آن رد شدهاید ! البته چهل سال است به این کار مشغولید اما نه در اعترافی با این صراحت !! بنابر این دیگر دنبالِ چه چیز اسلام هستید! ربا و نزول و دروغ و فریب و حق الناس را هم که رایج و قانون کرده اید پس به یکباره بگویید منظور از اسلام ، همین نظامِ روسی انگلیسی است و بس. و اوباما علاوه بر دیگر کشورها قدم به قدم هم پایتان. ملت هم که به روحانی رأی دادند . بنا بر این دیگر این لباسهایِ مسخره را به در آورده چپه تراش کنید. به فرامین انگلیسی روسی خود ادامه دهید. ملت هم هر سازی که بزنید میرقصد، تنها اگر ملت هنوز یک جو غیرت برایشان مانده نگذارند با تتمه فرهنگ و تمدن ایران هم همینکار را بکنند.
7
11
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
۴۳

Iranemaa - قم، ایران
[::shirzan e irani - استکهلم، سوئد::]هموطن محترم تا زمانی یه عده به دین شمشیر اعتقاد دارند اینها از مردم سواری میگیرند .دین بهترین ابزار برای حکومت است.
4
17
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
۶۴

shirzan e irani - استکهلم، سوئد
ایمانم را خداوند میداند و بس نظری ندارم، حساب بازار تا خانه بسیار است. و اما روشنگری میکنم تا وابستگان نظام که ادعای مذهبی بودن دارند بدانند بد کلاه گشادی به سرشان رفته و حد اقل خود را نجات دهند.
8
2
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۱
۳۸

Masih - تهران، ایران
آخرشم نفهمیدیم آقایون چی میزنن . کریم تو مسلمون نیستی بخدا کریم تک دل من و بریدی
0
1
یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۱