هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ایالات متحده آمریکا، ۶۹ ساله و متولد شیکاگو است. مادر او دموکرات و پدرش جمهوریخواه بود.
الگوی زندگی اش مادرش دوروتی هاول بوده. پدر و مادر دوروتی در بچگی رهایش کردند. زندگی اش در دوره ای گذشت که محدودیت های اجتماعی برای زنان خیلی بیشتر از امروز بود. دوروتی، کمی پس از آنکه دخترش هیلاری بانوی اول آمریکا شد درگذشت.
کلینتون از کودکی آرزوهای دور و درازی داشت. زمانی می خواست فضانورد شود. حتی به ناسا نامه نوشت و حرف دلش را زد. ناسا جواب داد که دخترها نمی توانند فضانورد شوند.
پیش از ازدواج با بیل کلینتون هم تلاش کرد وارد نیروی دریایی آمریکا شود، ولی به او گفتند سنش بالاست، دید چشمش خوب نیست، و زن است.
اوایل دهه ۹۰ میلادی، وقتی درآمد سالانه همسرش بیل کلینتون، در مقام فرماندار ایالت آرکانزاس ۳۵ هزار دلار بود، هیلاری از کار وکالت سالی ۱۰۰ هزار دلار در سال در می آورد.
در سال ۱۹۶۹، نخستین دانش آموزی بود که در مراسم فارغ التحصیلی کالج وِلِز لی سخنرانی کرد. همین باعث شد عکس اش جلد مجله معتبر Life چاپ بشود.
هیلاری کلینتون در مجله لایف -۱۹۶۵ یکی از اولین شغل هایش بعد از تمام کردن کالج، کار کردن در یک ماهی فروشی در ایالت آلاسکا بود. کارش تمیز کردن ماهی های آزاد یا سامون بود. خودش در مصاحبه ای گفت که رئیس ژاپنی اش، همیشه به او سرکوفت میزد که کند است.
وقتی کلینتون گفت که می خواهد مطمئن شود ماهی ها خوب تمیز شده اند، رئیس اش می گفت: «حرف نباشه. کارت رو بکن». این، پایان ماهی فروشی کیلینتون بود، پیش از ادامه تحصیل در دانشگاه.
در جوانی، تحت تأثیر پدر محافظه کارش، طرفدار حزب جمهوریخواه بود، اما بعد نظرش عوض شد.
کلینتون از دو دانشگاه یل و هاروارد پذیرش گرفت، ولی بعد از آن که یکی از استادهای راهنمای هاروارد به او گفت ظرفیتشان برای دانشجویان زن تکمیل است، تصمیم گرفت به یل برود.
دو بار، در سالهای ۹۱ و ۹۸ میلادی، در مجله ویژه وکلای آمریکا به عنوان یکی از صد وکیل قدرتمند آمریکا انتخاب شد.
نخستین زنی بود که از ایالت نیویورک به عضویت مجلس سنا انتخاب شد.
حتی وقتی در جایگاه بانوی اول ، قدم به کاخ سفید گذاشت، دفتر کار خودش را داشت و به فعالیت حرفه ای اش ادامه می داد.
ماموران امنیتی کاخ سفید، اسم رمز «همیشه سبز» رویش گذاشته بودند.
یکی دیگر از لقب هایش «لیدی مک بث» است، شخصیت نمایشنامه شکسپیر؛ زنی جاه طلب که در بحبوحه ی آشوب، به قدرت می رسد.
اهدای جایزه گرمی به هیلاری کلینتون - ۱۹۹۷ در سال ۱۹۹۷، جایزه معتبر گرمی را در رشته بهترین دکلمه را برای کتاب صوتی اش به نام It Takes A Villageبرد.
تصویر هیلاری کلینتون یک بار در سال ۱۹۹۸ روی جلد مجله ووگ، مجله مشهور مد، چاپ شد. این، همزمان بود با رسوایی روابط جنسی بیل کلینتون با کارآموز جوان کاخ سفید مونیکا لوینسکی و دورانی که هیلاری کلینتون با چالشی تازه در مقام همسر روبرو شد. در سال ۲۰۰۷ که مجله ووگ دوباره از او خواست جلوی دوربین بنشیند، در لحظه آخر منصرف شد و گفت نمی خواهد زیادی «جلوه زنانه» داشته باشد.
مجله ووگ، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶، در اقدامی بی سابقه از خانم کلینتون حمایت کرد و ده صفحه از مجله را به او اختصاص داد.
هیلاری کلینتون روی جلد مجله ووگ- ۱۹۹۸ هیلاری کلینتون، به بیش از ۱۱۲ کشور سفر کرده است. خودش می گوید که بیشتر از همه وزرای خارجه آمریکا به خارج سفر کرده، ولی روزنامه واشنگتن پست در گزارش مفصلی به این نتیجه رسیده که جورج شولتز، وزیر خارجه دوران ریگان، رکورددار سفر خارجی است، البته شولتز شش سال وزیر خارجه بود، و کلینتون چهار سال. با این همه، از میان کسانی که چهار سال وزیر خارجه بوده اند هم، کاندولیزا رایس، وزیر خارجه جرج بوش، بیشتر از کلینتون سفر کرده است.
هیلاری کلینتون پنج کتاب نوشته، موضوع کتاب هایش از سیاست گرفته تا زندگینامه خودش، و حتی مجموعه نامه های بچه ها به حیوانات خانگی کاخ سفید را شامل می شود.
در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون ، یک گربه و یک سگ به نامهای ساکس و بادی، همدم خانواده بودند که هر دو از دنیا رفته اند.
سگهای خانواده کلینتون هیلاری و بیل کلینتون، حالا دو سگ به نامهای تالی و میزی دارند.هیلاری کلینتون مانند بسیاری از هم نسلهای خود، با موسیقی راک دهه شصت میلادی بزرگ شده است. از گروه های مورد علاقه اش، بیتل ها، The Doors و The Who است.خانم کلینتون از طرفداران پر و پا قرص ادل است و یکی از معدود کنسرتهای موسیقی که در سالهای اخیر در آن شرکت کرده، کنسرت ادل در میامی فلوریدا چند هفته پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ بوده است.