اپل: رای دادگاه برای شکستن قفل آی‌فون مهاجم کشتار سن‌برناردینو را نمی‌پذیریم

شرکت اپل گفته است خواهان تجدیدنظر در رای دادگاه کالیفرنیا در باره شکستن قفل گوشی آی‌فون مهاجمان کشتار سن‌برناردینو شده است.
 
پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌ای) خواهان دسترسی به اطلاعات تلفن یکی از مهاجمان کشتار سن برناردینو است.
تیم کوک، مدیرعامل اپل در بیانیه‌ای گفته است که این شرکت برای اجرای این رای دادگاه، باید نرم‌افزاری را به وجود بیاورد که بتواند قفل تلفن‌های تولیدی این شرکت را بشکند.
 
آقای کوک هشدار داده است که چنین کاری امنیت مشتریان شرکت اپل را به خطر خواهد انداخت و رویه خطرناکی را در این زمینه ایجاد خواهد کرد.
 
در کشتار سن‌برناردینو، در دسامبر سال پیش، سید رضوان فاروق و تشفین مالک ۱۴ نفر را در مجتمع بهزیستی سن‌برناردینوی کالیفرنیا کشتند و ۲۲ نفر دیگر را زخمی کردند.
 
این زوج مهاجم در تیراندازی پلیس کشته شدند.
 
در حال حاضر داده‌های کاربران در سیستم عامل آی او اس شرکت اپل به طور خودکار رمزگذاری می شوند و اگر دستگاهی قفل باشد، بدون داشتن رمز ورود دسترسی به آن غیر ممکن می‌شود.
+32
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    همسایه روبرو - مالمو، سوئد
    همش نمایش که مثلا امکان نداره به اطلاعات مردم نفوذ کنند
    10
    15
    ‌چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۸
    Nakamichi - لندن، انگلستان
    [::همسایه روبرو - مالمو، سوئد::]. نه اتفاقا درسته،تو دنیای اطلاعات و فناوری این چیزها مخفی نمیمونه و هیچکس حتی به دولت و سرویس امنیتیش نمیتونه اینجور کاری کنه کسی نفهمه.وقتی اپل میگه نمیشه،مطمئن باش نمیشه.
    5
    10
    ‌چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.