واکنش قاسم سلیمانی به شایعه زخمی شدنش در سوریه

خبرگزاری های ایران می گویند گفت و گو با فرمانده نیروی قدس سپاه در دفترش کارش در تهران انجام شده است
 
خبرگزاری ها در ایران اظهارات قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را منتشر کرده اند که در پاسخ به شایعه کشته شدن و جراحتش گفته "اینها چیزهایی است که دشت‌ها و کوه‌هایی را برای پیداکردنش پیموده‌ام."
 
خبرگزاری ایران به نقل از وبسایت الوقت گفته اند این گفت و گو در دفتر آقای سلیمانی در تهران یک روز پیش انجام و امروز نهم آذر منتشر شده است.
 
پنج روز پیش، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه امنیتی و گروه دیدبان حقوق بشر سوریه نوشته بود که آقای سلیمانی "چند روز پیش در سوریه دچار جراحات سطحی شده است."
 
خبرگزاری فرانسه گفته بود که آقای سلیمانی در یک عملیات تهاجمی در جنوب غربی استان حلب "زخمی شده" اما همان روز رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه گفته بود که حال آقای سلیمانی خوب است و در سلامت کامل به سر می‌برد.
 
در هفته های اخیر همزمان تشدید حملات به نیروهای موسوم به دولت اسلامی (داعش) در سوریه و همچنین بالا رفتن تلفات نیروهای ایرانی فعال در این کشور هم منجر شده شایعاتی درباره کشته شدن فرمانده نیروی قدس سپاه منتشر شده بود.
 
قاسم سلیمانی از سال ۱۳۷۶ (۱۹۹۷ میلادی) فرمانده نیروی قدس سپاه - شاخه برون مرزی سپاه پاسداران - است. آیت الله خامنه ای رهبر ایران در تقدیر از عملکرد آقای سلیمانی یک بار از او به عنوان "شهید زنده" نام برده است.
 
رسانه های می گویند آقای سلیمانی نقش مهمی در بسیج نیروهای متحد ایران از جمله حزب الله و گروه های شیعه در عراق و نقش کلیدی در حفظ حکومت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه داشته است.
+37
رأی دهید
-34

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    تا زمانی که مردمان منطقه خاورمیانه از خواب بلند نشوند و تا هنگامی که پادشاهان بیسواد و عیاش عرب و رهبران اسلامی منجمد الفکری مثل خامنه ای و اردوغان حاکمان ملتهای منطقه باشند , یا دست نشاندگان غربی ها بر این مردم حکومت کنند , نه ریشه این جنگها خشک میشود و نه دیکتاتوری و استبداد دامان این مردمان را رها میکند . از ماست که برماست.
    19
    96
    دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    بزودی الهی خبر درک رفتنش را بشنویم ..
    50
    51
    دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران

    یه بار جستی قاسمک،دو بار جستی سردارک ،اول اخر ته جهنمی کثافت نامرد ایرانی‌ کش سردار منفور زن و دختر کش
    36
    56
    دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    modernwiretools - تهران، ایران
    کور شن کسانی که چشم دیدن این مرد شجاع و دلیر و ندارن مخصوصا کسانی که وطن فروشن
    33
    21
    دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.