آمریکا سه کشور دیگر را به فهرست محدودیت‌های ویزا اضافه کرد

ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرد که کشورهای دیگری را به فهرست محدودیت اعطای روادید اضافه کرده است.
بنا بر اعلام وزارت امنیت داخلی آمریکا، کشورهای یمن، سومالی و لیبی نیز به فهرست کشورهایی که در برنامه موسوم به "ویزا ویور" با محدودیت روبرو هستند، اضافه شده اند.
به این ترتیب، افراد مشمول قانون برنامه ویزا ویور که طی پنج سال گذشته به کشورهای ایران، عراق، سوریه، سودان، یمن، سومالی و لیبی سفر کرده‌اند، برای ورود به آمریکا باید تقاضای روادید کنند.
به دنبال حملات سال گذشته در پاریس و حمله یک زوج پاکستانی تبار(سید رضوان فاروق که شهروند آمریکا بود و تفشین مالک) به یک مرکز ارائه خدمات به معلولان در ایالت کالیفرنیا بود که کنگره تحت کنترل جمهوریخواهان آمریکا طرحی را تصویب کرد که به موجب آن محدودیت های جدید برای ورود بدون ویزا به آمریکا در نظر گرفته شد.
+32
رأی دهید
-45

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    کله پاچه سیرابی - قصر شیرین ، ایران

    خیلی کار خوبی هم کرده من بودم کلیه شهروندان عربی و اسلامی را ممنوع الدخول میکردم . یا پناهنده یا گدا چیز بهتری در نمیان
    67
    25
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۴
    mountainman - استکهلم، سوئد

    تمام این تروریستا از پاکستان و عربستان و این کشورهای عربی هستن . خوبه که همه هم میدونن مخصوصا این عربستان که بیشتر تروریستا تابعیت عربستان رو داشتن. اون اوایل که اینجا اومده بودم تو مدرسمون من تنها شیعه بودم کلی اذیتم میکردن ولی مسئولین مدرسه هم میدونستن ولی هیچکاری نمیکردن حتی تهدید میکردن که گردنتو میزنیم . خیلی راحت درباره ی کارهای تروریستی حرف میزدن حتی پیش معلمین .
    10
    55
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    92ارشام - لندن، انگلستان
    اگرواقع گرا باشیم هرچی تروریست وانفجاروانتحارهست تو همین کشورها که مسلمان هم هستندوجوددارد.
    11
    29
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Compatriot - تورنتو، کانادا

    آخه بی‌ عقلها بیشتر این تروریستها یا متعلق به عربستان نزولی هستند یا لبنان و یا پاکستان. چه ربطی‌ به مردم ایران داره. چند تا حادثه تروریستی را تو دنیا ایرانیها انجام دادند. بیشتر ایرانیها تو آمریکا تحصیل‌کرده‌ و پولدار هستند. آخه شعور و معرفتم خوب چیزیه؟ مقایسه ایران با لیبی‌ و سومالی! شما‌ها هر کاری می‌کنید با سران جمهوری اسلامی بکنید. برای مردم ایران چرا اینقدر دردسر بوجود میارید؟ از یه طرف برای ایرانیها مشکل بوجود میاورید و از طرف دیگه به مرتضی‌ آقا تهرانی‌ گرین کارت میدید یا برای اخونهای درشت ویزای آمریکا صادر می‌کنید. آخه کدوم را باور کنیم؟
    8
    67
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    سلام لبخند - تهران، ایران

    این امریکا هم مرتب کار شکنی میکنه !!! حالا برای ما رقیب درست کرده .
    3
    43
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    ahura95 - توکیو، ژاپن

    آقا تورو به هرچی اعتقاد دارین یکی بیاد منو حالیم کنه که درحالیکه تروریستها از پاکستان و عربستان و ... هستن ، چرا باید ایرانیها توی لیست سیاه ویزای آمریکا قرار بگیرن ؟
    3
    68
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    pars40 - فرایبورگ، سوییس

    کله پاچه سیرابی - ایوان ، ایران آیا کسی مثل خانم مریم میرزایی که برنده جایزه نوبل ریاضی بود در سال 2014 هم شامل صحبت شما میشه ؟ خیلی از دانشمندانی که در دنیای غرب کار و فعالیت دارن از همین کشورهایی هستن که شما میگی . این جناب امریکا چرا به اقا زاده ها ویزا میده روحانی و مابینش همه در امریکا درس خوندن . عزیز جان سیاست کثیفه
    1
    30
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۸
    Nakamichi - لندن، انگلستان

    جالبه زیرش نوشته زوج پاکستانی. مرتکب حمله تروریستی شدن اونوقت پاکستان توی لیست نیست و جاش ایران هست! یا بن لادن اهل عربستان بود اونوقت عربستان ام الفساد توی لیست نیست. ایران بهیچوجه جاش توی لیست نیست فقط شعار میدن و در عمل ایران هیچ کار تروریستی تو آمریکا نکرده در حالیکه پاکستان و عربستان اصولا تروریست پرور هستن.
    3
    32
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Sepas - تهران، ایران
    ما کلاهمون هم بیفته اونوری نمیریم، زنده باد ایران و ایرانیان.
    4
    11
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دریانورد - اسلو، نروژ
    [::کله پاچه سیرابی - ایوان ، ایران::]. البته به نظر شما فقط باید کله پاچه و سیرابی راه بدهند! :)
    1
    5
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    reza karton - تبریز، ایران
    صحبت اینگه عربستان سامی بغوله بوش پسر اگریادم باشه شعیتان دوم بعداز کره شمالی تروریست وصادر کنندهی تروریست است دورغ نیست ولی ماجرای 11 سپتامر بازهم بااین اطلاات قوی امریکا معلوم نشد بانی کار چه اواملی یاچه کسانی بودن این یگ دوم اینگه دراوایل استقلال اذربایجان باکو رایس وقت مجلس یعنی رسول غولیف پنجاه میلیارد دلار ازکشور روبود امریکا باتمامی دوستی وباکو اصلا از متهدانش بود ازاقای ریس مجلس بااغوش کرم استقبال کرد اصلا ازسیاست دنیا انسان کوبک میکند وهزاران مثلهی نیم مانده ؟؟؟؟؟؟
    1
    3
    جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.