قتل پدر و مادر در بازگشت از انگلیس

اعتراض به حکم موقوفی رسیدگی به پرونده پسر روان‌پریش که پدر و مادرش را پس از بازگشت از انگلستان کشته است، موجب شد این پرونده در دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شود.

پزشکی قانونی اعلام کرده بود این پسر از اختلالات شدید روانی رنج می‌برد، اما برادرش مدعی است او تمارض می‌کند. این در حالی است که پسر جوان می‌گوید دیدن خودکشی نافرجام مادر و صحنه جان دادن خواهرش به خاطر خودکشی، وی را به یک بیمار روانی تبدیل کرده است.

رسیدگی به این پرونده از سی و یکم فروردین 93 به دنبال کشته شدن یک زن و مرد سالخورده در خانه‌شان در خیابان زعفراینه تهران در دستور کار پلیس قرار گرفت. شواهد نشان می‌داد اعظم 65 ساله و همسر 74 ساله‌اش ابراهیم با ضربه‌های گلدان به سرشان کشته شده‌اند. جنازه‌های خونین به پزشکی قانونی فرستاده شدند و پلیس به بازجویی از سه پسر این زوج پرداخت. دو پسر بزرگ آنان به پلیس گفتند به برادر کوچک‌شان بابک که مدتی است از بیماری روانی رنج می‌برد، مشکوک هستند.

بابک تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: «چیزی از ماجرا به خاطر ندارم. فقط می‌دانم پتویی را روی جنازه‌های پدر و مادرم کشیدم.»

وی در بازجویی‌ها در تشریح جزئیات زندگی‌اش گفت: «وقتی 9ساله بودم، مادرم مقابل چشمانم دست به خودکشی زد. از دیدن آن ماجرا شوکه شدم. مادرم زنده ماند، اما صحنه خودکشی او لحظه‌ای از مقابل چشمانم کنار نمی‌رفت. بعد از آن ماجرا دچار افسردگی شدم. 19ساله بودم که خواهر بزرگم خودکشی کرد و جان سپرد. این ماجرا بیماری‌ام را تشدید کرد. به پزشک مراجعه کردم و تحت درمان بودم تا اینکه در 22سالگی به اصرار پدر و مادرم برای ادامه تحصیل به انگلیس رفتم. چون مدام دچار توهم بودم نتوانستم درسم را ادامه دهم. به همین خاطر پنج ماه قبل از کشته شدن پدر و مادرم به ایران برگشتم.»
 او افزود: «شبانه‌روز در خانه بودم و پدر و مادرم مدام اصرار می‌کردند از خانه بیرون بروم یا کار مناسبی برای خودم پیدا کنم، به همین خاطر مدام با آنها درگیر بودم. من نمی‌دانم آنها را کشته‌ام یا شخص دیگری دست به قتل زده است. فقط می‌دانم دیدن خودکشی ناموفق مادرم و صحنه جان سپردن خواهرم روانم را بیمار کرد.»
بابک به کمیسیون پزشکی قانونی معرفی شد. وقتی کارشناسان پزشکی قانونی اعلام کردند این پسر از اختلال شدید روانی رنج می‌برد و باید در یک مرکز نگهداری بیماران روانی بستری شود، وی به بیمارستان روزبه معرفی شد. در آن بین مسئولان بیمارستان روزبه با معاینه وی اعلام کردند این پسر مسئول رفتارهای خودش نیست.
وقتی یکی از برادران بابک با حضور در دادسرای امور جنایی اعلام گذشت کرد بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی که مسئول رسیدگی به این پرونده بود با توجه به اعلام نظر کمیسیون پزشکی قانونی قرار موقوفی رسیدگی به پرونده را صادر کرد. اما در آن میان برادر دیگر بابک به این قرار اعتراض کرد و مدعی شد برادرش تمارض می‌کند. وی اعلام کرد در بررسی سلامت روانی بابک شک دارد و خواستار رسیدگی دوباره به وضعیت روانی وی شد.
با این اعتراض پرونده به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا اعتراض این مرد به وضعیت سلامت روانی متهم پرونده بار دیگر بررسی شود.
+25
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    londonlondon - لندن، انگلستان
    بدبخت پدر و مادر این هم دست مزد تمام زهمتشن :(
    7
    21
    دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    ادامه تحصیل دروغه. شک نکنید چندین سال اونجا سیاه بوده تا پناهندگی بگیره و نود و نه درصد پناهنده ها در اروپا مشکلات روحی روانی دارند و اکثر دچار اختلال عصبی و کوچک بینی وخود بزرگ بینی هستند در حالی که بعضیاشون به سختی کار کردن و حتی بیزینس خریدن و تقریبا پولدار شدن ولی بازم دچار مشکلات زیاد روانی و عصبی هستند که در ابتدا قابل شناسایی نیستند ولی وقتی مراوده میکنی باهاشون می فهمی خیلی مشکلات و بدفهمی ها و خودبرتری بینی که بیشتر این حرکات برای فرار از گذشته سختشون و فشارهای روحی روانی پناهنده شدن و دوران سیاه کار کردنشون هست.
    8
    1
    ‌سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.