پوردستان: در همه دنیا قادر به انجام مأموریت هستیم

احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران روز یک‌شنبه، دوم خرداد، در حین برگزاری رزمایش تازه‌ای با نام «بیت‌المقدس ۲۸» گفت که «در این رزمایش انواع تاکتیک‌های جنگ نامتقارن تمرین شده و رزمندگان نزاجا نشان خواهند داد نه تنها در ایران بلکه هرکجا که لازم باشد و فرمانده معظم کل قوا دستور دهند، در همه دنیا قادر به انجام مأموریت هستند.»
 
به گزارش خبرگزاری‌های فارس و ایرنا، مرحله‌های نخست و دوم رزمایش ارتش یکشنبه در منطقه کویری مرنجاب آران و بیدگل در نزدیکی کاشان صورت گرفت و دوشنبه مرحله سوم رزمایش در نصرآباد اصفهان ادامه خواهد یافت.
 
بر اساس این گزارش، در جریان تمرین‌های نظامی روز یکشنبه، چهار فروند راکت فجر، دو فروند موشک نازعات و چند فروند راکت‌های ۱۲۲ میلی‌متری شلیک شد تا «اهداف از پیش تعیین شده مورد اصابت قرار گیرد».
 
خبرگزاری مهر نیز جزئیات بیشتری در مورد نوع موشک‌ها و راکت‌های شلیک شده منتشر کرده و نوشته‌است، موشک‌های نازعات از نوع N۱۰ وN۶، و راکت‌های شلیک شده چهار فروند از نوع فجر ۵ و همچنین ۱۵ فروند کاتیوشا همراه با چهار توپ از نوع N۴۵ بودند.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش در رزمایش یکشنبه، به طور تلویحی از کشورهای همسایه و منطقه خواست، نگران این تمرین‌های نظامی ایران نباشند؛ به گزارش مهر، او گفت «پیام رزمایش برای کشورهای منطقه، صلح و دوستی است».
تمرینات «عملیات ویژه» تکاوران ارتش
علی محرابی، معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، با «موفقیت‌آمیز» نامیدن شلیک‌های راکتی و موشکی، گفت در این رزمایش «آخرین تاکتیک‌های دفاعی و موشکی با جدیدترین سلاح‌ها و به صورت واقعی، تمرین می‌شود».
 
وی افزود که تیپ ۶۵ نوهد [نیروهای ویژه هوابرد] ارتش نیز در مرحله دوم این رزمایش، «عملیات ویژه» خود را انجام می‌دهد، اما او جزئیاتی در مورد این «عملیات ویژه» ارائه نداده‌است.
 
تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش، تیپ نیروهای تکاوری است که به تازگی نام آن در ارتباط با اعزام شماری از تکاورانش به سوریه مطرح شده بود.
 
عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش ایران ماه گذشته تأکید کرده بود که به ارتش مسئولیتی در اعزام «نیروی مستشاری» به سوریه واگذار نشده و نیروهای تیپ ۶۵ نوهد ارتش در چارچوب اقدامات نهادهایی که مسئول این امر هستند، به سوریه اعزام شده‌اند.
 
اما در نخستین روزهای رسانه‌ای شدن خبر حضور نیروهای تیپ نوهد ارتش نیز جسد شماری از کشته‌های آن به ایران برگردانده شد.
 
احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش، روز ۲۳ فروردین گفته‌بود که «با فضای جدید از جنگ‌های نیابتی در سوریه روبه‌رو هستیم» و «وظیفه میدانی داریم که این تهدیدات را شناسایی کنیم و لذا تعدادی از کارکنان نزاجا [نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران] را اعزام کردیم تا این فضا را درک کنند».
+31
رأی دهید
-65

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

    زنده و جاوید باد ارتش قدرتمند و توانای «ولایت جمهوری‌اسلامی شیعه اتمی ایران».
    95
    55
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    ab5534 - هلسینکی، فنلاند

    دروغ محض است
    13
    60
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    DenaOslo - اسلو ، نروژ

    آقای پوردستان کاملا درست میگویید جمهوری اسلامی در تمام جای دنیا میتواند عملیات انجام دهد فقط نتیجه ان چه باشد کسی نمیداند ; )و اگر هم به حدس و ادعا و شعار باشد میشود احتمالا همینی که نیرو های فرستاده شده از طرف بیت رهبری به سوریه سرشان آمده ! در واقع مثل پوردستان و بقیه دارند حرف مفت و بی ریشه برای چاپلوسی میزنند .
    9
    55
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران

    ولی قادر برفع معضلات اعتیاد,بیکاری و فحشا درجامعه خود نیستی,پس بیخودی قمپوز درک نکن ای ناتوانتر از مور
    7
    71
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    rood120 - منچستر، انگلستان

    آمادگی شما هم دیده شد اس سردار بی سر ، زور شما به چهار تا زن و مردم مظلوم ایران رسیده وگرنه بقیه اش فقط هارت و پورت هست . فعلا جعبه‌ها یکه از سوریه دارند بر گشت می خورند تحویل بگرید تا بدانید این خبرها هم نیست . هشت سال جنگید و هنوز هزینه می دهید چهارتا قبر داشته باشید ، قدس را هم آزاد کردید ، کعبه را که گرفتید و حالا خرابه‌ای به نام سوریه . یمن را هم خواستید بگرید ولی افسوس دست یک انگشتی دارد بنام شست که هر کجا شما رفتید تقدیمتان کردند با هزینه های میلیارد دلاری .
    8
    48
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    آقا فدام - دوسلدورف، آلمان

    بله شما قادرید اما در جهت خراب کردن و ویرانی
    8
    50
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین

    از آن نترس که های وهوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد! فعلا هر چی در توان دارید گنده ....کنید،جوجه رو آخر پائیز میشمارن.
    10
    48
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    jack bauer - کلن، آلمان
    [::فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین::]. ایول . ذقیقا ارتش ایران به جز تجهیزات کهنه و فرسوده باقی مانده از زمان شاه چیزی نداره.
    4
    15
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    kasra persia - لندن، انگلستان
    مصرف داخلی
    2
    16
    یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    خخخخ. اکثر مرزهای مهم ایران رو از ارتش گرفتند. یعنی ارتش شده یک مرداب بی ارزش که فقط اسمش مونده. طرف جک زیاد گوش میکنه یا اینکه تلاش میکنه بقیه رو بخندونه. سوریه کاملاً نشان دهنده توانایی های شماست. بدون روسیه پشم هم نیستید و سه سال کلی هزینه کردید اوضاع بدتر و بدتر شد و اگر روسیه نیومده بود الان بشار اسد تهران داشت بله قربان میکرد
    2
    6
    دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    مهرداد2538 - تهران، ایران
    در همه جای دنیا قادرند بصورت گله ای تلفات بدهند.
    2
    8
    دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    آهاى ماموریت، کُژایى که اَنژامت بدم؟
    1
    6
    دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۶
    Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان
    مردیکه احمق هنوز اجساد کشته شدگانتان در سوریه را جمع نکردید حالا واق واق میکنی؟؟
    0
    3
    دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.