بیدارباش پاپ فرانسیس آرژانتینی به اروپائیان.

+13
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا
    پاپ جهان سومی ؛ چرا هیچوقت نپرسیدی که چرا کشورهای مسلمان. هیچگاه خانه شاعران، فلاسفه، هنرمندان، موسیقیدانان کهن نشدند! و چرا اروپای کهن باید خانه مشتی از دین خود فرار کرده ،رذلل،تازی ، افراطی و پابرهنه و گرسنه بشود!!!!!
    10
    20
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    mehran_pahlavichi - انزلی، ایران
    پاپ عزیز، فرمایشات شما درست است. اما زمانی همین اروپاییان با دسته گل به استقبال مهاجران و پناهندگان میرفت، اما چرا امروز وضع این است؟ باید دید این رفتار امروز از کجا سرچشمه گرفته.مهاجرانی که در تمام این سال ها از کشوری مثل آلمان که به نظم و دیسیپلین شهرت دارد، فقط دنبال استفاده از منابع رفاهی اش بودند و در این راه حتی از تولید فرزند بیشتر برای گرفتن پول مفت بیشتر هم دریغ نکردند. اما دریغ از یک قدم برای بهتر کردن شرایط جامعه ای که درش زندگی می کنن. در پایان باید عرض کنم که آن گروه کوچک از مهاجران که همیشه سعی کردن برای جامعه جدید خود مفید باشن نیز در این آتش سوختند و خواهند سوخت.
    2
    8
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    بختیاری2500 - اهواز، ایران
    تو هم قاط زدی بدبخت اینها همش برنامه ریزی شده هست امدن مسلمانان .اولین کسی هستی بعنوان رییس کافرها با بانگ الله اکبر دارت میزنند.
    3
    7
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    gozargah - تهران، ایران
    رنگ آفتاب درخشان جناب پاپ شباهت بسیار زیادی به رنگ درخشان حکومت های خاورمیانه دارد. امیدوارم مردم اروپا از وضعیت حال حاضر خاورمیانه و صد البته گذشته درخشان حکومت کلیسا بر مردم عبرت بگیرند و به این صحبت ها توجهی نکنند.
    3
    4
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.