ویدیوی رقص گروهی از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان که نماینده زاهدان آنرا"قرتی بازی فرنگی "نامید

میزان - حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، در خصوص برگزاری یک مراسم پرحاشیه و ضد اخلاقی توسط دانشجویان در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این مراسم به بهانه راه اندازی جشنواره اقوام در سالن فردوسی که بزرگترین و اصلی ترین سالن دانشگاه سیستان و بلوچستان است برگزار شد و متاسفانه صحنه هایی در آن اتفاق افتاد که شرم آور و توجیه ناپذیر بود.
 
وی با بیان اینکه فیلم این مراسم به دست من رسیده و من آن را دیده ام افزود: در این مراسم عده ای از دانشجویان شروع به رقصیدن می کنند البته رقص آنها رقص محلی نیست که توجیه پذیر باشد بلکه "قرتی بازی فرنگی" است.

+146
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    شاه و شیخ - قم، ایران

    کسی‌ که ارزش‌ها را در عزاداری و زنجیر و قمه می‌بیند و رقص و شادی جوانان را "قرتی بازی" نمیتواند "نماینده مردم" باشد اگر این نماینده مردم است پس این جوانان چه کسانی‌ هستند!؟ جزعی‌ از "مردم" نیستند؟؟؟
    5
    110
    دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    رژیمی که با بی حجابی و رقص و یا موزیک نابود میشه ادعا داره از اسمان اومده و یه سری انسان نادان و بیسواد هم دنباله رو هستن. تکلیف مزدوان داخلی و خارجی رژیم که اصلا ارزشی هم ندارن که روشنه. تعجب از اکثریت مردم ایران هست که از یه طرف با اوردن اسم داریوش و کوروش رگ گردنشون باد می کنه و از طرف دیگه همچنان دنباله روی اخوند و ملا و رسوم 1400 سال قبل هستن و همچنان سواری می دن. این مردم سال 57 هم شدن وسیله دست شرق و غرب برای نابودی ایران زمین و افسار خودشونو دادن دست دیگران و شاه فقید رو با تمام ایراداتش با یه مشت اخوند و ملابا نادانی جایگزین کردن و متاسفانه حتی کتاب هم نمی خونن که خودشونو نجات بدن و زندگی با ذلتو اسمشو می ذارن رضای خدا و اصلاح رژیم.
    5
    78
    دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    ANTI-JAHL - هامبورگ، آلمان

    رقص تنها با حضور زن و مرد به اوج زیبائی میرسه و رقص تنهای مرد نه تنها دیدنی‌ نیست بلکه مسخره نیز به نظر میرسه
    15
    70
    دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    smart292 - ونکوور، کانادا

    [::شاه و شیخ - قم، ایران::]. با اینکه ما با هم تفاوت عقیدتی داریم ولی در این جا با شما موافقم ،که من اسمش را میگذارم استبداد اسلامی .
    2
    45
    دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    Imod.barbekan - منامه، بحرین

    رقصیدن و شادی کردن در دانشگاه حرام هست ولی وارد کردن مواد مخدر از افغانستان برایشون حلال هست،حسینعلی شهریاری و عباسعلی سلیمانی از کولیهای دوره گرد افغانی الاصل دارنده بزرگترین باند موادمخدر در ایران هستند تا زمانیکه اینا سرکار باشند ایران و ایرانیان هیچوقت رنگ خوشبختی را نخواهند دید
    6
    70
    دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا
    وامصیبتا!
    1
    13
    ‌سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا
    الان آخوندا تازه دارن میفهمن مسجد جای ...نیست. چیزی نمیونده همین جوونا آخوندا رو بکنن در ...
    0
    18
    ‌سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Compatriot - تورنتو، کانادا

    تا چشت دراد. حالا بگیرید به بهانه قرتی بازی بدنشون را با شلاق که لایق بدن خودتونه، کبود کنید. شما که بویی از انسانیت نبردین. با نام خدا و دین بر مردم حکومت می‌کنید.
    1
    25
    ‌سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    paydar22 - لاهه، هلند
    جالب این هست که همه نو جوان مرد هستند اگر یک خانوم در این کروه بود الان همه در یکی از چهار راه های پر رفت و امد سیستان و بلوچستان داشتن شلاق میخوردن
    0
    6
    ‌سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kiyanzx1 - استکهلم، سوئد
    شاد بودن و رقصیدن جرمه ولى مردم را براى شاد بودن و رقص شلاق زدن جرم نیست !! حکومت اسلامى یعنى همین !!!
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.