ضایع شدن آخوند در برنامه زنده تلویزیونی - ویدیو
+317
رأی دهید
-9

۷۰

بردیا ارانی - کلن، آلمان
هرکس قاری قران شد وقاحت را فرقان فرقان حمل میکند .!!!!!
37
195
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳
۸۱

واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
این قوم و قبیله انچان چشم دریده و بی حیا هستند که از ضایع شدن نه تنها چیزی را بتن نمیگرند بلکه مدعی خواهند شد که طرف مقابل را ضایع نموده اند. بهمین دلیل است که به بی شرم ترین مردم میگویند ( این فرد فقط بدرد اخوند شدن میخورد)
26
219
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
۵۵

Avin02 - استکهلم، سوئد
حرفش کاملاً درست بود، میگه هر جا اخوند نیست ما اونجا ضرر مى بینیم. منظورش در اطراف تخت جمشید ، ارامگاه کورش کبیر و یا در دانشگاها.
27
152
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳
۶۳

kasra persia - لندن، انگلستان
از قدیم میگفتند که هر کس که مفعول میشه روش باز میشه یعنی پر رو میشه ، اینها به خاطر فعالیت زیاد در دوران بچگی ، سرشار از اینهمه وقاحت ، بی شرمی ، بی ناموسی ، بی انصافی ، بی مروتی .........هستند
26
110
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱
۴۵

Sarkar Ostovar - استکهلم، سوئد
اینها از اول و از بالا و پایین ضایع بودند .چیز جدیدی نیست !!!. مخصوصا از پایین .
25
117
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
۳۹

تیتو تیتو - تهران، ایران
تمام اخوندهارو باید جمع کرد و به یک جزیره تبعید کرد تمام اموالی را که از مردم دزدیدند باید ازشان پس گرفت در ان جزیره صفر تا صد معیشتشان را باید خودشان تامین کنند و از زندگی انگلی فاصله بگیرند سنی و شیعه و غیره هم ندارد دعوای این از خدا بی خبرها فقط سر قدرت و مال و زن در دنیاست .
25
111
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
۴۵

smart292 - ونکوور، کانادا
همه آخوندها را باید جمع کرد و ریخت در دریاچه قم ،،،،کاری که اتارک ترکیه کرد و آنها را ریخت داخل دریای سیاه ،آخوند دستش به خون میلیونها ایرانی آلوده است.
29
94
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
۵۰

شاهنشاه روحت شاد - تهران، ایران
آخوند جماعت همشون براى لایه جرز خوبند ،فهمیدن که دیگه نفسهاى آخرشون را میکشند.لعنت تو روح خمینى و خامنه ایى.
1
58
یکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
۵۵

حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
طرف طوری آچ مز شد که بیچاره هنگ کرد زبونش بند اومد
1
9
پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹