توانا - فریبا کودک ۱۰ سالهایست که برای جبران بدهی پدرش به نکاح مردی ۲۵ ساله درآمد و هنگام عقد نکاح قرار بر این شد تا چهار سال شوهرش با او همبستر نشود؛ اما شوهرش بدون ملاحظه مواد نکاحنامه بلافاصله پس از عروسی به این کودک تجاوز میکند.
فریبا میگوید: «خانواده شوهرم روزها به گدایی وادارم میکردند و شبها هم وسیله رفع هواوهوس شوهرم میشدم».
فریبا درباره نخستینباری که مورد تجاوز قرار گرفته میگوید، یک ماه از عروسیاش نگذشته بود که شوهرش با دریافت مجوز همبستری از سوی ملای منطقه سراسیمه و با عجله وارد اتاق شد. این کودک خردسال که تجاوزهای هر شب شوهرش تأثیرناگواری بر روانش گذاشته، ادامه داستان را چنین روایت میکند: «هنگام ورود به اتاق در دستش برگه کاغذی بود. بعدها فهمیدم که این کاغذ جواز ملای منطقه برای همبستری با من است».
به گفته فریبا هر چند شب یکبار و به مدت پنج ماه این تجاوز تکرار میشده است.
این کودک بارها حین گفتوگو با یادآوری صحنههای تجاوز لرزه بر اندامش میافتاد. به گفته مسؤولان، برای چندمینبار است که فریبا به خاطر تأثیر ناگوار تجاوزهای پیدرپی در شفاخانه بستری میشود.
فریبا میگوید، شبها شوهرش به وی تجاوز میکرده و روزها هنگام گدایی با آزارواذیتهای جنسی شهروندان روبهرو میشده است. او میگوید که مهمانداران رستورانتها و دکانداران، بارها از او تقاضای همبستری کرده اند. فریبا میافزاید که روزها با غذای پسمانده مهمانان شکمش را سیر میکرده است.
پدر این کودک ۱۲۰ هزار افغانی از فردی به نام نجیب مرغفروش بدهکار بود و قرار شد تا برای کار و جبران بدهکاریاش به ایران برود. اما نجیب پیشنهاد میکند که پدر فریبا دخترش را نامزد کرده و با این کار بدهیاش را جبران کند.
مرغفروش نخست نوجوان ۱۳ سالهای را برای نامزدی با فریبا پیشنهاد میکند و پدر فریبا نیز میپذیرد؛ اما پس از چندی با همکاری مرغفروش فردی که با فریبا تقریباً ۱۵ سال تفاوت سنی دارد خودش را جای این نوجوان ۱۳ ساله جا زده و با فریبا ازدواج میکند.
مرد مرغفروش در گفتوگو با سلاموطندار میگوید که این دختر به رضایت پدرش به فروش رسیده و او هیچ دخالتی در این قضیه نداشته است.
ملای منطقه با فرستادن این نامه گفته است که فریبا همسر شرعی این مرد ۲۵ ساله است
فریبا چهگونه نجات یافت؟
پس از گذشت ۶ ماه از ازدواج فریبا، مادر او داستان ظلم و ستمی که بر دخترش شده را به پرستار یک شفاخانه حکایت میکند. پرستار به مادر فریبا توصیه میکند که برای نجات دخترش به دستگاه قانون رجوع کند. مادر فریبا نیز بلافاصله به ریاست امور زنان تخار شکایت کرده و سرانجام موفق میشود تا دخترش را از این کابوس برهاند.
هماکنون فریبا در یکی از خانههای امن ولایت تخار بسر میبرد؛ وکیل مدافع دارد و پروندهاش در جریان است.
رزمآرا حواش رییس امور زنان تخار، در گفتوگویی با سلاموطندار، از نهادهای امنیتی و عدلی میخواهد که عاملان این قضیه را بازداشت کرده و به جزای اعمالشان برسانند.
خلیل اسیر، سخنگوی پولیس تخار نیز میگوید که تحقیقات در این زمینه آغاز شده و پس از بازداشت عاملان این پرونده، آن را به دادستانی خواهند فرستاد.
ناگفته نباید گذاشت که فریبا اسم مستعاری است برای این دختر ده ساله که به دلیل برخی ملاحظات آن را به جای اسم حقیقی دختر ذکر شده است.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان