کافی‌شاپ‌ها نباید روبه‌رو یا نزدیک آرایشگاه زنانه و دبیرستان دخترانه باشند

کافه‌ای پرطرفدار در تهران – عکس از صفا هراتیانتقاطع: رییس “اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ” تهران می‌گوید کافی‌شاپ‌های این شهر «نباید روبرو یا نزدیک آرایشگاه زنانه یا دبیرستان دخترانه باشند».
 
اسکندر آزموده در گفتگویی که با خبرگزاری “ایسنا” انجام داده، همچنین فعالیت کافی‌شاپ‌ها بعد از ساعت ۱۲ شب را ممنوع دانسته و گفته آن‌ها اگر «می‌خواهند اقدام به نظافت مغازه کنند باید چراغ‌ها را خاموش کرده بعد از بستن مغازه این‌گونه کارها را انجام دهند».
 
آقای آزموده عرضه‌ی قلیان در کافی‌شاپ‌ها را هم “غیرقانونی” اعلام کرده و افزوده «این‌گونه تخلفات توسط کافی‌شاپ‌های بدون مجوز صورت می‌گیرد».
 
اجرای مقررات سخت در خصوص کافه‌ها در ایران سابقه‌ای طولانی دارد. برای نمونه در آذرماه سال ۱۳۹۳، شماری از معروف‌ترین و پرمشتری‌ترین کافه‌های پایتخت به دلایلی چون “رعایت نکردن حجاب”، “نداشتن دید انتظامی” و “کنار هم نشستن دختران و پسران” توسط “اداره اماکن نیروی انتظامی تهران” مهر و موم شدند.
در شهریورماه همان سال نیز دست‌کم ۱۰ کافه و رستوران در منطقه لواسان تهران به دلایلی مشابه پلمپ شده بودند.
+22
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا
    با تمام این محدودیت ها باز ملت همیشه در صحنه می رن در انتخابات فرمایشی رژیم شرکت می کنن و بعدش که همه چیز خلاف از اب در اومد می گن ما نبودیم مثل سال 57 که اومدن تو خیابون شعار دادن بعد می گن ما نبودیم انگار امریکا و اروپا مردمو از کشوراشون اوردن تو خیابون شعار مرگ بر شاه دادن. متاسفانه در تاریخ ما ایرانیان خیانت و دروغ و غرور و تعصب بی جا همیشه وجود داشته و همین باعث شده همیشه سرمون کلاه بره چه توسط اخوند چه توسط امریکا و غرب.
    1
    18
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    در اقدامى مشابه، بخشنامه اى صادر شد که بازدیدکنندگان از کافى شاپ ها باید اول با پاى چپ وارد و هنگام خروج جفت پا خارج شوند.
    1
    16
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    دایره مینا - کراکف ، لهستان
    این را که خواندم یاد یک خاطرهُ شاید مسخره افتادم !خیلی سال پیش یک بار برای دوستی همکلاسی که منزل شان درست بغل مدرسه دخترانه دبیرستانی بود و از قضا همانروز ایشان مریض بود و من در واقع برایش آنچه در مدرسه گفته شده بود را می بردم به دیدنش رفتم ایشان مریض حال با زیرپیراهنی و زیر شلواری دم در ایستاد و من هم همانجا داشتم جزوه ها را جدا می کردم که به او بدهم که ناگهان گشت ارشاد سر رسید مدرسه هم درست همان موقع تعطیل شده بود و به دوستم گیر داده بود که چرا نزدیک مدرسه دخترانه با زیر پوش ایستاده است !!! کلی طول کشید که خالیشان کنیم که این بابا مریض است و اینجا خانه شان است وووو ... وگرنه همان موقع -البته از من ایرادی نگرفتند- کارش با کرام الکاتبین بود ! : )) الان این ماجرا را خواندم یاد آن خاطره افتادم : ))
    0
    12
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    Cocoo - تورنتو، کانادا
    ..کنار هم نشستن دختران و پسران...یه دفعه بگیید نفس کشیدن دختر و پسر تو یه اطاق با هم حرومه. ....
    0
    11
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    liberté - مونترال، کانادا
    اینهمه گیر دادن الکی به ملت فقط و فقط دلیلش پروژه ایران هراسی و نا امن جلوه دادن ایران برای سرمایه گزاری های غیر نفتی هست. این دلواپسان نوکر حلقه به گوشه کمپانی های نفتی و بانکهای فراملیتی هستن. میخوان به دنیا نشون بدن ایران جای توریست و سرمایه گزاری نیست. ایران فقط و فقط باید نفت خام رو در بیاره بده به مفت خوران نفتی دنیا مفتی.
    0
    17
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    همایون شایان - اسلو، نروژ
    مهندسای عزیز بیایین جمع شین یه کاری بکنین پایه های اسلام اینقدر متزلزل نشه .مگه میشه به خاطره یه چیزه کوچیک پایه ها بلرزه . بر اون سازنده ش لعنت
    0
    8
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    raha1984 - هامبورگ، آلمان
    .... حدیث دارند که کافی شاپ باید در جوار ...عمومی باشد !! چون ایشان در مابین همین ۲ مکان دخترکانی رو که قصد رفتن دستشویی داشتند رو به دام میانداختند
    0
    5
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    shahab46 - هانوفر، آلمان
    پشت بهش باشه اشکالی‌ ندارد
    0
    7
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.