وزارت کشور ادعای رضایی درباره عملیات داعش در ایران را تکذیب کرد

سه روز پس از اظهارات محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، مبنی بر قصد گروه «حکومت اسلامی» (داعش) برای انجام عملیات انتحاری در نماز جمعه تهران، وزارت کشور این خبر را تکذیب کرد.
 
حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی- انتظامی وزارت کشور ایران، روز شنبه، دهم مهرماه، به خبرنگاران گفت: «ممکن است در گذشته‌های دور چنین مواردی بوده است، اما گزارش جدیدی در این زمینه نداشتیم.»
 
وی افزود: «جریان‌های تکفیری تلاش زیادی برای انجام عملیات خرابکارانه در کشور داشته‌اند، اما با سلسله عملیات‌های نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، تمامی اقدامات آنان ناکام مانده است.»
 
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز چهارشنبه، هفتم مهرماه، با بیان این که یک تیم تروریستی داعش، چندی پیش وارد ایران شده بود، از قصد این گروه برای انجام عملیات انتحاری در دانشگاه تهران همزمان با برگزاری نماز جمعه خبر داد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن رضایی گفته بود: «این افراد که قرار بود در تهران به بمب مجهز شوند، در میانه راه همدان و کردستان توسط نیروهای امنیتی و سپاه پاسداران دستگیر شدند.»
 
وی در ادامه بر لزوم حفظ اقتدار ایران برای حفاظت از امنیت در کشور تأکید کرد.
 
مقام‌های جمهوری اسلامی ایران طی ماه‌های اخیر چندین بار از دستگیری تعدادی از اعضای گروه داعش یا افرادی که قصد پیوستن به این گروه را داشتند، خبر داده‌اند.
 
از جمله ​محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران، روز پنجم شهریورماه اعلام کرد که صدها جوان ایرانی که قصد پیوستن به گروه «حکومت اسلامی» (داعش) را داشتند، توسط نیروهای امنیتی شناسایی شده‌ و از پیوستن آنها به داعش جلوگیری شده است.
 
پیشتر مقام‌های امنیتی ایران نیز اواخر مردادماه از وقوع دو درگیری بین نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی با تیم‌های «وابسته به داعش» در استان کرمانشاه خبر داده و اعلام کرده بودند که در این درگیری‌ها چهار نفر از افراد وابسته به گروه داعش کشته شده و شش نفر دیگر نیز دستگیر شده‌اند.
+31
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۰
    بردیا ارانی - کلن، آلمان

    یعنی چی حالا ؟ میگی محسن رضایی حرف مفت زده ؟؟ خوب اینو که میدونیم !! همتون حرف مفت میزنید این را هم میدونیم .بعدش ؟؟؟
    4
    38
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    rezanl - امستردام، هلند

    ناراحت نشید این ادم کمبود داره و واسه جلب توجه دست به هر کاری میزنه
    1
    21
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    باور عمیق - قم، ایران
    این خبر کاملا دروغه
    16
    6
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    اداره کشور زمانیکه دست یه مشت ادم نادان و بیسواد باشه باید هم اخباری که ازش در میاد پر از تناقض و دروغ باشه. اینا دارن تلاش می نکن از داعش یه لولو درست کنن تا ملت هیچ وقت به سرشون نزنه اعتراضی بکنن و از طرفی هم به سرکوب در داخل دست بزنن و تا می تونن رو گندکاری هاشون ماله بکشن. این کلکا قدیمی شده البته برا ملت ایران که همچنان می رن پای اراجیف ملا و متاسفانه راحت فریب می خورن هنوز کاربرد داره.
    0
    20
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    Herzl - امستردام، هلند
    این خبر کاملاء دروغه چون در تمام عرضه های سیاسی در خارج از کشور شکست خوردند چه در سوریه و یمن و بحرین وعراق.......حالا دارن کوردها به اتهام سنی بودن و ارتباط با داعش و غیره سرکوب میکنند و مناطقشون بمباران میکنند به بهانه داعش داره از انجا وارد کشور میشود.تا حالا شنیدید یک گروه تروریستی ایران را تهدید کرده باشه از القاعده و طلبان وداعش بگیر تا غیره داعش همان القاعده سابق قبلاء در لاذقیه اموزش نظامى مى دیدند زیر نظر استخبارات سوریه و کمک مالى از ایران وتروریستها از عربستان و بقیه کشورهاى اسلامى و بعد همین القاعده داعش شد وبلاى جان بشار اسد شدند
    1
    8
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    محمدنقى - ارهوس، دانمارک
    ابرو همدیگر را نبرید. همه میدونستند که اقا مهسن خواسته ابراز وجود کنه شما هم بگید باشه. !!!!!
    4
    8
    شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.