حدادعادل: ما مثل بعضی ها حاضر نشدیم به خاطر رای هر کاری بکنیم

رئیس فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه فراکسیون اصولگرایان مانند برخی‌ها نان را به نرخ روز نخورد، ‌گفت: گرچه در تهران جناح رقیب پیروز شد اما در مجموع مجلس فضای اصولگرایی خود را از دست نداد.
 
به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، آخرین جلسه فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم، عصر امروز در محل کمیسیون تلفیق و به ریاست حدادعادل تشکیل شد.
 
حدادعادل ضمن تشکر از همه اعضای فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم اظهار داشت: سعی کردیم مواضع ارزشی و اسلامی خود را حفظ کرده و از اصول خود عدول نکنیم.
 
وی افزود: با اینکه به لحاظ عددی اکثریت نبودیم اما در بسیاری از امور مجلس، فراکسیون اثرگذار بود و این به دلیل انسجام درونی ما بود که باید به حساب اخلاص دوستان گذاشت.
 
رئیس فراکسیون اصولگرایان همچنین تصریح کرد: در رای اعتمادها و استیضاح‌ها انسجام درونی ما خود را نشان می‌داد و در بسیاری موارد نتیجه بخش نیز بود.
 
حدادعادل برهمین اساس اضافه کرد: از دیگر ویژگی‌های مهم اعضای فراکسیون اصولگرایان این بود که ریزشی وجود نداشت تا مانند بعضی نان را به نرخ روز بخورند بلکه بر سر مواضع خود ایستادند و حاضر نشدند به خاطر رای هر کاری کنند.
 
و در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: گرچه در تهران جناح رقیب پیروز شد اما در مجموع مجلس فضای اصولگرایی خود را از دست نداد.
 
حدادعادل همچنین درباره مجلس دهم گفت: به لطف خدا دوستان خوبی از فراکسیون اصولگرایان و رهروان حضور دارند و ان شالله اگر کمکی از دست ما برآید دریغ نخواهیم کرد.
 
وی در پایان سخنان خود از لطف اعضا نسبت به خود نیز تشکر کرد و حلالیت طلبید.
+6
رأی دهید
-56

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    azadeh11 - آمستردام، هلند

    تو برو دوایت را بکش . چقدر میدزدی وطن فروش...
    0
    30
    یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

    واسه همین به جای اینکه به خاطرِ رای هر کاری بکنیم در سال ۸۸ اول گذاشتیم مردم رای بدن بعدش هر کار که خواستیم با این رای‌ها و مردم کردیم .
    0
    27
    یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    اولا شما کی هستی؟ رابطه ات با آقات نبود کاره ای تو این مملکت نبودی. بعدشم برنده شدن یا ماندن گروه شما در مجلس مثل یه جک می مونه. یعنی با اون همه رد صلاحیت و با اون همه فشار همین مقدار آراء شما نشان از شکست جمهوری اسلامی است. فقط برید مقایسه کنید آراء خودتون رو با آراء مخالفان خودتون . به نظرم اگر یه روزی بقیه گروهها مثل سلطنت طلبها و ملی مذهبی ها هم اجازه ورود به رقابت بگیرن اون موقع عیار شماها که با اصولگرایی نونایی باز کردید مشخص میشه. برو همون 10 پست و حقوقی که میگیری برات کافیه بیخودی هم واسه خود ریاست اصولگراها یا نماینده از جانب آنها درست نکن که فقط همون دوره سیاه باید باشه تا تو با رای های بدست نیاورده نماینده بشی. اونم نماینده ای که یک کلام از مردمش حرف نزنه و همش آقا آقا کنه
    0
    6
    دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Compatriot - تورنتو، کانادا
    شما کارهاتون را در سال ۸۸ کردید. دیگه تشتت تون از بوم افتاده. یکی‌ دوبار قاچاقی‌ وارد مجلس شدی. ایندفعه مردم شریف تهران بد جوری زدند تو پوزت، بی‌ غیرت! به قول مموتی آب را اونجایی بریز که می‌سوزه!
    0
    7
    دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    سیراب ازسراب - شیراز، ایران
    ما مثل ۸۸ حاضر نشدیم ملت را بزنیم و بکشیم و تجاوز کنیم...چون میترسیدیم ۸۸ باز تکرار بشود.
    0
    4
    دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    razmandeh - استکهلم، سوئد
    کسی که دخترهاشو به دوتا دزد و آدمکش داده همون خفه شه بهتره !!!! هر وقت محل مخفی شدن دامادت خاوری را لو دادی بیا دوباره با مردم آشتی کن نکنه اصلا از دخترت و کجاست و چه میکنه خبری نداری اشغال !!!؟
    0
    7
    دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۳:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.