نمایش "سبحان الله" روی اتوبوس های بریتانیا پس از منع پخش دعای ربانی مسیحیان

هزینه تبلیغ عبارت سبحان الله را یک بنیاد خیریه اسلامی می دهد.اتوبوس ها در شهرهای بریتانیا قرار است در بخش تبلیغات خود، عبارت عربی "سبحان الله" را که با حروف لاتین نوشته شده، نمایش بدهند تا مسلمانان مقیم بریتانیا به جنگ زده های سوری توجه بیشتری کند.
 
اما به نوشته دیلی میل، این اقدام موجب واکنش گروه های مسیحی بریتانیا شده است چرا که بزرگترین سینمای بریتانیا چند ماه پیش یک تبلیغ مربوط به دعای ربانی مسیحیان را ممنوع کرد.
 
هزینه تبلیغ عبارت سبحان الله را یک بنیاد خیریه اسلامی می دهد و قرار است روی اتوبوس هایی در لندن، منچستر، بیرمنگام، بردفورد و لستر نمایش داده شود.
+23
رأی دهید
-113

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا

    ادیان مسخره تازی رو باید همه جای دنیا ممنوع کنن.
    23
    88
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    استالین - ولادی وستوک، روسیه

    چه مضحک.
    21
    73
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    جالبه مسلمونا هر جا میرن می خوان برای این دین جهنمی به هر نوعی تبلیغ کنن. واقعا انسانهای مذهبی از هر نوعش جز نادانی و بیسوادی چیزی در چنته ندارن و عملا عقلشون اکبند می مونه. امیدوارم اروپا تا دیر نشده به خودش بیاد و جلوی این دین اهریمنیرو بگیره که در سایه دموکراسی در اروپا مثل قارچ سمی همه جا سرک می کشه.
    18
    93
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    در اقدامى مشابه، کلیه...... کشور جیبوتى به تمثال مبارک امام خمىنى مزین شدند.
    4
    49
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا
    جالبه که همه مکاتب زمینی‌ تبلیغِ خود را آزاد اما تبلیغِ مسیحیت را اشکال دار می‌دانند .به کامنت‌ها توجه کنید تا واقعیت را ببینید. اما ما مسیحیان از تبلیغ این مکاتب ترسی‌ نداریم و چنین است که کمونیست‌ها و مسلمین در کشور‌های تحتِ سلطه‌شان کلیسا را زیرِ فشار میگذارند اما در کشور‌هایِ مسیحی‌ تبلیغ برای همه مکاتب " آزاد " است چرا که مسیح سمبلِ آزادی می‌باشد .امین .
    9
    27
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا
    [::Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا::]. عزیزم مسیحیت و اسلام دو دین ساخته و پرداخته همان هایی است که یهودیت را بوجود آورده اند برای کنترل کردن دنیا . همونطور که تمام بانکهای دنیا و کورپوریشن های بین المللی تحت کنترل آنهاست . توطئه 5000 هزار ساله تازی های ناتوفی که با حمله میانرودان اول یهودیت را بوجود آوردند وبه مرور شاخه های مختلف آنرا در مغز انسان های آزاد فرو کردند. مسیحیت هم یک مقدار ملایم تر است به خاطر آنست که خیلی از مفاهیم آن از میترائیسم (آیین مهر) ما ایرانی های کپی برداری شده است.
    11
    16
    ‌چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا
    بعد از آلودگی آلمان ، الان نوبت آلودگی انگلستان است!!!!
    1
    15
    ‌پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    عموعقلی - پاریس، فرانسه
    بشدت باید جلوی این کار را بگیرند از ما گفتن
    1
    6
    ‌پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    Liberte - تهران، ایران
    [::liberté - مونترال، کانادا::]. حق با لیبرته - با املای کامل فرانسوی است- مسیحیت دین خوبی است ولی در نهایت مثل اسلام ریشه در یهودیت دارد. جهودیت نقش عمده ای دربدی های تاریخ سه هزار سال اخیر و دنیای بد کنونی دارد.
    1
    2
    جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.