اسد پیشنهاد انتقال خانواده‌اش به ایران را «رد کرده‌است»

بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه به همراه همسرش اسما اسدمحمود علوی، وزیر اطلاعات ایران می‌گوید بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، پیشنهاد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران مبنی بر انتقال خانواده بشار اسد به ایران را رد کرده‌است.
 
آقای علوی این اظهارات را روز شنبه ۴ اردیبهشت در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی المیادین در لبنان مطرح کرده و افزود که بشار اسد به سلیمانی گفته‌است خانواده او فرقی با دیگر خانواده‌های سوری ندارد و خانواده او در دمشق خواهند ماند.
 
وی توضیح بیشتری درباره زمان مطرح شدن پیشنهاد قاسم سلیمانی و نسبت این پیشنهاد و شرایط جنگ داخلی در سوریه مطرح نکرده‌است.
 
پیش از این اما، در بیست و پنجم آبان‌ماه سال گذشته، حسین امیرعبداللهیان، معاون امور عربی وزارت امور خارجه ایران گفته بود که مقام‌های ایران دو سال پیش از آن به بشار اسد پیشنهاد کرده بودند که با ادامه بحران در این کشور، خانواده‌اش را به ایران بفرستد، اما او این پیشنهاد را نپذیرفت.
 
اسما اسد، همسر بشار اسد،متولد و شهروند بریتانیا است و بر اساس تحریم‌هایی از سوی اتحادیه اروپا، از سال ۲۰۱۲ از سفر به کشورهای عضو این اتحادیه منع شده است.
 
جمهوری اسلامی از زمان آغاز درگیری‌ها در سوریه، با حضور میدانی در این کشور، به نفع نیروهای حامی بشار اسد با مخالفان رئیس جمهوری این کشور می‌جنگد.
 
با آنکه تعداد قابل توجهی از نیروهای اعزامی از ایران در سوریه کشته و زخمی شده‌اند، مقام‌های نظامی ایران بر «مستشاری» بودن حضور نیروهای ایرانی در سوریه پافشاری می‌کنند.
 
علی‌اکبر ولایتی، مشاور بین‌الملل علی خامنه‌ای بارها اعلام کرده حضور ایران در سوریه به درخواست رسمی دولت سوریه بوده و جمهوری اسلامی قصد دخالت در امور داخلی هیچ کشوری را ندارد.
 
به گزارش روز یکشنبه (پنجم اردیبهشت) رویترز، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی در بخش دیگری از اظهاراتش، استان رقه در سوریه را یکی از مناطقی معرفی کرده که عملیات دولت اسلامی علیه ایران از آنجا سازماندهی می‌شود.
 
علوی گفته گروه داعش بارها تلاش کرده از این منطقه به داخل ایران تروریست بفرستد که همه نیروهای اعزامی آن‌ها یا بازداشت و یا کشته شده‌اند.
 
وی افزوده به طور مثال داعش در روزهای انتخابات مجلس دهم در ایران در اسفندماه سال گذشته شمسی تلاش کرد به ایران تروریست بفرستد که موفق نشد.
 
وزیر اطلاعات ضمن حمایت از رویارویی نظامی جمهوری اسلامی با دولت اسلامی در سوریه و عراق افزوده اگر ایران در این دو کشور یا نیروهای داعش مواجه نمی‌شد، «باید در استان‌های غربی کشور با آنها مواجه می‌شد.»
 
علوی ادامه داده که رابطه ایران با متحدانش (سوریه، لبنان) قوی‌تر از گذشته‌است و آنها هر روز «پیروزی‌های تازه‌ای» بدست می‌آورند.
 
+41
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان

    آره می خواد باشه که یه رکورد در قرن 21 از خودش بجا بذاره.بزرگترین کشتار قرن.داره به نیم میلیون میرسه.
    12
    33
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دژمن الله - روسیه، روسیه

    خوب کرد که نپذیرفت زنش بیاد ایران تحت حکومت شما وحشی های گشت نامحسوس اسلامی و ملت همیشه در صحنه عقده ای چشم دریده و متجاوز مجبور به پوشیدن گونی و چاقچور سیاه بشه! اگر بخواد زنش رو جایی بفرسته حداقل می فرسته به یه کشور با حکومت و جامعه ی نرمال که عقده ای و متدین و زن ندیده نباشند!
    7
    45
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    zagros56 - آتن، یونان

    بشار ملعون باید مثل صدام و قذافی و به سزای اعمالش برسد چه بهتر که در سوریه موند .البته سران منفور رژیم جنایتکار ایران هم یک روز به سزای اعمالشون میرسند.
    17
    39
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    razmandeh - استکهلم، سوئد

    تشریف بیاورند مفرستیمشون کاخ (کهریزک)پذیرایی مفصل!!!!
    3
    29
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران

    پس مشخص شد آنقدرها بیشعورنیست و از نفرت مردم ایران نسبت بخود و خانواده اش باخبره
    6
    26
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
    فکر نمی کنم از آن دسته آدمهایی باشه که آماده فرار باشند اگر او می خواست فرار کنه همان زمان که داعش دمشق را محاصره کرده بود فرار می کرد او از آن دسته فرمانروایی هاست که حاضره در کشورش بمیره تا این که آواره کشورهای دیگر بشه . اشتباه کشورهای غربی هم در همین بود آنها فکر می کردند دو تا گلوله شلیک بشه اسد مثل بن علی و دیگران سریع فرار میکنه ولی او ماند و بنظر می آید موفق هم شده
    2
    7
    یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.