نخستین سفر خارجی پرزیدنت ترامپ: رئیس جمهوری آمریکا وارد ریاض شد

ملانیا بانوی اول ایالات متحده، پرزیدنت ترامپ را در نخستین سفر خارجی او در مقام ریاست جمهوری آمریکا همراهی می کند - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ دونالد ترامپ در نخستین بخش از نخستین سفر خارجی خود در مقام ریاست جمهوری ایالات متحده، بعد از ظهر جمعه آمریکا را به مقصد خاور میانه ترک کرد و صبح شنبه وارد عربستان سعودی شد و در فرودگاه ریاض مورد استقبال پادشاه آن کشور قرار گرفت.
 
رئیس جمهوری آمریکا قرار است در ریاض با ملک سلمان پادشاه سعودی، ولیعهد و قائم مقام ولیعهد دیدار و گفت‌وگو کند و پس از آن در مراسم امضای چندین توافقنامه و همچنین افتتاح مرکز جدیدی برای مبارزه با تروریسم افراطگرایی شرکت خواهد کرد.
 
برخی مقام‌های دولت آمریکا می گویند در طول اقامت دو روزه پرزیدنت ترامپ در عربستان سعودی، قراردادی به ارزش ۱۱۰ میلیارد دلار برای فروش سلاح، تجهیزات و خدمات نظامی به آن کشور اعلام خواهد شد.
 
به دنبال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات سال گذشته آمریکا، امید ریاض برای ترمیم روابط با واشنگتن، که در دولت باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده رو به سردی گذاشته بود، افزایش یافته است.
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رئیس جمهوری آمریکا همچنین روز یکشنبه در یک نشست بین المللی سخنرانی خواهد کرد که انتظار می‌رود طی آن خواستار اتحاد جهان اسلام در جنگ علیه افراط‌گرایی خواهد شد.
 
پادشاه سعودی از سران بیش از ۵۰ کشور مسلمان برای شرکت در نشستی با حضور رئیس جمهوری آمریکا دعوت کرده و گفته است این نشست مشارکت جدیدی در مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی شکل خواهد داد که امنیت جهان را تقویت می‌کند.
 
پرزیدنت ترامپ در پیش نویس سخنرانی خود، که نسخه‌ای از آن به دست آسوشیتدپرس رسیده است، از رهبران عرب و مسلمان می‌خواهد «تروریست‌ها را از کشورهای خود و از اماکنی که در آن خدا را می‌پرستند» بیرون کنند.
 
وی در این سخنرانی که احتمال تغییر متن آن نیز وجود دارد می‌گوید، «ما اینجا برای مؤعظه نیامده‌ایم؛ این که به دیگران بگوییم چطور زندگی کنند، چه بکنند، و چه نکنند. ما اینجاییم که پیشنهاد مشارکت در ساخت آینده‌ای بهتر برای همه ما ارائه کنیم.»
 
هر چند انتظار می‌رود مبارزه با افراط‌گرایی اسلامی – به ویژه جنگ علیه گروه داعش – محور عمده این نشست باشد، اما به گفته آسوشیتدپرس کاخ سفید از اظهار نظر درباره متن سخنرانی که به دست این خبرگزاری رسیده، خودداری کرده است.
 
پرزیدنت ترامپ قرار است پس از عربستان سعودی به اسرائیل رفته، و پیش از سفر به بلژیک برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو ناتو در بروکسل و نشست گروه هفت در سیسیل ایتالیا، با رهبر کاتولیک‌های جهان در واتیکان دیدار خواهد کرد.
 
با توجه به سفر رئیس جمهوری آمریکا به مراکز عمده سه دین ابراهیمی اسلام، مسیحیت و یهودیت، تاکید او بر لزوم اتحاد کشورها در مبارزه با افراط‌گرایی مذهبی در جهان – همانطور که در گزارش آسوشیتدپرس آمده است – دور از انتظار نخواهد بود.
 
علاوه بر تروریسم و افراطگرایی، انتظار می رود فعالیت های ایران در خاور میانه و همچنین مذاکرات صلح اسرائیل و فلسطینی ها، دو موضوع عمده دیگر گفت‌وگوهای دونالد ترامپ با مقام های ارشد این سه کشور باشد.
+23
رأی دهید
-28

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    آذری باهوش - میانه، ایران
    ملانیا روسری سرش میکنه؟
    17
    7
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    یعنی ۱۱۰میلیارد چپان چپان به عرعرستان هاهاهاه
    4
    3
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    امیدوارم سفر خوشی داشته باشن !
    6
    5
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    [::آذری باهوش - میانه، ایران::]. [::آذری باهوش - میانه، ایران::]. [::آذری باهوش - میانه، ایران::]نه , روسری سرش نمکند !.
    1
    5
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    shirzan e irani - استکهلم، سوئد
    آفرین به اعراب که نشان دادند از نظام ولایت وقیح روشنفکر تر و امروزی ترند. و آفرین به امریکا که با وجود داشتن دمکراتهای خائن و همدست نظام تنها کشور در جهان است که نظام ولایت وقیح را به رسمیت نشناخت و به همین خاطر است که اینگونه با امریکا دشمنی می کنند , بر عکس اروپا که زنان سیاستمدار خود را با لچک و کنیز وار به همکاری هر چه بیشتر با این نظام تشویق کرد. اینجاست که باید گفت امریکا به واقع مهد دمکراسی جهان است و قانون حقوق بشرش به راستی از قانون حقوق بشر کوروش کبیر سرچشمه گرفته .گوارای وجودشان که لایق این دمکراسی هستند.
    0
    0
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Iranemaa - قم، ایران
    برای پیشرفت لازمه که هر کشوری با دنیا خصوصا کشورهای مهم و پرنفوذ رابطه خوبی داشته باشه و عربستان و همه کشورها این کار را میکنند و ما تنها از کره شمالی بهتریم
    0
    0
    شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.