موسسه هادسن در شهر واشنگتن میزبان نشستی تحت عنوان «عربستان سعودی و کشورهای خلیج فارس، متحدان آمریکا در دولت جدید» بود. در این نشست «مایکل دوران» و «لی اسمیت» از موسسه هادسن ، «محمد آل یحیی» از شورای آتلانتیک و «علی شیهابی» از بنیاد عربیه حضور داشتند.
موضوع این نشست در موسسه هادسن پاسخ به این سوال بود که اکنون متحدان آمریکا در خاورمیانه باید چه انتظاری را در سر بپرورانند؟ موضعی محکم از سوی ابر قدرتی که رهبری آن نزدیک به هفت دهه خلیج فارس را رهنمون بود، چه خواهد بود؟ و آیا ادامه سیاستهای دولت قبلی که دوستان ایالات متحده را نامطمئن، و دشمنان آنرا جسور باقی گذاشت، ادامه خواهد یافت.
مایکل دوران عضو ارشد موسسه هادسن در این نشست گفت، مایک پمپئو رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، در حال تلاش برای تقویب رابطه آمریکا با ترکیه و عربستان سعودی است. در دولت بوش، شما شاهد گردش ۱۸۰ درجه ای سیاست آمریکا در قبال ایران و عربستان خواهید بود.
آقای دوران افزود، در دوران اوباما، او از چالش ایران پرهیز کرد تا بتواند توافق هسته ای را پیش ببرد. آقای اوباما در هشت سال گذشته سعی داشت قدرت ایران را در منطقه به رسمیت بشناسد اما دولت ترامپ چنین نخواهد کرد.
این عضو ارشد موسسه هادسن مدعی شد: ایران و حزب الله در حال تقویب و آموزش نیروهای شیعه حوثی در کمپ هایی در سوریه هستند.
دوران افزود: آنچه می دانیم این است که دولت ترامپ می خواهد از این شرایط توافق بیرون بیاید و دوباره درباره توافق مذاکره کند.
در مقابل، «محمد آل یحیی» از شورای آتلانتیک نیز در این نشست گفت بعید می داند دولت ترامپ از توافق هسته ای با ایران خارج شود.
در بخش دیگر این نشست، لی اسمیت دیگر عضو ارشد موسسه هادسن گفت دولت ترامپ بر عکس دولت اوباما، ضمن اخطار به ایران، با عربستان و کشورهای خلیج فارس درباره ایران مذاکره کرده است.
لی اسمیت افزود در سالهای اخیر سیاست دولت اوباما کاهش تنش با ایران بود.
علی شیهابی مدیر اجرایی بنیاد عربیه نیز در این نشست گفت ایران در سالهای اخیر کمک های نظامی زیادی به حوثیها در مقابل عربستان کرده است.