«مسلمانان به آلمان تعلق دارند، اما نه دین اسلام!».
+38
رأی دهید
-12
۴۰

Liberte - تهران، ایران
اتفاقا منشا همه مشکلات مسجد هست. مسلمان بودن بطور ذاتی مشکلی ندارد و بطور کلی یک مسلمان بهتر از یک ملحد و آتئیست یا شیطان پرست و عرفان های انحرافی است ، اما وقتی در مسجد تجمع می کنم ،ایده های شیطانی و یا ترویج مذهب و یا خودنمایی به فکرشون متساعد میشه. در ضمن معلومه که اسلام به آلمان جایگاهی نداره ، تا قبل از دهه 1970 ، چه مسلمانی در آلمان بوده است؟
9
30
پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
۱۰۸

Iranian77 - مشهد، ایران
در آینده میفهمى که دقیقاً به کجا تعلق دارن
7
34
پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵
۶۵

fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
نخیر آقا، این اروپایی ها آدم بشو نیستن که نیستن! من نمیدونم چقدر باید تو محیط وحشت و دلنگرانی و نا امن زندگی کنن که بفهمن که بابا!! اینا رو مملکت های همزبون، همدین، هم فرهنگ و هم نژاد خودشون (عربستان، کویت، اردن، امارات، اندونزی، مالزی، سنگاپور، و...و...و...) قبولشون نداره! میدونین چرا؟ «زمین شوره سنبل بر نیارد / در او تخم عمل ضایع مگردان»! مثل اینکه شماها تا.... نمیفهمین که سر مار رو باید با سنگ کوبید!
1
18
جمعه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷
۵۸

parvin55 - مادرید، اسپانیا
اسلام دین خون و جنایت ..اگر بی سوادی و دگماتیسم دیدگانتان را به روی جنایت در داخل خود این دین بسته دیگران را متهم نکنید که چرا با مطالعه آگاه شده اند!!!یکی از همین کاربران وقتی آرزوی مرگ ریش سفیدان پاکستان به دلیل دستور قتل دختر ۱۸ ساله را داشتهام بدترین توهینها به من!!! فریب هزار چهرگان را نخورید.
4
13
جمعه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
۵۵

ali1111 - تهران، ایران
بالای یک میلیون دعوت کردید حالا بخورید!!!!!! بدبخت مردم آلمان! که باید تاوان جهالت مرکل را بخورند...
3
12
جمعه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵