درمان‌های متفاوت برای ناتوانی جنسی

اختلال نعوظ نوعی اختلال جنسی نسبتا شایع است طوری که یک پنجم آقایان را در طول زندگی گرفتار می‌کند. اولین قدم در تشخیص این بیماری مطابقت آن با تعریف علمی است که متاسفانه اکثرا توسط پزشکان نادیده گرفته می‌شود.

ممکن است فردی انتظارات خاصی از خودش داشته باشد یا به اشتباه فکر کند بیمار است، اما در اصل پزشک باید تشخیص دهد آیا بیماری وجود دارد یا نه. مثلا اگر مردی با درد قفسه سینه به پزشک مراجعه کند و ادعا کند سکته قلبی کرده است، صرف ادعای او قابل قبول نیست.

در اختلال نعوظ هم همین صادق است. باید بدانید اگر مردی در بیش از 50 درصد موارد روابط زناشویی در به دست آوردن نعوظ یا در حفظ آن تا پایان رابطه زناشویی مشکل داشته باشد، مبتلا به اختلال نعوظ است. با این حساب اگر مردی گاهی اوقات در به دست آوردن نعوظ مشکل دارد، بیمار نیست و این در زندگی همه آقایان اتفاق می‌افتد، یعنی نباید این فرد را بیمار تلقی کرده و انواع و اقسام اقدامات پزشکی را انجام داد یا دارو تجویز کرد.

در این میان اگر مردی طبق تعریف دارای اختلال نعوظ باشد، باید به دقت بررسی و علت آن مشخص شود. در بسیاری از موارد اختلال نعوظ قابل درمان است و در تعدادی از موارد نیز این درمان نمی‌شود و باید به بیمار صراحتا گفته شود تا از هزینه‌های زیادی جلوگیری شود.

اختلال نعوظ علل بسیار زیادی دارد و نوع درمان به علت آن برمی‌گردد. این که در شبکه‌های ماهواره‌ای انواع و اقسام داروها و دستگاه‌ها با تضمین صددرصد برای درمان اختلال نعوظ توصیه می‌شود کلاهبرداری‌ای بیش نیست؛ اول این که هیچ بیماری‌ای را از راه دور نمی‌توان تشخیص داد، هر نوع اختلال نعوظ درمان مخصوص به خود را دارد و نکته آخر این که اختلال نعوظ صددرصد قابل درمان نیست.

از طرفی برای همه بیماران نمی‌توان یک داروی منفرد را تجویز کرد. به عنوان مثال، تعدادی از داروها در بعضی افراد مثلا افرادی که مشکل قلبی دارند پر عارضه بوده و می‌توانند خطرناک باشند. بنابراین هموطنان عزیز نباید در دام این گونه تبلیغات بیفتند.

در مرحله بعدی، پس از این که ثابت شد طبق تعریف علمی مردی دارای اختلال نعوظ است، اولین قدم اثبات روانی بودن مشکل یا جسمی بودن آن است یعنی اختلال نعوظ به دو دسته بزرگ تقسیم می‌شود:
• روانی یا سایکوژنیک
•‌ جسمی یا ارگانیک

از آنجا که افتراق دو نوع اختلال نعوظ روانی یا جسمی اهمیت زیادی دارد، باید با استفاده از تست خاصی این کار انجام شود. برای افتراق اختلال نعوظ روحی ـ روانی از اختلال نعوظ جسمی یک تست بسیار حساس به نام ریژی اسکن (RigiScan) با دقت بالای 90درصد وجود دارد.

در این تست یک الکترود حساس به آلت تناسلی بیمار متصل می‌شود و اطلاعات مهمی از چگونگی فرآیند نعوظ در یک مرد فراهم می‌کند. پس از این که مشخص شد اختلال نعوظ بیمار جنبه جسمی یا روانی دارد، بررسی‌های بیشتری انجام و درمان موثر برای وی ارائه خواهد شد.
 
دکتر محمدرضا صفری‌نژاد - جراح و متخصص بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری
+53
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۱
    تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

    نعوظ بالله من الشیطان رجیم، بسم الله رحمان رحیم.
    51
    23
    شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    ANTI-JAHL - هامبورگ، آلمان

    راستش من که نفهمیدم نعوظ چیه، نمیدونم چه اصراری حتما از کلمات عربی‌ استفاده بشه، انگار زبان فارسی اونقدر پویایی و قدرت نداره که بتونه یه همچییین چیز ساده‌ای رو بیان کنه
    5
    53
    شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    raminn - تهران، ایران

    بهترین راه درمان نعوظ اینه که بری آخوند بشی. میگی نه ؟ از ملت ایران بپرس که توی این سی و هشت سال چه دردی کشیدن و دارن میکشن.
    5
    51
    شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    raha832 - قاهره، مصر
    نغوظ در زبان عامیانه یعنی‌ راست کردن آلت تناسلی‌ در آقایان و آماده‌سازی برای انجام عمل دخول که به دنبال پدیده پر شدن خون درون آلت اتفاق میافته و باعث سفتی بافت‌های اسفنجی آلت می‌شه؛؛ که بنا به دلایل و یکسری مشکلات جسمی‌ روانی‌ حالا یا از نوع گذرا و یا از نوع ماندگار که البته در دنیای امروز نوع ماندگاری دیگه زیاد وجود نداره که درصد خیلی‌ کمی‌ موند که اونم ناشی‌ از اختلالات فیزیکی‌ حالا به دلیل یه بیماری خاصی‌ که طرف بدان مبتلا شده و یا کهولت سنی،یا اختلال ایجاد شده در ساختار خود آلت هستش که بفرض بافت‌های اسفنجیش آسیب دیده مثل بیماری پیرونی یا همون آهکی شدن به مرور بافت آلت در آقایون هستش یا اینکه اعصاب فرمان گیر از نخاع دچار نارسائی شده وگرنه در اکثر مواقع به خصوص در آقایون جوان و میان سال قابل درمان می‌باشد و آقایون می‌تونن قابلیت قبلیشونو دوباره تحت نظر روان پزشک یا استفاده از یسری داروهای تجویز شده به دست بیارن.
    3
    10
    ‌چهارشنبه ۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    آب هندونه - سیدنی، استرالیا
    عجب انتظاراتی از یه مرد دارند به خدا! که یارو تا همسرشو میبینه نعوظ کنه؟ مگه میشه ؟ دیگه اون همسر مهربان که خانه داری میفرمایند که قلقلک نعوظی نمیدهند به آقاهه. منکه تا کامرون دیاز و یا جولیان مور رو نبینم نعوظ نمیکنم. الان کوالا و کانگورو برای من سکسی تر به نظر میان تا این خانمی که باهاش زندگی می کنم.
    5
    1
    ‌پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.