رهبران جامعه بهائی ایران از مدتها پیش، هر یک به ۲۰ سال زندان محکوم شدهاند صدای آمریکا , کوروش صحتی
گروهی از بهائیان شهر سنندج، مرکز استان کردستان ایران با برخورد نیروهای امنیتی این شهر مواجه شدهاند.
اداره اطلاعات سنندج با بازداشت تعدادی از نزدیکان یک خانواده بهائی در این شهر، آنها را وادار به شکایت خصوصی علیه این خانواده کرده است.
این شهروندان تحت فشار مجبور شدهاند با عناوینی مثل تبلیغ بهائیت و گمراه کردن مردم از ذبیح الله رئوفی و خانوادهاش شکایت کنند.
پروانه رحمانی، همسرآقای رئوفی نیز به خاطراعتقادش به بهائیت از سوی اداره اطلاعات سنندج بازداشت شده است.
محمدصلاح الدین رشیدیانی، یکی از بهائیانی که همزمان با ذبیح الله رئوفی بازداشت شده بود میگوید که او و سه نفر دیگر از سوی بازجویان تهدید شده بودند به اتهام ارتداد محاکمه خواهند شد مگر این که شکایتنامهای را علیه آقای رئوفی امضا کنند.
آقای رشیدیانی میگوید: "بعد چند روز بازجویی به من گفتند تنها راه رهایی از بازداشت این است که علیه اقای رئوفی و همسرش شکایت کنم. من گفتم چطوری شکایت کنم؟ نمیشود که در یک پرونده هم متهم باشم هم شاکی."
در ماههای اخیر گزارشهایی از بازداشت بهائیان درچند شهر ایران از جمله تهران، اصفهان و مشهد منتشر شده است. رهبران بهائیان ایران نیز از سال ۱۳۸۷ تاکنون در زندان به سرمی برند.
نهادهای بینالمللی مدافع حقوق بشر از تداوم تبعیض و نقض حقوق شهروندان بهایی در ایران بارها انتقاد کردهاند.
بانی دوگال، نماینده جامعه بین المللی بهائی در سازمان ملل متحد پیشتر با اعلام اینکه وضعیت بهائیان حتی در دوره روی کارآمدن حسن روحانی بهبودی نیافته، گفته بود: "مشخص نیست تا چه زمانی بهائیان باید در ایران مورد تبعیض قرار بگیرند، اجازه اشتغال و تحصیل از آنها سلب شود و حتی نتوانند اجساد در گذشتگان خود را بدون هراس دفن کنند."
مقامات ایران ادعا می کنند کسی در ایران به خاطر عقیدهاش زندانی نمی شود.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان