حمله به عزاداران در بلخ دست‌کم چهارده کشته و ده‌ها زخمی بجا گذاشت

حمله امروز به عزاداران عاشورا در بلخ جان ۱۴ نفر را گرفت مقام‌های محلی می‌گویند امروز چهارشنبه ۲۱ مهر در اثر انفجار بمب در ولسوالی بلخ ولایت بلخ در شمال افغانستان دست‌کم ۱۴ نفر کشته و ۲۸ نفر زخمی شدند.
 
منیر احمد فرهاد، سخنگوی سرپرست ولایت بلخ، به بی‌بی‌سی گفت که این بمب در پایه تیرانتقال برق جاسازی شده بود و از طریق کنترل از راه دور منفجر شد.
 
آقای فرهاد افزود در حالیکه عزاداران عاشورا از مسجدی در مرکز ولسوالی بلخ بیرون می‌شدند، بمب منفجر شد.
 
حمله بر مراسم مذهبی در بلخ پیشنه نداشته و این نخستین بار است که در این ولسوالی چنین رویدادی رخ میدهد.
 
شماری از شاهدان عینی به عنایت شهیر، گزارشگر بی‌بی‌سی در بلخ گفته‌اند که آنها ابتدا شاهد پرتاب یک بمب دستی در میان نمازگزاران بودند، سپس صدای شلیک را شنیدند و در پی آن صدای انفجار دیگر شنیده شده است.
 
دیشب نیز کابل شاهد حملات خونین بر عزاداران تاسوعا در زیارت سخی بود که در نتیجه آن ۱۶ نفر کشته و ۵۶ نفر زخمی شدند.
 
خبرگزاری رویترز گزارش داده که مسئولیت حمله دیشب را گروه موسوم به دولت اسلامی، داعش، به عهده گرفته‌است.
 شماری از مجروحان حمله به عزاداران در ولسوالی بلخ به شفاخانه مرکزی مزار شریف آورده شدند
+25
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۰
    Sepas - تهران، ایران
    مرگ بر طالبان
    5
    11
    ‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    ((گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری))
    3
    11
    ‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    به ما چه رابطی دارد میخواستن نرن سوگواری حسین تا کشته نشوند.
    16
    22
    ‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.