دونالد ترامپ وعده داد در مناظره بعدی به هیلاری کلینتون 'شدیدتر حمله کند'
+17
رأی دهید
-19
دونالد ترامپ کاندیدای جمهوریخواهان گفت که در مناظره بعدی، هیلاری کلینتون رقیب دموکرات خود را "شدیدتر" از مناظره اول مورد حمله قرار خواهد داد.آقای ترامپ سه شنبه ۲۷ سپتامبر (۶ مهر) در مصاحبه با فاکس نیوز گفت که در مناظره اول خویشتنداری کرده "چون نمی خواسته احساسات کسی را جریحه دار کند".
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، همچنین لستر هولت مجری مناظره اول را، که دیروز دوشنبه برگزار شد، متهم کرد که با او سختگیر تر از خانم کلینتون بوده است.
نظرسنجی های سریع انجام شده بعد از مناظره اول نشان می دهند که در سطح افکار عمومی، بر سر اینکه کدام کاندیدا دست بالا را داشته اختلاف نظر وجود دارد؛ اما نتایج نظرسنجی های گستردهتر، در روزهای آینده منتشر خواهد شد.
تخمین های اولیه نشان می دهند که بیش از ۸۰ میلیون نفر مناظره دوشنبه را در منزل تماشا کرده اند، اما این رقم، اگر بینندگانی که در جاهای دیگر آن را دیده اند هم در نظر گرفته شود، به میزان قابل توجهی افزایش مییابد.
آقای ترامپ در مصاحبه امروز خود گفت که مجری مناظره، از خانم کلینتون در مورد "رسوایی هایش" و از جمله ماجرای کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی در شهر بنغازی یا استفاده از ایمیل شخصی برای کارهای اداری در زمان تصدی پست وزارت امور خارجه سوال نکرده است.
دونالد ترامپ افزود که در جریان مناظره "وسوسه شده" که موضوع "روابط عشقی متعدد بیل کلینتون" همسر خانم کلینتون را مطرح کند اما از این کار صرفنظر کرده چون دختر کاندیدای رقیبش در میان تماشاگران بوده است.
کاندیدای حزب جمهوری با این حال وعده داد که روش مناظره او، در گفتگوی بعدی تندتر باشد.
در مناظره نود دقیقه ای دوشنبه، که ناظران فضای آن را "تهاجمی" توصیف کردند، آقای ترامپ و خانم کلینتون ضمن تشریح و دفاع از نظرات و برنامه های خود، نظرات و رویکرد همدیگر را نادرست و در مواردی خطرناک خواندند.
یکی از ویژگیهای این مناظره، انتقاد هر یک از نامزدها از خصوصیات شخصی طرف مقابل و نامناسب معرفی کردن رقیب برای تصدی رهبری آمریکا بود.
رایگیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ٨ نوامبر صورت خواهد گرفت و رئیس جمهور منتخب، از اول ژانویه سال آینده کار خود را رسما آغاز خواهد کرد.
تا قبل از روز انتخابات، دو مناظره دیگر بین دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون در روزهای ٩ و ١٩ اکتبر برگزار خواهد شد و نامزدهای معاونت ریاست جمهوری از دو حزب جمهوریخواه و دموکرات هم در یک مناظره با هم شرکت خواهند کرد.
آخرین نظرسنجیها از نزدیک بودن میزان حمایت رأی دهندگان از هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ حکایت دارند.
۵۵

hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
احمدی نژاد مدل ژیگوله این (البته همچین ژیگول هم نیست، کوزه هفت رنگه). هیلاری هم همچین مالی نیست، ولی توی مناظره مالیده به هم.
10
7
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۷
۶۹

amir-amir - تورنتو، کانادا
مجرى برنامه که گناهى ندارد اگر با تو سخت گیر بوده به واسطه آن بوده که وقت را رعایت نمى کردى و بیشتر از مهلت صحبت کردید.
1
4
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۷
۴۳

باور عمیق - قم، ایران
برو پیش همونی که مامان شنگول و منگول رفت تا شاخهاشو تیز کنه . هیلاری هم رفته همونجا داده پنجه هاشو تیز کنن . انشالله موفق باشید . جوری از خجالت همدیگه دربیاید که هیچکدومتون زنده نمونه علی الخصوص هر دوتاتون :)
7
3
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۶
۴۶

sebastianxxl - لس انجلس، ایالات متحده امریکا
به نظر من خانوم کلینتون خیلی بهتر از ترامپ عمل کرد، کلینتون ۸۵% و ترامپ ۱۵%...فقط میدونم ترومپیک ندان درج یک هستش.
1
4
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۵
۵۵

oghab - هلسینکی، فنلاند
هیچ فرقی در سیاست خارجی آمریکا نخواهد کرد ترام ..یا کلینتون ..هیچ کاره هستند ..و آمریکا دیگر حنا رنگی نداره
3
3
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۷