ابراز شگفتی چند کشور از عضویتشان در ائتلاف 'ضد تروریستی' عربستان

وزیر دفاع عربستان هدف ائتلاف را مبارزه با هر گروه تروریستی با هر مرامی عنوان کرده استمقام‌های تعدادی از کشورها از اینکه بی‌اطلاع، عضو ائتلاف نظامی "ضد تروریسم" عربستان سعودی شده‌اند، ابراز شگفتی کرده‌اند.
 
مقام‌های پاکستان، مالزی و اندونزی گفته اند که به صورت رسمی نپذیرفته اند که می‌خواهند عضو چنین ائتلافی باشند.
 
عربستان سعودی سه شنبه اعلام کرده بود ۳۴ کشور عمدتا مسلمان‌نشین عضو ائتلاف ضد تروریستی خواهند بود.
 
شاهزاده محمد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان، گفت تمرکز اعضا بر مبارزه با تروریسم در کشورهای عراق، لیبی، مصر و افغانستان خواهد بود.
 
به گفته او کشورهای اسلامی جداگانه با تروریسم می‌جنگند و هماهنگ شدن این تلاش‌ها مهم است.
وزیر دفاع عربستان تاکید کرده بود که هنوز "مراحلی" مانده تا بعضی از کشورها به عضویت این ائتلاف درآیند. و از "اشتیاق برای به ثمر رساندن این ائتلاف است" که تشکیل آن اعلام می‌شود.
انتظار برای 'جزئیات بیشتر'
اعزاز چودری احمد، قائم مقام وزیر خارجه پاکستان، به روزنامه انگلیسی زبان "داون" چاپ پاکستان گفته است که از اعلام نام کشورش در میان کشورهای عضو این ائتلاف شگفت زده است و از سفیر این کشور در عربستان سعودی خواسته تا ماجرا را روشن کند.
 
دفتر امور خارجه این کشور اعلام کرده که برای میزان همکاری با این ائتلاف احتیاج دارد اطلاعات بیشتری از جزئیات در اختیار داشته باشد تا برای پیوستن به چنین ائتلافی تصمیم بگیرد.
 
وزارت خارجه اندونزی گفته که آنها هم هنوز برای پیوستن به ائتلاف تصمیم نگرفته‌اند.
 
سخنگوی وزارت خارجه اندونزی به یک روزنامه چاپ این کشور گفت که فعلا "دولت منتظر دیدن شیوه ائتلاف نظامی عربستان است و آن را زیر نظر دارد."
 
هشام الدین حسین، وزیر دفاع مالزی از این هم فراتر رفته و ضمن اعلام حمایت از این ائتلاف گفته که کشورش وارد بخش نظامی نخواهد شد.
 
عربستان سعودی اعلام کرده که مرکز این ائتلاف در ریاض خواهد بود و هدفش مبارزه با هر گروه تروریستی با "هر مرامی" خواهد بود.
ائتلاف تبلیغاتی؟
تشکیل این ائتلاف بعد از آن اعلام شد که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مورد انتقاد قرار گرفتند که در جنگ با گروه موسوم به "دولت اسلامی" فعال نیستند.
 
مهرداد فرهمند، خبرنگار بی بی‌سی فارسی در قاهره، می‌گوید به نظر می‌رسد که این ائتلاف بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و برای همین عربستان سعودی فرصت برنامه ریزی و به جا آوردن آداب دیپلماتیک را نداشته است.
 
او از جمله ایرادهای این ائتلاف به عضویت نداشتن کشورهایی در ائتلاف اشاره می‌کند که قرار است ائتلاف در آنجا وارد مبارزه با "تروریسم" شود.
 
خبرنگار ما از سوی دیگر غیبت ایران، عراق و سوریه در این ائتلاف را عاملی برای افزایش شکاف شیعه و سنی در منطقه می‌خواند.
+50
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    sahandd11 - کلن، آلمان

    ا-اولا جوک نگو. ۲-(خبرنگار ما از سوی دیگر غیبت ایران، عراق و سوریه در این ائتلاف را عاملی برای افزایش شکاف شیعه و سنی در منطقه می‌خواند.) خود این کشورها تروریست پرور هستند
    52
    11
    ‌چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    brother25 - لندن، انگلستان

    چه ابروریزی شد برای عربستان دروغگو وترسو
    13
    60
    ‌چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۲
    IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان
    اسلام خودش مادر ترور، خونریزی و خون آشامیست، بهتر بود ائتلاف ریشه کنی این فرقه ضد انسانی‌ را برپا کنید.
    36
    41
    ‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Gachboy1980 - وین ، اتریش
    باسلام خدمت دوستان. با خوندن این خبر ناخوداگاه یاد یه داستان از خودم افتادم؛یاد اینکه شب موقع خواب هیچ خبری نیست،ولی صبح که پا میشدم میدیدم عضو ناخواسته چند گروه وایبر و واتس اپ و تلگرام دوستان هستم ، بدون اینکه بپرسن ایا دوست دارم باشم یا نه،؟ در نتیجه یا لِفت میدادم از گروه یا هم اگه میموندم ، حضورم کاملا خنثی و بدون فعالیت بود. حالا داستان عربستان و تشکیل گروه ضد تروریست
    2
    11
    ‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.