دکترها میگویند اگر انور علی زودتر به بیمارستان میرسید شاید زنده میماند تصاویر نوجوانی که به خاطر تصادف به حال مرگ افتاده بود و حاضران به جای کمک به او مشغول فیلم و عکس گرفتن با موبایل بودند، در هند خبر ساز شده است.
به گزارش رسانههای محلی، انور علی، ۱۷ ساله در حالی که سوار دوچرخه بود با اتوبوس تصادف کرد و نیم ساعت طول کشید تا به بیمارستانی در ایالت کارانتاکا در جنوب هند منتقل شد.
این نوجوان در حالی از خونریزی درگذشت که به گفته پزشکان اگر زودتر تحت مراقبتهای پزشکی قرار میگرفت احتمال داشت زنده بماند.
این قضیه موجب شد تا بار دیگر موج انتقادها در مورد بی توجهی مردم نسبت به مصدومان جادهای در هند اوج بگیرد. هرچند که شماری از فعالان در هند معتقدند که بیتفاوتی مردم تنها مشکل نیست بلکه سیستم موجود مانع از کمکرسانی به مصدومان کنار خیابان میشود.
پیوش تواری، یکی از فعالان حوزه امنیت هند، سال گذشته به بیبیسی گفت: "مهمترین دلیل، ترس از پلیس است. خیلی وقتها کمک کردن موجب میشود تا پلیس شما را به کمک به فرار فرد خاطی متهم کند."
گذشته از این مردم همچنین نگران هستند که از آنها خواسته شود تا به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شوند. طی شدن روند قانونی یک پرونده در هند میتواند زمان بسیار زیادی طول بکشد.
مردم هند درضمن از این میترسند که اگر کمک کنند فرد مصدومی به بیمارستان برسد، در گام بعدی مجبور شوند تا بخشی از هزینه درمان او را نیز بپردازند.
ماه مه پارسال، دادگاه عالی هند قانونی را تصویب کرد که به موجب آن "افراد نیکوکار" از آزار و اذیت در امان بمانند. ایالت کارناتاکا نیز جداگانه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن کسی مزاحم مردمی که به مصدومان جادهای کمک میکند، نشود.
با این حال خبرنگاران میگویند که بسیاری از مردم از این قانون خبر ندارند و مطمئن نیستند که از تعقیب پلیس در امان بمانند.
+25
رأی دهید
-1
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.