سرفه های مرطوب و خلط دار با آب بینی و خلط همراه هستند. نباید جلوی این قبیل سرفه ها و دفع خلط گرفته شود چون بدن با این شیوه می خواهد خلط های موجود در مجاری تنفسی را خارج کند، اما سرفه های خشک را ...
سرفه مکانیسم دفاعی بدن است که به طور ناگهانی به کار گرفته می شود تا ریه ها از هوا خالی شوند. در واقع نقش سرفه بیرون راندن ترکیبات بیگانه یا مضر از مجاری تنفسی است. ممکن است سرفه خشک یا خلط دار باشد. سرفه های مرطوب و خلط دار با آب بینی و خلط همراه هستند. نباید جلوی این قبیل سرفه ها و دفع خلط گرفته شود چون بدن با این شیوه می خواهد خلط های موجود در مجاری تنفسی را خارج کند. سرفه های خشک به دفع خلط مربوط نمی شوند. این سرفه ها به تحریک گلو یا عفونت مربوط می شوند که در صورت عدم درمان به موقع ممکن است مزمن شوند.
خیلی از افراد بدون توجه به نوع سرفه به سمت مصرف شربت سینه و دیگر داروهایی روی می آورند که علائم سرماخوردگی را کنترل می کند. با این حال استفاده از دارو و شربت های شیمیایی عوارضی نیز به همراه دارند. به همین دلیل می تواند به سراغ جایگزین های طبیعی آن ها بروید. در آشپزخانه همه ما ترکیباتی وجود دارند که برای تسکین سرفه ها و دفع خلط کارساز هستند. شما می توانید به سادگی با پیاز و عسل و چند ترکیب ساده دیگر یک شربت ضدسرفه خانگی تهیه کنید. با ما باشید تا روش تهیه آن را توضیح دهیم.
عسل و پیاز: تسکین سرفه
این ترکیبات مانند آنتی بیوتیک عمل می کنند چون قادر هستند با میکروارگانیسم هایی که به مجاری تنفسی حمله می کنند مقابله کنند. ترکیب عسل و پیاز یک درمان طبیعی محسوب می شود که از دوره باستان به عنوان یک شربت ضدسرفه استفاده شده است. این دو ترکیب خاصیت آنتی بیوتیکی و خلط آوری داند و سرفه را کاهش می دهند. در واقع شربت حاصل از این دو ماده غذایی مانع از حاد شدن مشکل سرفه می شود.
شما می توانید اطمینان حاصل کنید که با مصرف این دو ماده سیستم ایمنی تان تقویت می شود و قدرت بدنتان در برابر ویروس ها، باکتری ها و دیگر میکروارگانیسم های ایجاد کننده بیماری های دستگاه تنفسی افزایش می یابد.
عسل
عسل از طرف سازمان بهداشت جهانی به عنوان یک درمان طبیعی برای سرفه و سرماخوردگی به رسمیت شناخته شده است. این ماده غذایی قدرت نرم کنندگی سینه را دارد و تحریکات آن را تسکین می بخشد. عسل می تواند علائم سرماخوردگی و سرفه را کاهش دهد. علاوه بر این عسل خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث افزایش تولید ترکیباتی به نام سیتوکین می شود ک خواص ضد میکروبی دارد.
پیاز