جهانگیری: فساد بزرگ مالی نباید پشت فیش‌های حقوقی پنهان بماند/ جوانی ۳۰ ساله ۱۰ هزار میلیارد تومان پول کشور را به یغما برده است

معاون اول رئیس جمهوری گفت: هرچند عده ای با دریافت‌های غیر متعارف و نجومی قلب مردم را جریحه‌دار کردند اما فساد بزرگ مالی نباید پشت فیش‌های حقوقی پنهان بماند.
 
به گزارش عصرایران، اسحاق جهانگیری در همایش اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم در بابلسر گفت: متاسفانه عده‌ای با دریافت‌های غیرمتعارف و نجومی، قلب مردم را جریحه دار کردند که دولت از این بابت رسما از مردم عذرخواهی می‌کند.
 
وی ادامه داد: به همین منظور بی‌سابقه‌ترین تغییرات در مدیریت بانکی کشور صورت گرفت و قطعا با متخلفان برخورد می‌شود.
 
بر اساس آنچه ایلنا گزارش داده است، معاون اول رئیس جمهوری گفت: در کشور، جوانی ۳۰ ساله ۱۰ هزار میلیارد تومان پول کشور را به یغما برده است اما تاکنون کسی مسئولیت آن را نپذیرفته یا از مردم عذرخواهی نکرده است.
 
جهانگیری، آن چیزی را که موجب نگرانی جامعه شده است را فساد بزرگ مالی دانست که تا یکصد سال آینده مردم آن را فراموش نمی‌کنند و نباید با مطرح کردن فیش‌های نجومی ذهن مردم را از اصل موضوع منحرف کرد.
 
معاون اول رئیس جمهوری گفت: امسال، رونق تولید و اقتصاد ازجمله اولویت‌های دولت است که برای تحقق آن باید برنامه‌ها و تصمیمات جدی اتخاذ شود.
 
وی از جدی گرفتن بازار داخلی کشور، مدیریت واردات به کشور، افزایش صادرات به کشورهای همسایه اروپا و حمایت از تولیدکنندگان داخلی به عنوان برنامه‌های دولت برای رونق تولید و اقتصاد نام برد.
 
جهانگیری ادامه داد: با توجه به رخدادهای سیاسی روسیه با اتحادیه اروپا و همچنین روسیه با ترکیه، بازار بسیار خوب و طلایی برای صادرات کشور فراهم شده است که مازندران می‌تواند دراین مهم نقش اساسی داشته باشد.
 
وی افزود: متاسفانه برخی از کشور‌ها به دنبال مخدوش کردن ارتباط کشورمان با کشورهای همسایه هستند تا قادر به صادرات و تقویت اقتصادی کشور نباشیم.
 
معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: می‌بایست با هوشیاری این توطئه‌ها را خنثی و تعاملات خوبی را با کشور‌ها برقرار کنیم.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش برجام را سرمنشاء توفیقات زیاد برای کشور دانست و گفت: صادرات نفت کمتر از یک میلیون بشکه، امروز به دو و نیم میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز رسیده است که این مسئله به عنوان اتفاق بزرگ و خوب برای کشور است.
 
معاون اول رئیس جمهوری گفت: خوشبختانه امروز تمامی مسئولان کشور بر مسئله اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نظر مشترکی دارند و با اجرای دقیق آن می‌توانیم گره‌های کور اقتصادی کشور را بگشاییم.
 
وی از بیکاری به عنوان اساسی‌ترین گره کور اقتصادی کشور نام برد و ادامه داد: افزایش جمعیت دهه ۶۰ در برهه‌ای از زمان چالش‌هایی را برای کشور به همراه داشته است که موظف به اتخاذ تصمیمات درست برای مدیریت ور فع این مسائل هستیم.
 
جهانگیری شغل را مهم‌ترین خواسته و مطالبه جمعیت دهه ۶۰ کشور دانست.
 
معاون اول رئیس جمهوری روز گذشته به مازندران سفر کرد که بازدید از طرح‌های راهبردی و زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد واقع در حاشیه شرقی دریای خزر و شرکت در همایش مدیران، نخبگان و دست اندرکاران اقتصاد مقاومتی مازندران در بابلسر از برنامه‌های سفر دو روزه جهانگیری به این استان است.
+73
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    آریاتس - سئول، کره جنوبی

    نزدیک انت خواب ات (انتخابات) این دار ودسته حکومتی چه ناز خکی میکنند واسه ملت طوفانزده ایران . فقط میگویند دزدیده شد بقیه اش چه میشود معلوم نیست.
    8
    38
    ‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    تا زمانیکه سپاه و تمام ارگانهای وابستش فساد دارن و عملا به کسی هم پاسخگو نیستن این چیزا در ایران عادی هست. این قضیه پیگیری فیش حقوقی هم یه حرکتی هست برای فریب ملت ساده دل وگرنه با وجود فساد فراگیر در ایران و تقیه و دروغ چیزی عوض نمی شه. اگه مثلا دزد بزرگ سعید مرتضوی مجازات می شد باید امیدوار بود.
    2
    42
    ‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht - فرانکفورت، آلمان

    پسری به نام خ. ک که پدرش الف لام میم نام دارد و پسر عموی کسی‌ با نام د.پ.میم است. ۱۰ میلیارد دزدید. و رفت. به این گویند شفافی دولت امام زمان . حالا یک اعتراض کن و گوی ریش آقا . همچین مقدس هم نیست. اسما شما را و مادر شما را. پسر عموی شما را. دختا خاله شما را. زن عموی شما با دهل در رادیو .تلویزیون الام می‌‌کنند و گردن فاک و فامیل شما را در جزیره به نام انگلیس می‌‌زنند .حیف که این یوکی سانسور می‌‌کند. وگرنه می‌‌گفتم..........وسط دینی. که با خوردن آب در ملا عام به خطر می‌‌افتاد. ولی‌ با دزیدن ۱۰ میلیارد تکانی نمی‌‌خورد
    3
    23
    ‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    بردیا ارانی - کلن، آلمان
    این موجود چرا شبیح پینوگیو است . چرا ؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    2
    8
    ‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    بردیا ارانی - کلن، آلمان
    میخواد انگشتشو بکنه تو دماغش یا داره در میاره ؟؟؟؟؟!!!!
    3
    7
    ‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    sama128 - شیراز، ایران
    آقای دماغ تو چرا هیچ نوفهمی واقعا هیچ نوفهمی صد رحمت به کیانوش تو برره می فهمید این نوفهمه . آقای دماغ چه اختلاس های 100000000000000000 تومان که تعدادشان کم نیست چه فیش های حقوقی 240 الی ماشاء الله که اونهم تعدادش کم نیست . آقای گند و ....لجن کل اصل نظام را گرفته فامیل بازی باند بازی اختلاس بازی حقوق های بی حساب و کتاب چند ده و چند صد میلیونی بخور بخور دزدی کل اصل نظام را فرا گرفته و دیگه هم درست نمیشه ذات نظام و بند ناف نظام با دزدی اختلاس ضد و بند بزن ببر دو دره بازی باند بازی فامیل بازی کامل میشه دعای ندبه کمیل زیارت عاشورا ایام محرم رمضان و . هم برای عوام الناس هستش که سرشان برای رفتن به بهشت گرم باشه . تمامش کنید ملت خسته شدن
    1
    3
    جمعه ۱۸ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.