کریس کریستی به کمک دونالد ترامپ شتافت

در اوایل سال ۲۰۱۳ بسیاری خود آقای کریستی (راست) را شانس اول حزب جمهوری‌خواه برای رقابت با دموکرات‌ها می‌دانستندکریس کریستی، فرماندار جنجالی ایالت نیوجرسی آمریکا اعلام کرده از دونالد ترامپ برای کاندیداتوری جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری پاییز امسال حمایت می‌کند.
 
آقای کریستی روز جمعه (۲۶ فوریه - هفتم اسفند) در یک کنفرانس خبری و در حالی که دونالد ترامپ در کنار او بود گفت "تردیدی نیست" که آقای ترامپ قادر است اوضاع در واشنگتن را تغییر دهد.
 
او همچنین تاکید کرده که دونالد ترامپ "بهترین شانس" جمهوری خواهان برای پیروزی در انتخابات پیش رو است.
 
کریس کریستی خود هم در رقابت‌های داخلی این حزب نامزد بود اما دو هفته پیش و پس از کسب نتایج ضعیف کنار کشید.
 
او روز جمعه، همچنین در اظهار نظری که می‌تواند نخستین 'حمله' او به رقبای آقای ترامپ محسوب شود، گفت تد کروز و مارکو روبیو دو سناتور جوان کنگره آمریکا، برای تصدی پست ریاست جمهوری "به اندازه کافی آماده نیستند."
 
آقای کریستی که فرماندار نیوجرسی، ایالتی کاملا دموکرات است، بعد از شروع دومین دوره ریاست جمهوری باراک اوباما، به طور جدی خود را برای نامزدی جمهوری‌خواهان آماده کرده بود و بسیاری او را در اوایل سال ۲۰۱۳ شانس اول این حزب برای رقابت با دموکرات‌ها در انتخابات پاییز امسال فرض می‌کردند. اما بعد از رسوایی بر سر ایجاد ترافیک عمدی در یکی از شلوغ‌ترین پل‌های ایالت نیوجرسی، آقای کریستی به شدت محبوبیت خود را از دست داد.
 
تحقیقات نشان داد این رسوایی که به "بریج‌گیت" شهرت یافت از سوی دفتر آقای کریستی برنامه‌ریزی شده بود تا بلکه "تادیبی" محسوب شود برای مارک سوکولیچ، شهردار فورت‌لی که مسئول ترافیک پل 'جرج واشنگتن' بود و در جریان انتخابات فرماندار نیوجرسی در سال ۲۰۱۳ از آقای کریستی حمایت نکرده بود.
 
در جریان این واقعه پل معروف شهر فورت‌لی که شاهرگ حیاتی ارتباط میان واشنگتن، نیوجرسی و نیویورک محسوب می‌شود در صبح روز نهم سپتامبر ۲۰۱۳ به حالت نیمه بسته در آمد و صف خودورهایی که روزانه از این پل برای تردد استفاده می‌کردند به کیلومترها رسید. بسته نگاهداشتن دو خط از سه خط عبوری این پل به مدت ۵ روز موجی از نارضایتی و خشم را در میان صدها هزار نفر از ساکنان شمال‌شرقی آمریکا به وجود آورد.
+17
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    مقاله نوام چامسکی بزرگ رو بخونید میگه معمولا در تاریخ مردم در شرایط مرگ و جنگ به کسی مانند ترامپ تمایل پیدا می‌کنند ولی پدیده‌ای که اکنون روبروییم ترس و ناامیدی جمعیت سفید آمریکا از فقر رو به گسترش و کم شدن نفوذ در جامعه است و او از همین سوء استفاده میکند (اتفاقا جالب ماجرا اینه که امثال ترام‍پ از عوامل اصلی سقوط اقتصادی در سال ۲۰۰۸ بودن چیزی که اوباما بشدت با اون مبارزه کرد و در تاریخ آمریکا بی سابقه بود و این بخوبی نشون می‌ده که حافظه تاریخی همه انسانها در سرتاسر کره زمین کوتاهه). بحر حال بنظر من این آقا اگر رئیس جمهور بشه کاری به مردم آمریکا ندارم ولی در مورد سیاست بین المللیش حتم دارم که بازنده بزرگی خواهد بود چون در سیاست بینالمللی هرچی بیشتر عر و تیز کنی بیشتر بازیت میدن و تو بیشتر مجبوری عربده بکشی و انرژی مصرف کنی آدمهایی مانند پوتین چین حتی همین ملاهای خودمون استاد بازی کردن با افرادی مانند این هستن این دیگه در اوباشی انگشت کوچیکه بوش نمی‌شه و یادمون نره که بوش آخر خدمتش با وجود اینکه ۱۱ س‍پتامبر انتقام گرفت کارش به لنگه کفش خوردن افتاد.
    13
    17
    شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Compatriot - تورنتو، کانادا
    آکله ها! یه سارا پلین دیگه! شما‌ها اگه محبوب بودید که مردم به خودتون رای می‌دادند!
    6
    7
    شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    ali1111 - تهران، ایران
    ایکاش تو اروپا هم یک ترامپ می‌بود...اگر وضع اینگونه پیش رود دست راستی‌‌ها میان بالا!!
    4
    17
    شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
    [::romano - تهران، ایران::]. درود عالی بود
    7
    3
    شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    فیزیکدان خوشحال - تهران، ایران
    در متن خبر آمده است که نیوجرسی ایالتی کاملا دموکرات است. دولت فعلی آمریکا هم که از حزب دموکرات است. لطفا دوستان مطلع به من بفرمایند که چطور ممکن است فرماندار این ایالت از نامزد حزب جمهوری خواه حمایت کند؟
    0
    1
    شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.