فرحان خان به نمایندگی از سوی خانواده سعید فاروق از حادثه حمله به مرکز خدمات بهزیستی پوزش خواست
اسامی دو مظنون کشتار در جنوب کالیفرنیا اعلام شده است.
ساعاتی پس از انتشار خبر حمله افراد مسلح به یک مجتمع خدمات بهزیستی در شهر سانبرناردینو واقع در جنوب ایالت کالیفرنیا، شورای روابط آمریکایی – اسلامی با برگزاری یک کنفرانس خبری، ضمن معرفی یکی از مظنونان این حمله با نام سعید فاروق، از بروز این واقعه ابراز تاسف و انزجار عمیق کرد. کوتاه مدتی پس از آن، مقامات پلیس گفتند که زنی را هم که در این حمله مشارکت داشته شناسایی کردهاند. او تشفین مالک نام داشت.
در حمله به این مرکز مراقبت از معلولان، دست کم چهارده نفر کشته و هفده نفر زخمی شدند.
این تیراندازی حدود ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی و زمانی آغاز شد که کارکنان اداره بهداشت محیط زیست منطقه سانبرناردینو برای شرکت در جشنی به مناسب ایام کریسمس در این مرکز گرد آمده بودند که هدف حمله یک مرد و یک زن مسلح قرار گرفتند. مهاجمان لباسهایی شبیه نفرات واحدهای کماندویی بر تن داشتند.
در نشست خبری شورای روابط آمریکایی - اسلامی که در شهر آنانهیم، جنوب کالیفرنیا برگزار شد، فردی به نام "فرحان خان" گفت که یکی از مظنونان حمله به نام "سعید فاروق" برادر همسر اوست. فرحان خان به خاطر مشارکت این فرد در کشتار سانبرناردینو به نمایندگی از طرف خانواده خود از خانواده قربانیان و مردم آمریکا پوزش خواست. این نشست خبری به طور مستقیم از شبکههای تلویزیونی پخش شد.
کوتاه مدتی پس از آن، منابع پلیس اعلام کردند که سعید فاروق همراه یک زن که در این حمله دست داشت به ضرب گلوله ماموران پلیس کشته شدند.
فرحان خان گفت که از انگیزه برادر همسرش در انجام این حمله اطلاعی ندارد و افزود که سعید فاروق شهروند ایالات متحده و کارمند اداره بهزیستی محلی بوده است. به گفته رئیس شورای مرکز روابط آمریکایی اسلامی در لوس آنجلس، فاروق و همسرش از صبح روز حمله به مجتمع بهزیستی ناپدید شده بودند و کسی از محل آنان اطلاعی نداشت.
به گفته منابع خبری، در پی حمله صبح چهارشنبه، ماموران پلیس به محل سکونت اعضای خانواده او مراجعه کردند.
حمله به مجتمع بهزیستی سان برناردینو با حملات قبلی در آمریکا تفاوتهایی داشته استحمله مسلحانه و کشتن شهروندان در آمریکا واقعهای غیرعادی نیست و قانونی بودن مالکیت و دسترسی آسان به اسلحه ارتکاب چنین اقداماتی را آسانتر کرده است. با اینهمه، به گفته رسانههای محلی، حمله اخیر از برخی جهات با اکثر حملات قبلی تفاوتهایی داشت.
در اکثر این حملات، فرد مهاجم معمولا به طور فردی اقدام میکند اما حمله اخیر توسط بیش از یک نفر به اجرا گذاشته شد. همچنین بعضی از شاهدان عینی گفتهاند که به نظر میرسید که این حمله از پیش به دقت طراحی شده بود.
افبیآی – پلیس فدرال آمریکا – گفته است که هنوز در مورد انگیزه این حمله و ارتباط احتمالی آن با "سازمانهای تروریستی" اطلاع موثقی ندارد و به تحقیقات در این زمینه ادامه میدهد.
در پی حملات چند هفته پیش در پاریس، گروه موسوم به دولت اسلامی - داعش - با پخش یک ویدیوی تبلیغاتی تهدید کرد که سایر کشورهایی هم که در عملیات نظامی علیه مواضع این گروه در عراق و سوریه مشارکت دارند هدف حمله قرار خواهند گرفت. ایالات متحده رهبری یک ائتلاف بینالمللی ضد داعش را در دست دارد که از تابستان سال گذشته، به انجام حملات هوایی علیه مواضع این گروه در عراق و سوریه مبادرت کرده است.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان