محله‌ای که کوچکترین خانه‌اش ۱٫۲ میلیارد تومان می‌ارزد

با توجه به آگهی‌های موجود، قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در محله کامرانیه از ۵٫۵ میلیون تومان شروع شده و تا ۳۰ میلیون تومان ادامه دارد.
 
به گزارش اقتصاد نیوز، کامرانیه نام محله‌ای است در شهرستان شمیرانات و بخش شمالی شهر تهران که از شمال به نیاوران و منظریه، از شرق به حصار بوعلی و صاحبقرانیه، از جنوب به بزرگراه صدر و از غرب به دزاشیب محدود می‌شود.
 
با توجه به آگهی‌های موجود، قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در این محله از ۵٫۵ میلیون تومان شروع شده و تا ۳۰ میلیون تومان ادامه دارد.

با توجه به آگهی‌های موجود، ارزان‌ترین واحد مسکونی در محله کامرانیه از نظر قیمت کل واحد، مربوط به واحدی ۸۰متری و ۱۵ سال ساخت روبه‌روی سازمان آب است که معادل ۵۶۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده، همچنین گران‌ترین واحد واقع در خیابان شیبانی است که این واحد نوساز با ۶۰۰ مترمربع معادل ۱۲ میلیارد تومان آگهی شده است.
 
ارزان‌ترین واحد از نظر قیمت هر مترمربع در این محله، واحدی در خیابان بهمن‌پور است که با قیمت ۵٫۵ میلیون تومان آگهی شده که قیمت کل این واحد ۱۱۹متری و ۲۵ سال ساخت معادل ۶۵۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گزارش شده است.
 
گران‌ترین از نظر قیمت هر مترمربع نیز مربوط به واحدی ۲۰۰متری و ۲۵ سال ساخت در بالاتر از کوی پرستو است که با قیمت هرمترمربع ۳۰ میلیون تومان و قیمت کل شش میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان آگهی شده است.
 
با توجه به آگهی فایل‌های فروشی در محله کامرانیه، کوچک‌ترین واحد در این محله ۷۰ متر مربع زیربنا دارد که با قیمت هر متر ۱۸ میلیون تومان آگهی شده و قیمت کل این خانه نوساز که در خیابان شهید بازدار واقع شده، معادل یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان است.
 
همچنین در میان واحدهای فروشی موجود در این محله، بزرگ‌ترین واحد متراژی معادل ۶۰۰ مترمربع دارد که با قیمت هر مترمربع ۲۰ میلیون تومان آگهی شده و قیمت کل این واحد که در خیابان شیبانی واقع شده معادل ۱۲ میلیارد تومان است.
+21
رأی دهید
-47

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا

    وقتی آب آلوده،خاک آلوده ، سبزیجات و میوه ها آلوده. وقتی افکار مردم آلوده , حکومتت آلوده و هزاران آلودگی دیگر..... حالا خونه بیل گیتس و تو تهران داشته باشی چه ارزشی داره......
    4
    55
    دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    فک میکنید گزارشگر این متن چقدر گرفته تا این تبلیغ رو به اسم خبر پخش کنه؟ احتمالاً یک مبلغ ثابت مثلاً 50 میلیون پیش و اگر خونه ای فروش بره هم درصد میگیره...یعنی روزنامه نگار به این فضاحت افتاده
    3
    35
    دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.