دلایل عجیب دردهای طولانی مدت

هیچ چیز بدتر از درد و رنج و ناتوانی آن هم به طور مزمن و طولانی مدت نیست. امروزه بسیاری از متخصصین تلاش خود را برای یافتن راه هایی برای تسکین و یا ریشه کن کردن این نوع دردهای آزار دهنده گذاشته اند. بروز دردهای این چنینی به عوامل مختلفی مربوط می شود، اما برخی از آن ها شاید کمی عجیب و غیر قابل تصور باشند.
ضربه روحی
پزشکان متوجه شده اند که درد عاطفی و روحی پس از جراحت ها یا استرس های پس از حادثه می تواند خود را به طور درد مزمن جسمی نشان دهد.
 
اغلب افرادی که دچار دردهای مزمن جسمی هستند، قبل از آن مشکلات عاطفی را در زندگی تجربه کرده اند.
 
یک نظریه غالب وجود دارد که بیان می دارد دردهای عاطفی، درهای جسمی و یا استرس های محیطی می تواند به عنوان محرک های میکروگلیا به حساب می آیند. میکروگلیا ملکول های کوچکی هستند که در سیستم عصبی مرکزی وجود دارند و مواد شیمایی التهابی را در هنگام استرس ترشح می کنند.
 
بدن به موادشیمیایی تولیدشده از میکروگلیا به دو صورت پاسخ نشان می دهد: دردهای مزمن و دیگری اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب.
داروهای مسکن
این مطلب تعجب آور، اما در عین حال واقعی است. استفاده از داروهای مسکن سبب سرکوب درد شده و آن را تسکین می دهد، اما استفاده بیش از حد از آنها منجر به مقاوم شدن بدن به این گونه داروها و نیز افزایش حساسیت بدن نسبت به درد در درازمدت می شود.
 
به گفته متخصصان، این مشکل به خصوص در رابطه با مسکن های مخدر مانند ویکودین یا کونتین بیشتر است.
کیفیت بد خواب
خواب کم و با کیفیت پایین، حساسیت بدن نسبت به درد را افزایش می دهد. در هنگام خواب با کیفیت و کافی، خونرسانی به ماهیچه ها افزایش یافته و سبب بهبود روند ترمیم بافت ها می شود. حتما بسیاری از شما این مشکل را تجربه کرده اید که پس از یک هفته خواب نامنظم، بدن تان دچار درد می شود.
 
نکته اینجاست که مصرف قرص های خواب آور هم نمی توانند کمکی کنند، زیرا این داروها فقط مدت زمان خوابیدن را افزایش می دهند ، نه کیفیت آن را. دستگاه گوارش
70 درصد از سیستم ایمنی در روده وجود دارد که به صورت مجموعه ای از عصب ها و پرزهای کوچک می باشد و مانع ورود سموم به خون و سایر قسمت های بدن می شود.
 
مصرف زیاد داروهای مسکن و همچنین حساسیت های غذایی مانند حساسیت به گلوتن می تواند به عصب ها و پرزهای روده آسیب برساند و منجر به ابتلا به بیماری های گوارشی گاها کشنده شود.
کمبود منیزیم
منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن است. بنابراین در فقدان و یا کمبود این ماده، بدن سالم نمی باشد. بیشتر مردم در سراسر جهان دچار کمبود منیزیم هستند، شاید چیزی حدود نیمی از مردم!
 
این ماده معدنی باعث مسدود کردن کار نوعی انتقال دهنده عصبی به نام گلوتامات می شود، زیرا این انتقال دهنده باعث حساسیت زیاد بدن به درد خواهد شد. به همین دلیل است که برای افراد دچار دردهای مزمن، منیزیم به صورت تزریق وریدی تجویز می شود.
 
سبزی ها، زردآلو خشک، برنج قهوه ای، بادام هندی و موز سرشار از منیزیم هستند.
بیماری لایم
بیماری لایم ناشی از نیش کنه (باکتری بورلیا از طریق نیش کنه وارد بدن سایر موجودات می شود) است و از طریق آهو و موش منتقل می شود.
 
این بیماری یکی از شایع ترین بیماری های منتقله در کشورهایی نظیر ایالات متحده است. آنچه که اهمیت دارد این است که در هنگام سفر به این مناطق، باید بیش از پیش مراقب باشید.
+7
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.